Stanley Zveřejněno 17. Říjen 2011 Sdílet Zveřejněno 17. Říjen 2011 Ahoj chlapi, potřeboval bych info, zda někdo neznáte šikovného mechanika, který je ochoten se mnou zajet do Itálie a opravit chlazení motoru (nejspíše bude přicpaný přívod vody) a taky možná výměnu těsnění pod hlavou - asi jsem to přehřál...při zahřátí motoru zdechne a už nejde nastartovat až zase když schladne...Autem ho odvezu tam i zpět, nářadí naložím, spaní zajistím, odměnu vyplatím...Díky za tipy, mám Merdruiser 5,7 l, V8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 17. Říjen 2011 Sdílet Odesláno 17. Říjen 2011 Ahoj,nebylo by jednodušší přitáhnout lod do čR? Tady ti mohu zaručit 100% opravu,at je problém jakýkoliv.praxe na těchto motorech více jak 35 let!Bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanley Odesláno 18. Říjen 2011 Autor Sdílet Odesláno 18. Říjen 2011 Ahoj,nebylo by jednodušší přitáhnout lod do čR? Tady ti mohu zaručit 100% opravu,at je problém jakýkoliv.praxe na těchto motorech více jak 35 let! BootcentrumPro mě to není jednodušší, přívěs ještě nemám přihlášený na DI, a když si vzpomenu na cestu z UK do Itálie, už se mi do toho nechce vůbec...navíc od 1.12.11 kotvím v nové maríně a potřebuji tam, přeplout po vodě...A pro tebe by byl problém jet tam se mnou - případně sám, pokud nechceš jezdit s někým jiným?? Praxe 35 let je více než dost, navíc je tam poměrně jednoduchý motor z 95 roku...bez elektroniky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Odesláno 18. Říjen 2011 Sdílet Odesláno 18. Říjen 2011 podívej se na hookmarine. Pan Břetislav Hák. Je šikovnej, ochotnej a hlavně neříká si nesmysly jako většina lodních servisů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanley Odesláno 18. Říjen 2011 Autor Sdílet Odesláno 18. Říjen 2011 podívej se na hookmarine. Pan Břetislav Hák. Je šikovnej, ochotnej a hlavně neříká si nesmysly jako většina lodních servisů.Dobrý tip, pán je akční, snad se domluvíme, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se