cespa Zveřejněno 4. Říjen 2011 Sdílet Zveřejněno 4. Říjen 2011 (upraveno) Dobrý den, dokoupil jsem si na lod echolog a hledám řešení,kam umístit sondu. Nejraději bych jí zalil epoxidem zevnitř lodě do kylu,ale mám strach,že to nebude přesné a taky už by nebyla demontovatelná. Pak mi zbývá varianta nekam pod lod, ale kam? Nerad bych jí utrhnul při manipulaci na vozíku (montáž u špišky lodě), dal bych jí rád k sondě rychlost, ale jak daleko od sebe, aby se navzajem turbolencemi neovlivnovali. Pak ještě zvažuji,zdali se vubec udrží a neupadne , nebot ve skluzu dosahuji cca 55km/hod. Jedná se o lod Bayliner Caprri r.v 1998 Máte nějakou osobni zkušenost s montaží a umístěním? děkuji Upraveno 4. Říjen 2011 uživatelem cespa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri.sefrna Odesláno 4. Říjen 2011 Sdílet Odesláno 4. Říjen 2011 Já ji mám na zrcadle a drží v pohodě, ukazuje jak má a hlavně o ní nelze chytit ani v mělké vodě, ani na vleku. Co jsem koukal, tak ji tak má hodně lodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nach32 Odesláno 4. Říjen 2011 Sdílet Odesláno 4. Říjen 2011 Poslední dobou mi ukazuje teplota na echolotu stále 37 stupňů,nevíte v čem by mohl být problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaroslav Odesláno 4. Říjen 2011 Sdílet Odesláno 4. Říjen 2011 Mám sondu nalepenou z vnitřní strany trupu lodě a funguje super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 4. Říjen 2011 Sdílet Odesláno 4. Říjen 2011 Dobrý den, dokoupil jsem si na lod echolog a hledám řešení,kam umístit sondu. Nejraději bych jí zalil epoxidem zevnitř lodě do kylu,ale mám strach,že to nebude přesné a taky už by nebyla demontovatelná. Pak mi zbývá varianta nekam pod lod, ale kam? Nerad bych jí utrhnul při manipulaci na vozíku (montáž u špišky lodě), dal bych jí rád k sondě rychlost, ale jak daleko od sebe, aby se navzajem turbolencemi neovlivnovali. Pak ještě zvažuji,zdali se vubec udrží a neupadne , nebot ve skluzu dosahuji cca 55km/hod. Jedná se o lod Bayliner Caprri r.v 1998 Máte nějakou osobni zkušenost s montaží a umístěním? děkujia co kdyby si se podíval sem:http://plavidla.cz/forum/viewtopic.php?id=358 sonda na zádi je sice na montáž nejjeddnodušší, ale měřit hloubku ZA lodí, mi připadá trochu pozdě. echo využívám především při kotvení a přistávání u břehu, a to je potřeba měřit co nejvíc u přídě, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cespa Odesláno 4. Říjen 2011 Autor Sdílet Odesláno 4. Říjen 2011 Díky za tip, pokusím se najít místo uvnitř lodě a místo epoxidu použiji "medvědí hovno" , jen mi ještě poradte, musí být sonda celá obalená v tmelu a nebo jen spodni část sonda-dno lodě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 4. Říjen 2011 Sdílet Odesláno 4. Říjen 2011 (upraveno) néééé, jen spodní plocha, zkrz kterou leze signál ven. hlavne pozor na bublinky vzduchu, nesmí nikde zůstat. pokud bys sondu dokázal mechanicky upevnit jinak než přilepením, pak by stačila jako spojovací přenosové médium např. silikonová vazelina. Upraveno 4. Říjen 2011 uživatelem david Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri.sefrna Odesláno 4. Říjen 2011 Sdílet Odesláno 4. Říjen 2011 sonda na zádi je sice na montáž nejjeddnodušší, ale měřit hloubku ZA lodí, mi připadá trochu pozdě. echo využívám především při kotvení a přistávání u břehu, a to je potřeba měřit co nejvíc u přídě,Já myslím, že to stačí, tak přesný to není, ta loď přece nemá 20m a případnej šutr to stejně neukáže (pokud ano, tak pozdě), je to jen hrubej odhad a měřit s tím hloubku při najíždění na břeh je dost diskutabilní. Super je to v různých slepých ramenech a kanálech s kalnou vodou, tam je to k nezaplacení, jinak by člověk musel lítat po předku s tyčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 4. Říjen 2011 Sdílet Odesláno 4. Říjen 2011 pokud plaveš s gumákem, co ti topí 15cm, po Orlíku, tak ti to fakt může být jedno.až se jednou s větší lodí a větším ponorem dostaneš dál, zjistíš, že se mýlíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 4. Říjen 2011 Sdílet Odesláno 4. Říjen 2011 (upraveno) No ono pokud pluješ s lodí velkou a těžkou,tak je ti jedno jestli máš sondu vepředu nebo vzadu.Stejně než zastavíš,tak máš propeller,nebo kýl na dně.Z toho vyplývá,že je lepší mít nastavené na echu varování na malou hloubku.A to ještě na hloubku o kousek větší,než je ponor.Jinak na gumáku co topí max 15cm máš ještě třeba motor.To je docela drahá věc,takže se vyplatí si hloubku ohlídat.šutry stejně z přídě neuvidíš.A když zatočíš,tak máš zadek jinde než projel předek.Při hloubce okolo 1 metru je rozsah meření asi 70cm šířky dna,takže je možná výhodnější montáž na gumáku,než na velké lodi.Ten totiž na své délce tolik neuteče zádí od místa kterým proplula příď.Z toho vyplývá,že je lepší montáž na zádi už jenom proto,že sonar lépe využiješ na ryby na zádi odkud budeš chytat.A o to ti šlo už v tvém prvním příspěvku. Upraveno 4. Říjen 2011 uživatelem fishmaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 4. Říjen 2011 Sdílet Odesláno 4. Říjen 2011 No já bych preferoval sondu co nejvíce vpředu. Pominu-li chytání ryb ze zádě (případně problematickou montáž sondy) tak není co řešit. Pravda je sice, že při plavbě a náhlé překážce to stejně asi nezastavíš a pozvolné změny ukáže sonar vzadu jako vpředu. Ale - když už popluješ tam, kde problém lze očekávat (kotvení, vybočení z plavební dráhy, zajíždění do ramen atd.) tak se budeš asi "plazit" a budeš ve střehu. Pak teprve poznáš, proč sis ho měl dát na příď. Ono kotvení třeba na Labi od Střekova dolů hovoří za vše. Jen tak si lehce hrábneš vrtulí abys popojel ještě kousek a je vymalováno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 4. Říjen 2011 Sdílet Odesláno 4. Říjen 2011 No ono pokud pluješ s lodí velkou a těžkou,tak je ti jedno jestli máš sondu vepředu nebo vzadu.Z toho vyplývá,že je lepší montáž na zádi už jenom proto,že sonar lépe využiješ na ryby na zádi odkud budeš chytat.A o to ti šlo už v tvém prvním příspěvku.je vidět, že vůbec nevíš, o čem mluvíš. přesně to popsal Taurus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 4. Říjen 2011 Sdílet Odesláno 4. Říjen 2011 (upraveno) a ježíš, teď jsem si všiml, že Cespa píše o echologu, ale vypadá to na překlep, jináč jsme mimo mísuecholog si může dát skoro kam chce, ale přilepit na dno zevnitř nejde Upraveno 4. Říjen 2011 uživatelem david Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri.sefrna Odesláno 4. Říjen 2011 Sdílet Odesláno 4. Říjen 2011 Tak hlavně, že jsme si hezky pokecali :-) Možná budu za blbce, ale není to samé jako echolot? Ukazuje to profil dna, hloubku a ryby pod lodí, ne? To mám a sondu mám vzadu na zrcadle. Někdo tomu říká sonar, ale to je blbost, ten vypadá a funguje trochu jinak. Tak jak to tedy je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 4. Říjen 2011 Sdílet Odesláno 4. Říjen 2011 (upraveno) je vidět, že vůbec nevíš, o čem mluvíš. přesně to popsal TaurusOno stačí včas vyřadit.Maximálně jemně škrtnu ostruhou.Jinak echolot a sonar?Sonar viz http://cs.wikipedia.org/wiki/SonarEcholot viz http://de.wikipedia.org/wiki/Echolotsorry ale druhý odkaz je německy.Myslím že už jenom obrázek vše vysvětlí.Možná by nebylo od věci si nedělat srandu z překlepů a věnovat se tématu. Upraveno 4. Říjen 2011 uživatelem fishmaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 4. Říjen 2011 Sdílet Odesláno 4. Říjen 2011 (upraveno) vono to jedno má na konci