Anachy Zveřejněno 13. Listopad 2011 Sdílet Zveřejněno 13. Listopad 2011 Ahoj, tak jsem se byl v pátek podívat na Dalešické přehradě - mimochodem to co jsem viděl se mi moc líbilo a to toho moc nebylo jen hráz a to co je z hráze vidět, a rád bych získal nějaké info od někoho kdo se tam plavil nebo je přímo místní. Rád bych tam na začátku příští sezony vyrazil s lodí např. na prodloužený víkend a tak budu rád za každý dobrý tip kde spustit loď na vodu (u hráze jsem sjezd již omrknul a je príma) ale spíše jde o to kde by šlo nechat zaparkované i auto s vlekem. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktor Odesláno 11. Červen 2012 Sdílet Odesláno 11. Červen 2012 čau,námořníci.Nechystá se někdo tento víkend na Dalešice?Jedu tam na zrušený sraz pseudo off-roadů Kia Sorento,protože už to mám naplánované,ale naši obdivovatelé Korejců to zrušili.Co už Jaký pán,takový krám.Budu v autokempu,nebo u nějaké Wilsonovy skály,(kluk si tam chce udělat ponor).Poznávací znamení _ červený Tranzit-,nebo maličký kajuťáček jménem Kačka.Když tak na mě domorodci aspoň zamávejte,ať se tam sám nebojím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 12. Červen 2012 Autor Sdílet Odesláno 12. Červen 2012 čau,námořníci.Nechystá se někdo tento víkend na Dalešice?Jedu tam na zrušený sraz pseudo off-roadů Kia Sorento,protože už to mám naplánované,ale naši obdivovatelé Korejců to zrušili.Co už Jaký pán,takový krám.Budu v autokempu,nebo u nějaké Wilsonovy skály,(kluk si tam chce udělat ponor).Poznávací znamení _ červený Tranzit-,nebo maličký kajuťáček jménem Kačka.Když tak na mě domorodci aspoň zamávejte,ať se tam sám nebojím.Hele neházej všechny do jednoho pytle, taky mam sorento :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktor Odesláno 12. Červen 2012 Sdílet Odesláno 12. Červen 2012 Pán buh s námi a zlé pryč.Taky nejedeš na sraz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 12. Červen 2012 Autor Sdílet Odesláno 12. Červen 2012 Nikdy jsem se těchto "atrakcí" neúčastnil :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 12. Červen 2012 Sdílet Odesláno 12. Červen 2012 Ja treba jo, jenze jsem zarputily Skodovak, takze ne tech "vasich" :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek1 Odesláno 12. Červen 2012 Sdílet Odesláno 12. Červen 2012 čau,námořníci.Nechystá se někdo tento víkend na Dalešice?Jedu tam na zrušený sraz pseudo off-roadů Kia Sorento,protože už to mám naplánované,ale naši obdivovatelé Korejců to zrušili.Co už Jaký pán,takový krám.Budu v autokempu,nebo u nějaké Wilsonovy skály,(kluk si tam chce udělat ponor).Poznávací znamení _ červený Tranzit-,nebo maličký kajuťáček jménem Kačka.Když tak na mě domorodci aspoň zamávejte,ať se tam sám nebojím.Ahoj, jedu na Dalešice buď v sobotu nebo neděli, podle počasí. Poznáš mě podle: bílozelenkavá loďka 6m. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktor Odesláno 12. Červen 2012 Sdílet Odesláno 12. Červen 2012 Ahoj Marku,tak tam na mě aspoň zatrub.A ještě otázka, dA se v kempu zpouštět?Budu tam s Tranzitem se zadním náhonem,který se chová jak Avia,takže když to klouže,tak bojim,bojim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek1 Odesláno 12. Červen 2012 Sdílet Odesláno 12. Červen 2012 (upraveno) Jasná, že zatroubím:) V kempu loď na vodu nedáš asi. Podél břehu samej písek a dřevěné posezení