Fanda Odesláno 18. Červen 2012 Sdílet Odesláno 18. Červen 2012 viky: ??????????????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 18. Červen 2012 Sdílet Odesláno 18. Červen 2012 viky: ???????????????To nic, mazalo se tu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaroslav Odesláno 25. Červen 2012 Sdílet Odesláno 25. Červen 2012 Ahoj.Minulý víkend jsem vyrazil po domluvě s fichmasterem do Kralup,chtěl jsem tam jed už na jarní sraz ale nějak jsem to na jaře nestíhal. Byl to super víkend v Klubu vodních sportů ,krásné počasí,super lidi, tímto všem děkuji,rád zase přijedu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alf Odesláno 8. Červenec 2012 Sdílet Odesláno 8. Červenec 2012 (upraveno) Ahoj tak motor jede jak o zavod,jen se musí více upevnit ke člunu protože když dám plnej,tak motor má snahu zajíždět pod vodu...http://ima.lide.cz/lide_photo_sm/201207/0817/d0/4ff9c7f0d0b9962c58080000.jpg?type=fresh Upraveno 8. Červenec 2012 uživatelem alf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 8. Červenec 2012 Sdílet Odesláno 8. Červenec 2012 (upraveno) na tom tvym gumaku bude znat i poposednuti-pohraj si s trimem nebo podlozit na zrcadle-kdy se vyrazis pochlubit do tynce? ale jestli mas zrcadlo na elektru tak s tim nic asi neudelas-zkus dat pevnou podlahu a desku nejak spojit ramem s tou podlahou-fotky ti nechodi Upraveno 8. Červenec 2012 uživatelem packa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alf Odesláno 8. Červenec 2012 Sdílet Odesláno 8. Červenec 2012 Hned jak podložím ty podpěry zespodu na zrcadle.....a bude pěkně... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alf Odesláno 14. Červenec 2012 Sdílet Odesláno 14. Červenec 2012 tak jsem dnes jel projet člun do kempu do týnce,asi po 10min semito převrátilo,takže jsem si pěkně zaplaval v Labi :)nicméně motor na to že byl ve vodě jsem ho vysušil,vylil vodu z pístu a karbece a motor běží,Z toho vyplívá,že ten člun je na nic a musím sehnat jinej /ten bílej s tím zrdcadlem vzadu/ takže opět do polska :)...tady ho kupovat nebudu každej chce moc peněz a to moře nemáme...http://imb.lide.cz/lide_photo_big/201207/1414/3a/5001832d3a0aa65a10450300.jpg?type=fresh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimír Odesláno 14. Červenec 2012 Sdílet Odesláno 14. Červenec 2012 ahoj, nevím jak se ti to podařilo převrátit, na Labi přece vlny nejsou. Ale to rozhodnutí jít do plnohodnotnýho člunu ti chválím. Akorát nevím proč pořád to Polsko, u nás se to dá pořídit taky za rozumnou cenu (nevím, jestli chceš nový, nebo jetý). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alf Odesláno 14. Červenec 2012 Sdílet Odesláno 14. Červenec 2012 (upraveno) Motor má 20kg/5hp a když sedím vzadu a dám plnej tak se motor potápí,ale nějak fouknul vítr a jelikož je velká opěrná plocha na špici tak mě to přehodilo..tak mě tam pomohli to ve vodě převrátit ...no aspon bylo představení :).. Upraveno 14. Červenec 2012 uživatelem alf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 14. Červenec 2012 Sdílet Odesláno 14. Červenec 2012 No jo, ale u takovýho člunu si musíš sednout víc dopředu, aby jsi to vyvážil, to dá rozum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 14. Červenec 2012 Sdílet Odesláno 14. Červenec 2012 (upraveno) jo-komu neni rady -kdyby jsi ten motor vic podsek jak jsem ti radil aby se vyrovnal ten tah........... ale to uz jsem ti tady psaljinak budu na vode (veletov-tynec)pristi vikend tak kdyby nahodou....... Upraveno 14. Červenec 2012 uživatelem packa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zodiac Odesláno 15. Červenec 2012 Sdílet Odesláno 15. Červenec 2012 Pro Alfa-zkus čluny Rapid od Avaryachtu. Je tam