Tinky II Zveřejněno 13. Listopad 2011 Sdílet Zveřejněno 13. Listopad 2011 Zdravím, nemate prosim vas kontakt na nekoho kdo je schopen vyklepat a pripadne zavarit poskozeny propeller? jsem z Prahy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 14. Listopad 2011 Sdílet Odesláno 14. Listopad 2011 propellery repasuje p.Schneider tel:608081142Bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tinky II Odesláno 14. Listopad 2011 Autor Sdílet Odesláno 14. Listopad 2011 Díky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 10. Srpen 2013 Sdílet Odesláno 10. Srpen 2013 Ahoj, jde zavulkanizovat utrzene futro na propelleru? Pokud nekdo umite poradit tak predem diky. Vali se mi jeden v garazi a je evidentne utrzene futro, takze vyhodit to muzu vzdycky ale pokud to jde za rozumny peniz opravit tak bych to zkusil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 10. Srpen 2013 Sdílet Odesláno 10. Srpen 2013 To je propeler na Alphu?Repasujem,cena cca 1300,-bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 11. Srpen 2013 Sdílet Odesláno 11. Srpen 2013 Jo jo na alphu, na drazkovou hridel. Jak to dlouho trva? Pripadne bych zavolal abychom se domluvili tel mam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 11. Srpen 2013 Sdílet Odesláno 11. Srpen 2013 repas vrtule - 2/4 dny tel:608081142bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 11. Srpen 2013 Sdílet Odesláno 11. Srpen 2013 Zdravím ve spolek dnes jsem si všiml že mám ohlý trochu ohlý jeden list vrtule. Je to hliník, 21", trojlist, Alpha One II. Jde to nějaký,m způsobem opravit nebo je to lepší vyhodit? Pokud se to dá opravit, jaká je přibližná cena? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 3. Září 2013 Sdílet Odesláno 3. Září 2013 Tak repase vrtule byla k nicemu, nebot vrtule vibruje jako krava a pri plavbe ve vytlaku doslova kope do rizeni. Zkouseno i na Tomasovo cruiseru a to same. Navic pokles maximalky o 5km/h. Bohuzel. No jo no, jeden klacek, chvilka kochani se a "vydelek" zajisten. Do budoucna aspon ale vim, ze je lepsi koupit novou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 3. Září 2013 Sdílet Odesláno 3. Září 2013 Kdo ti to dělal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 3. Září 2013 Sdílet Odesláno 3. Září 2013 Mohu potvrdit, ze ta opravena vrtule je k nicemu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 4. Září 2013 Sdílet Odesláno 4. Září 2013 pro Sullaco:přivez mi ten propeler,jeho cenu opravy ti odečtu od nového propeleru,který ti prodám.Tak budeš mít zcela nový a nepoužitý za 1500,-bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 4. Září 2013 Sdílet Odesláno 4. Září 2013 Ahoj, kašli na to, prostě jsem ho asi blbě trefil, novou už mám. Jestli ti ta vrtule k něčemu je tak ti ji ale klidně za nějakou částku střelim :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 5. Září 2013 Sdílet Odesláno 5. Září 2013 je mi na nic,jen jsem ti chtěl vyjít vstříc.bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se