navazující po celé delce v řadě na sebe. Takže dobrá překážka. Pokud nemáš gumák, ten vemeš do rukou. Ofiko asfaltový sjezd je u hráze (Kramolín). Tam to dáš i s tranďákem suprově. Jinak mám taky zadokolku a vím moc dobře o co jde. Je to ovšem daleko od kempu cca. polovina přehrady. Upraveno 12. Červen 2012 uživatelem marek1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimír Odesláno 12. Červen 2012 Sdílet Odesláno 12. Červen 2012 Ahoj Viktore,jak říká Marek u hráze je sjezd dobrý, ale musíš mít někoho s sebou, kdo ti převeze loď, nebo auto. V kempu je sjezd taky(když projedeš bránou, tak napravo dolů). Je tam malá zátoka a sjezd je dost blátivý, ale mírný. Záleží v kterou dobu přijedeš. protože hladina tam kolísá aspoň o půl metru, ne-li víc. (Je tam totiž přečerpávací elektrárna). Já bych jel hrozně rád, protože má být v sobotu hezky, ale za dvorem kde parkuju, máme rozvrtanou cestu, tak nevím, jestli tam půjde projet. Pokud tam budu, pokecáme u pivka (Jihlavský ježek). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktor Odesláno 12. Červen 2012 Sdílet Odesláno 12. Červen 2012 Super hoši,mám 5m kajuťáček s 60Hp motorkem,ale jedu se synem (17 let)tak že řídit nemůže,ale po vodě to stáhne.A co ten Ježek,dá se to pít?Nebo zahušťovadlo ze slivek ssebou,jako všude ve světě hygienické minimum 1/2 L na osobu a den? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek1 Odesláno 12. Červen 2012 Sdílet Odesláno 12. Červen 2012 Pro Vladimíra: Přeci si nenecháš ujít tak krásnou sobotu, doufám, že tě tam uvidíme. Jak píše v kempu se točí Ježek, zda je k pití uvidíme v sobotu. Těším se na něj v tom vedru. Jinak chlapci už jsme tři kormoráni na dalešicích, přidá se k nám ještě někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimír Odesláno 13. Červen 2012 Sdílet Odesláno 13. Červen 2012 Udělám pro to maximum (pokud mě za vraty nevybagrujou výkop). Jo, taky jsem zjistil, že mám u vleku propadlou STK, ale to bych risknul, pokud se mně to nepodaří vyřídit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vokousana vrtule Odesláno 13. Červen 2012 Sdílet Odesláno 13. Červen 2012 Jo, taky jsem zjistil, že mám u vleku propadlou STK, ale to bych risknul, pokud se mně to nepodaří vyřídit.Bacha,je za to 6měsíců bez řP,nějaký body a myslím že 5tisíc a to vše najednou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zodiac Odesláno 14. Červen 2012 Sdílet Odesláno 14. Červen 2012 (upraveno) Ahoj, jezdím na Dalešice také často, ale zrovna v neděli jedu chystat bojku pro plachtu na Slezkou Hartu. Kdyby to padlo tak se synem určitě dorazíme. Jinak spoušťák u hráze je dobrý a letos hezky opravený, ale na spouštění musí být dva jak se tady psalo. Jeden podrží loď a druhý odveze auto. Jinak super krajina, jezdím tam rád. Mám bílo zelenou Cortinu 555 se 115 Mercurym. Jak budou vlaječky tak to bude super, lehce se poznáme. Upraveno 14. Červen 2012 uživatelem zodiac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 14. Červen 2012 Sdílet Odesláno 14. Červen 2012 Bacha,je za to 6měsíců bez řP,nějaký body a myslím že 5tisíc a to vše najednouNo to jako teoreticky jo, ale kdyz to jinak neni vrak, tak to, co vim, dotedka dycky bylo za 500,- a velky tytyty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimír Odesláno 14. Červen 2012 Sdílet Odesláno 14. Červen 2012 Tak