Anachy Zveřejněno 27. Říjen 2011 Sdílet Zveřejněno 27. Říjen 2011 Ahoj, pro všechny kdo řeší kam zaparkovat loď přes zimu a má v rozumném dosahu Rožmitál pod Třemšínem nabízím velice přijatelné řešení.Stání v bývalých prostorách kasáren - haly původního autoparku, uzavřené prostory (suché, zastřešené), areál hlídaný. Omezující parametry jsou šíře 4,20/výšky 4,20/délka 12,0 m. !!!! Stání na šest měsíců za 1500,- !!!!!! Kdo bude mít zájem tak mne kontaktujte, pošlu telefon na správce areálu. Sám tam také parkuji. :) :)Edit : Jen podotýkám, nemám nic společného s majitelem a ani správcem areálu - jen se snažím nabídnout vlastní zkušenost dalším kolegům, na foru jachtinginfo jsem byl skoro nařčen z komerční inzerce, tak proto toto doplnění. A kontakt jsem zde rovnou neuvedl zaměrně aby to nebylo zneužito. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 28. Říjen 2011 Sdílet Odesláno 28. Říjen 2011 Ahoj vsemTak ja take doplnim jednu lokalitu. Kdo budete mit zajem o zimni stani Vasi lode v lokalite okresu CESKA LIPA, tak se mi ozvete a napodobne jako Anachy zaslu kontakt na spravce.Kryta hala, zabezpecena a v zime opecovavana pri privalech snehu :-). Limitujici je vyska lode na podvalu cca 3,5 metru.Anachy, verim tomu, ze na toto forum chodi normalni lide, takze verim, ze zde se toho snad obavat nemusime.Dalsi duvod, proc na JI nechodim.Pro Anachy: Ta cena je v dnesni dobe skoro zadarmo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se