zodiac Zveřejněno 25. Duben 2009 Sdílet Zveřejněno 25. Duben 2009 Chtěl bych se zeptat jakou barvou je nejlepší nastříkat evidenční číslo na gumový člun Zodiac, aby nějakou chvíli vydrželo i na moři. Děkuji za rady. Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas65 Odesláno 27. Duben 2009 Sdílet Odesláno 27. Duben 2009 Chtěl bych se zeptat jakou barvou je nejlepší nastříkat evidenční číslo na gumový člun Zodiac, aby nějakou chvíli vydrželo i na moři. Děkuji za rady. JirkaJá jsem si nechal čísla vyřezat v reklamce z černé fólie - venkovní, 7 let zaručená životnost, na člun jsem je nalepil, přefouknul fénem na vlasy, byly tam 5 let, pak jsem člun prodal. Po dalších 4 letech jsem ho viděl inzerovat na netu, a byly tam pořád. Je to asi rozhodně šetrnější metoda, než se pouštět do nějakých barev, když nevíš, co to udělá se člunem. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StandaM Odesláno 11. Květen 2009 Sdílet Odesláno 11. Květen 2009 Osobne bych je nestrikal.Ja jsem si objednal ev.cisla cca 15,- ks prejel fenem.Pekne se to vytvarovalo pres burty.No a pokud se odlepi udelam to znovu:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jahoďák Odesláno 25. Únor 2010 Sdílet Odesláno 25. Únor 2010 Ahoj, já za sebe také doporučuji nechat vyřezat a nalepit.Máme to takto na Bombard gumáku a totálně bez problému. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 5. Červenec 2011 Sdílet Odesláno 5. Červenec 2011 Ke gumakum jeste jeden dotaz. Pridavny clun k lodi si mohu nechat zapsat do TP od lodi, ale kdyz ho nebudu chtit mit zapsanej k lodi, jde si na gumak nalepit nejakej pokec, ze to k me lodi patri? Myslim treba nazev lode nebo neco podobneho? Jedna se o malej clun, kterej nepodleha evidenci.Co se tak na ty gumaky pise :) ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 5. Červenec 2011 Sdílet Odesláno 5. Červenec 2011 Neregistrovany by mely mit nekde napsano, koho jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aleš Odesláno 5. Červenec 2011 Sdílet Odesláno 5. Červenec 2011 Ahoj Tomáši já mám na gumáku TENDER TO MICHAELA , možná by tam ještě mohlo být evid.číslo lodě ke které patří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 6. Červenec 2011 Sdílet Odesláno 6. Červenec 2011 Ahoj, ja vim, vsiml jsem si u tebe, ale nechtel jsem se takhle drze opicit :) Jeste jak mas velika pismena, myslim na vysku, zhruba.Mozna by tam to cislo jeste mohlo bejt, ale to si myslim, ze uz by se mi tam na toho meho kacera neveslo :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aleš Odesláno 6. Červenec 2011 Sdílet Odesláno 6. Červenec 2011 Ahoj 5,5 cm vysoké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CMPboatCZ Odesláno 21. Leden 2013 Sdílet Odesláno 21. Leden 2013 nejlépe vydrží čísla vyřezávaná z PVC - zároveň to funguje jako ochrana před zloději, jelikož je není snadné odstranit tak jednoduše jako v případě lepící fólie nebo nástřiku. odkaz: http://www.cmp-shop.eu/produkty/chtchelkaline-marine-products/prislusenstvi/adventure/evidencni-cislo-pvc/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuSkBk Odesláno 22. Červenec 2013 Sdílet Odesláno 22. Červenec 2013 Ahoj, právě řeším jak na evidenční číslo na Bush Crab. Zkusil jsem barvu (profesionály z reklamky na autoplachty), odzkoušeli jsme to na kousku materiálu ze sady na opravu a drželo to. Když natřeli celé číslo na člun, nechali zaschnout, tak to druhý den sloupli jako perník. Teď mi nabízí jiná firma nějakou PVC baner folii. Tak jsem zvědavý. Pošlou