tos mě trochu vystrašil, ale nebude to tak hustý. Před chvílí jsem se ptal kluků z naší autoškoly, a uklidnili mě, že to určitě není o řidičák, snad nějakej bodík, pokuta a jak píše viki , "velký tytyty". Jinak to samozřejmě musím zlegalizovat. S těma Dalešicama jste mě všichni navnadili, ale za vraty mám půlmetrový výkop.... Ještě jsem přemýšlel, že bych mohl sehnat tři chlapy a přenést to. Samozřejmě napřed vlek a potom loďku. Asi bych musel odmontovat motor. Bez motoru to víc než 150 kg nemá. Nechám tomu volný průběh. V krajním případě bych se stavil jen jako "suchozemec". Třeba by se vám mě sželelo a někdo mě svezli na pořádným parníku. Tak čau v sobotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktor Odesláno 14. Červen 2012 Sdílet Odesláno 14. Červen 2012 Sice žádný parník nemám,ale 50 to taky jede a průvodce by jsme taky uvítali.Dalešice jedeme prvně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimír Odesláno 14. Červen 2012 Sdílet Odesláno 14. Červen 2012 Proč ta skromnost, Viktore, mně to jede tak asi 30 a jak jsem spokojenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vokousana vrtule Odesláno 14. Červen 2012 Sdílet Odesláno 14. Červen 2012 Tak sem Vám to chlapci našel-řízení vozidla, které je technicky nezpůsobilé k provozu na pozemních komunikacích- 5 bodů,pokuta na místě není ale je tam 5.000 – 10.000 ve správním řízení a 6 měs. až 1 rok bez řP a je to § 125c / 1a) 3. Vladimíre pozdravuj chlapce v autoškole a viky může pozdravit policajty u kolína. Hodně štěstí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alf Odesláno 14. Červen 2012 Sdílet Odesláno 14. Červen 2012 Ahoj ja se tam tak na pul chystám taky kolik je tam těch kempu u vody pro stan? Ještě se snažím někoho ukecat aby jel se mnou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktor Odesláno 14. Červen 2012 Sdílet Odesláno 14. Červen 2012 Co já vím,ale domorodci nám pomůžou,tak je autokemp jenom jedem,tak se nebudem muset hledat.Budem se těšit,když tam nebudem v prázdném kempu chrápat sami.Slivovicu berem ssebou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 14. Červen 2012 Sdílet Odesláno 14. Červen 2012 (upraveno) Vladimíre pozdravuj chlapce v autoškole a viky může pozdravit policajty u kolína. Hodně štěstí.To tvy hledani v zakonech je jedna vec a praxe je druha vec. Taky bys v nich mozna nasel, ze kdybys pri silnicni kontrole kladl odpor, muzou te i zastrelit. Takze abys pomalu zacal vozit neprustrelnou vestu misto reflexni, coz? ;) Kdyby to bylo skutecne jak pises, tak by asi kazdej kdo jezdi s prasklou zarovkou mel rovnou prijit o papiry, ze? Podle myho nazoru tenhle paragraf plati pro neco jako treba jizda Tatrou 815 bez predniho kola, jak predvedl minulej mesic ten manik v Havirove. Upraveno 14. Červen 2012 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktor Odesláno 14. Červen 2012 Sdílet Odesláno 14. Červen 2012 kdo se bojí sere v síni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 14. Červen 2012 Sdílet Odesláno 14. Červen 2012 Tyjo, ja bych tak jel taky... na zadny prehrade jsem jeste nebyl. Bohuzel mame ale nejakou rodinnou oslavu, takze prdlajz. Aspon na mne v dobrym vzpominejte.Jak tak koukam na mapu, jel bych tam celej den. :( S Edou a lodi na hrbetu delam prumer tak 45km/h. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se