g a to znamená rychloměr, od slova log, a to druhé má t, od slova lot. když seš tak zběhlej na wikipédii, najdi si významy oněch dvou slovjen se běžněji používají termíny echolot a speed logjá si totiž srandu z nikoho nedělám, už proto, že se věnuji tématu a chci pomoct. Víš? Upraveno 4. Říjen 2011 uživatelem david Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 4. Říjen 2011 Sdílet Odesláno 4. Říjen 2011 Ale jo, dá se jezdit i bez jakýchkoliv elektronických udělátek. Jen s tím škrtáním ostruhou trochu brzdi. To možná platí u ručně výklopného motoru a když je dno písek nebo bahno a škrtneš o pár cm. Když tam bude šutr a trim máš na hydrauliku tak něco nejspíš povolí. Je pravda, že můžeš včas vyřadit a třeba bidlovat, ale na to "včas" je dobré mít informaci alespoň o těch pár metrů dopředu. člověk je lempl línej a tak si pořád říká : ještě kousek, ještě kousek... No a když Ti to zapíská deset čísel od vrtule tak ani nestačíš zasakrovat. Navíc vrtule na silnějším motoru si menší kameny i na volnoběh dovede pěkně "přitáhnout" a nevěřil bys, jak po takové mixáži hliníková vrtule vypadá, byť jí třeba přímo neurazíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 4. Říjen 2011 Sdílet Odesláno 4. Říjen 2011 jasně a nejen to. když přistávám někde, kde to neznám, nejdřív si najedu kolmo ke břehu a kouknu na hloubku, jestli se vůbec dostanu dost blízko. teprv pak couvnu a hodím kotvu. nepatřím mezi ty, co vyjedou až na břeh z kamenýho záhozu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 4. Říjen 2011 Sdílet Odesláno 4. Říjen 2011 nepatřím mezi ty, co vyjedou až na břeh z kamenýho záhozuSakra... ja delam neco spatne? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 4. Říjen 2011 Sdílet Odesláno 4. Říjen 2011 nevím. viděl jsem tě přistávat jen jednou, a to na mém levoboku;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 5. Říjen 2011 Sdílet Odesláno 5. Říjen 2011 Nechci se Vám do toho motat ale echolet a sonar využívá stejný princip šíření signálu a odrazu od překážky :Echolokace je postup, kdy se vysílaný zvuk od předmětu odrazí zpět do místa vysílání, kde je zpětně zachycen. Z celkového času, který uplyne od okamžiku vyslání zvukové vlny (obvykle vysokofrekvenčního zvuku) do okamžiku zpětného příjmu odražené vlny (ozvěny neboli echa), se dá spočítat vzdálenost alokovaného předmětu. Tento princip využívají některé specializované elektronické přístroje, například sonary. Princip echolokace je využiván pro měření hloubky. :) :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 24. Květen 2013 Sdílet Odesláno 24. Květen 2013 Ted řeším podobny problem kam dat sondu od echolotu(HUMMINBIRD MATRIX 47 3D) Ze zadu z venkovní strany je problem s kabelama a tak bych ho radeji dal do motoroveho prostoru kde uz mam čidlo hloubkoměru.Otazka zní:pujde tento druh sondy a teploměr vody v ní umístěnej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 24. Květen 2013 Sdílet Odesláno 24. Květen 2013 Měl jsem sondu v motorovém prostoru a fungovala jak se jí chtělo, tak jsem to přendal ven dozadu na zrcadlo a bez problémů. Teploměr vody určitě nepůjde, teda půjde, ale bude měřit teplotu v motorovém prostoru a ne vody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 24. Květen 2013 Sdílet Odesláno 24. Květen 2013 Dal bych ji ven aby měla kontakt s vodou ale jde o to jak teda protahnu a utesnim kabel ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 25. Květen 2013 Sdílet Odesláno 25. Květen 2013 Musíš vyvrtat díru do zrcadla tak velkou aby prošel konektor a co nejvýše nad čarou ponoru! Nikdy nevrtat pod čarou ponoru,pokud nechceš mít v budoucnu problémy- i to jsem již viděl a né jednou!!bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se