dobrý poměr cena - kvalita. Mám 260 z air podlahou jako tendr na plachetnici a super. Hlavně mají i v malé délce dobrou šířku k vůli stabilitě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanda Odesláno 15. Červenec 2012 Sdílet Odesláno 15. Červenec 2012 a za rok bude nějaký menší laminát, potom větší, potom ještě lepší.........POKROK NEZASTAVíš :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimír Odesláno 15. Červenec 2012 Sdílet Odesláno 15. Červenec 2012 Všem nafkovacím podlážkám se zdaleka vyhni. Jako pomocný člun- budiž, ale pevná podlaha je pevná podlaha. Vím o čem mluvím, měl jsem Suzumar 350 VIB s vychvalovanou vysokotlakou V-podlážkou, kterou každá vlna provalila dovnitř, navíc když zabral motor (1OHP), tak se podlaha vzadu vydula dovnitř a tlačil jsem před sebou vodu. Musel jsem vyrobit v překližky vloženou podlahu, aby se s tím dalo jezdit. Je to tak na rybník se slabým motorkem. Dal jsem za to tenkrát 35000 Kč a za dvě sezony jsem to prodal za 12000Kč. Myslel jsem, že to nikdo nebude chtít ale vzhledem k tak lákavé ceně byl člun druhý den pryč. Taky zrovna nejsem movitý člověk, ale vzal jsem si půjčku, koupil 4metrový RIB s 25 HP motorem za cenu malého auta (příští rok to bude splaceno) a velká spokojenost. Popřemýšlej o takové variantě a nelaboruj se starými krámy. Je to více starostí než radosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alf Odesláno 20. Červenec 2012 Sdílet Odesláno 20. Červenec 2012 Ahoj tak jsem se rozhodl že koupím člun zodiac na splatky :( /z marine/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 20. Červenec 2012 Sdílet Odesláno 20. Červenec 2012 AhojNo myslim si, ze je to rozumne reseni a urcite jsi neudelal spatne. Co je to za typ, jak velky chces kupovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 23. Říjen 2012 Sdílet Odesláno 23. Říjen 2012 Minuly patek, vyslo to a vyuzil jsem zatim posledni sanci.Jenom Chvaletice - Recany a zpet, ale na pohodu. ;) http://www.volny.cz/valentvi/foto/Fotografie0779D.jpg http://www.volny.cz/valentvi/foto/Fotografie0777D.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 23. Říjen 2012 Sdílet Odesláno 23. Říjen 2012 Hmm pekny. A stejne je tady krasne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 23. Říjen 2012 Autor Sdílet Odesláno 23. Říjen 2012 Už se těším na příští rok :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Odesláno 24. Říjen 2012 Sdílet Odesláno 24. Říjen 2012 Já jsem trochu zaspal s vytažením lodě(slapy hubenovská zátoka) a bylo to o fous, měl jsem na kotvišti pod lodí tak 10cm vody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 24. Říjen 2012 Autor Sdílet Odesláno 24. Říjen 2012 No jo teď to hodně upustily a pár lodí tam již sedí na kýle. :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 14. Listopad 2012 Sdílet Odesláno 14. Listopad 2012 K tomu vyletu do Recan jsem jeste hodil par fotek na Rajce. Link zde: http://viky-tw.rajce.idnes.cz/Labe Jeste pro doplneni, vyzkousel jsem pri tom sjezd ve Chvaleticich, je to pridany do ITI i s okazem na fotku na rajceti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mitous6 Odesláno 28. Říjen 2013 Sdílet Odesláno 28. Říjen 2013 Ahoj. Byl ještě někdo na vodě? V sobotu jsem ještě naposledy provětral loďku na Orlíku. Nádherné počasí, myslel jsem že budu za blázna, ale bylo nás tam docela dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 28. Říjen 2013 Sdílet Odesláno 28. Říjen 2013 Ja taky, Labe a Doubrava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kocour Odesláno 28. Říjen 2013 Sdílet Odesláno 28. Říjen 2013 Celý víkend. Ještě nechávámm loď na vodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se