vzorek. Můj problém je, že člun musím balit. Variantu nabízenou CMPboatCZ ponechávám jako poslední možnost. Rád bych číslo rovnou na člun, bez podkladního materiálu. Je tu někdo, kdo s Bushem uspěl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalR Odesláno 2. Květen 2014 Sdílet Odesláno 2. Květen 2014 Ahoj, právě řeším jak na evidenční číslo na Bush Crab. Zkusil jsem barvu (profesionály z reklamky na autoplachty), odzkoušeli jsme to na kousku materiálu ze sady na opravu a drželo to. Když natřeli celé číslo na člun, nechali zaschnout, tak to druhý den sloupli jako perník. Teď mi nabízí jiná firma nějakou PVC baner folii. Tak jsem zvědavý. Pošlou vzorek. Můj problém je, že člun musím balit. Variantu nabízenou CMPboatCZ ponechávám jako poslední možnost. Rád bych číslo rovnou na člun, bez podkladního materiálu. Je tu někdo, kdo s Bushem uspěl?Nebyli to evidentně žádní profesionálové. Musíš to udělat takto: nalepit šablonu, lehce vymýt rychle Nitro ředidlem C6000 (spíše jen přejet), vybarvit šablonu sítotiskovou barvou na měkčené PVC (Fuji sericol, Marabu nebo jiný výrobce) a nechat uschnout. Vybarvit jemným molitanovým válečkem - normálně z baumarktu. Jestli jsi někde z okolí liberce, tak ti můžu trošku barvy věnovat. Živím se tím 20 let :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVIS Odesláno 2. Květen 2014 Sdílet Odesláno 2. Květen 2014 pozorjako byboat může byt i bez zapsaní v dokladu mateřské lodi ale jen do 2,5 m délky :nad 2,5 m musí mít registraci ::: co se chorvatska týče.. absolvoval jsem to v r 2009 a dodnes ty techničáki i od gumáků mám !! jeden honda honwave 250 a druhý 320... řešil jsem to tenkrát s chorvatama skoro měsíc.. možná dnes už je to jinak.. vydava to česky lodni a prum. registr v praze.. taky jsem tam chtěl namalovat VISTA ..kdepak. jediný co jsem vymohl že ten do 2,5 m nemusel mít chorvat. známku , ten 3,2 už ano.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novis Odesláno 12. Květen 2015 Sdílet Odesláno 12. Květen 2015 ahoj, chci se zeptat na odstaneni reg. cisel. minulej rok jsem si koupil gamaka 5,33 delky a predchudce to nalepil asi z vyřezávaná z PVC, takze to nejde sundat. po prihlaseni na moji osubu zmenili cislo (zda se me to dost nenormalni od SPS) mate nekdo podobnou zkusenost. diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Husky Odesláno 9. Listopad 2020 Sdílet Odesláno 9. Listopad 2020 Čísla jsem si nechal udělat z folie na plastovou podložku. Tu mám připevněnou na gumáku pomocí samolepících suchých zipů.Takže můžu čísla kdykoli sundat. Proč?Mám 18 ku motor a když chci např. na Lipno, kde je povoleno do 10 kW, tak čísla jednoduše sundám a pověsím na loď (teď už neregistrovanou) 5 ku motor.S registrovanými čísly a jiným (byť 5 kovým) motorem bych se stal adeptem na pokutu, neboť motorizace přestala být v souladu s LO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzam Odesláno 9. Listopad 2020 Sdílet Odesláno 9. Listopad 2020 na sundání použij obyčejný fén, lehce zahřát a potom nehtem opatrně načít růžek a pomalu tahat dolů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.kopecny Odesláno 29. ledna Sdílet Odesláno 29. ledna V 25. 4. 2009 at 21:17, zodiac napsal: Chtěl bych se zeptat jakou barvou je nejlepší nastříkat evidenční číslo na gumový člun Zodiac, aby nějakou chvíli vydrželo i na moři. Děkuji za rady. Jirka Ahoj, já vyřešil také v reklamace a super jak cena tak výdrž a hlavně šetrný ke člunu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se