Anachy Zveřejněno 15. Říjen 2011 Sdílet Zveřejněno 15. Říjen 2011 Zdravím a prosím nějaký tip na antifoulink na sladkou vodu, už se tomu nevyhnu a musím to zjara něčím natřít, tak prosím o Vaše zkušenosti a poznatky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 15. Říjen 2011 Sdílet Odesláno 15. Říjen 2011 Ahoj.Nevim jestli se to nejak rozlisuje na sladkou a slanou vodu. Nam na to na jare davali nejakej fouling Racing, pry to je na sportovni lode. Samozrejme jsem nezaznamenal, ze by to jelo nejak rychleji :) ale k ucelu, kteremu je urcen, to znamena, ze nemas problem s narostlejma rasama to funguje. Kdyz jsem vybiral barvu, tak mi byla doporucena "bila" a mohu jen doporucit. Na vode neni videt, kdyz neodhadnes hladinu vody a kdyz to pak umejes, tak jako by tam zadnej fouling nebyl, protoze barva je skoro stejna s barvou lode a tak to neni tak vyrazny :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 16. Říjen 2011 Autor Sdílet Odesláno 16. Říjen 2011 Jo taky bych chtěl bílou, "Racing" je přímo název? a jaký výrobce. S označení Racing jsem se už setkal ale i u různých výrobců foulingu. Jinak ale díky za nápovědu, do jara je ještě spooousty času tak budu moci snad vybírat. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 16. Říjen 2011 Sdílet Odesláno 16. Říjen 2011 Hmm to nevim. Podle mne to bude jenom oznaceni typu foulingu. Vyrobce nevim, protoze to delala firma. Ale kdyz budes potrebovat, tak asi nebude problem zjistit. Mame na to celou zimu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se