Anachy Zveřejněno 3. Říjen 2011 Sdílet Zveřejněno 3. Říjen 2011 Tedy řeknu Vám v říjnu takhle pěkný počasí abych byl oba dva dny na vodě už dlouho nepamatuji, prostě super, i koupačka ještě byla :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 3. Říjen 2011 Sdílet Odesláno 3. Říjen 2011 Sice jsme byli zavřený mezi Dolánkami a vjezdem na Hořínský kanál,ale víkend se povedl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Odesláno 3. Říjen 2011 Sdílet Odesláno 3. Říjen 2011 Konečně mi opravili člun, tak jsem po měsíci také projel Orlík, noci už jsou chladné, ale jinak nádhera. Ve vodě jsem byl, ale jenom po pás a to ještě omylem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 3. Říjen 2011 Sdílet Odesláno 3. Říjen 2011 naposled pred tydnem-na labi je odstavka az do 20.10 ale pak mam 5 dni volno tak to snad jeste zkusim- bude zavirani sezony v tynci-snad to nebude jako v loni-pomalu plaval ledale nedelni projizdka podle labe na kole a ochutnavka svatovaclavske 21(pivo) mela taky neco do sebe-akorat ta cesta domu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 3. Říjen 2011 Sdílet Odesláno 3. Říjen 2011 28.10 se pluje ledovka do Brandejsa. Pořádají to žernosecký vodní motoristi. poplavu taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 3. Říjen 2011 Autor Sdílet Odesláno 3. Říjen 2011 škoda že je to kapku z ruky , holt to tam u Vás na Labi asi více žije, tady je to samej "snobák" , zrovna jednoho takovýho jsem před třema týdny tahnul od županovic na živohošť jelikož došel benzínek. No holt osmiválec s objemem přes 5l a 300 hp asi kapku papá. To bylo slibů jakou přiveze flašku a teď když ho potkámn tak pomalu ani nepozdraví. No každej dobrej skutek musí být po zásluze odměněn - haha :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 3. Říjen 2011 Sdílet Odesláno 3. Říjen 2011 davide kde se daji na tu ledovku sehnat nejake ifo? ted rikali v bedne ze zaver rijna ma byt na prumerem tak kdyby nahodou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caryk Odesláno 3. Říjen 2011 Sdílet Odesláno 3. Říjen 2011 Ted sem přijel z Orlasu .pohoda koukačka akorát ryby nešli ale poježdění paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 3. Říjen 2011 Sdílet Odesláno 3. Říjen 2011 Není to náhodou na jachtingu?Ale jako jakýsi memoriál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri.sefrna Odesláno 3. Říjen 2011 Sdílet Odesláno 3. Říjen 2011 Anachy, nenech se otrávit, já už jich natahal a některý v pohodě, jiný ani nepoděkujou. Jednomu s Baylinerem 5L letos došel benzin hned za hrází Orlíka, tak jsem ho vezl do Krásný Hory autem pro benzin, ten byl v pohodě, flašku koupil a ještě pozval na Slapy i s přespáním, letos to už nestihnu, ale příští rok možná využiju :-) V Chorvatsku jsem přitáhl němce se skutrem 5km a na břehu vyskočil a zdrhnul, ani nepoděkoval. Je to jen o lidech. Nedávno mi k večeru došel benzín na malém prdítku s klukem, nějak jsem si neuvědomil, že s tou litrovou nádržkou to není na žádný machrování a tak jsem poslední 2 km pěkně vesloval :-) Už se stmívalo, kolem jezdilo lodí dost a nikdo se ani neobtěžoval zeptat, no nic. Příště si dám pozor. Táhl jsem i pražáky s plachetnicí, co kotvěj na stejným mole jako já a teď po měsíci sotva pozdraví.Jinak víkend opět luxusní, jak na lyžích tak na výletech jsme najezdili haldu km, ale lodí na Orlíku rychle ubývá, dnes jsme tam byli skoro sami. Přitom voda kolem 20°C, to je neuvěřitelný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 3. Říjen 2011 Sdílet Odesláno 3. Říjen 2011 davide kde se daji na tu ledovku sehnat nejake ifo? ted rikali v bedne ze zaver rijna ma byt na prumerem tak kdyby nahodoudomluv se s nima, v podstatě jde o rezervaci místa v hospodě http://www.svmvz.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Odesláno 4. Říjen 2011 Sdílet Odesláno 4. Říjen 2011 Jinak Orlík od Žďákovského mostu po Zvíkov hnus zelenej se spoustou bordelu ve vodě. Jaké jsou Slapy touhhle dobou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri.sefrna Odesláno 4. Říjen 2011 Sdílet Odesláno 4. Říjen 2011 Jinak Orlík od Žďákovského mostu po Zvíkov hnus zelenej se spoustou bordelu ve vodě.S musím bohužel souhlasit, takové to bývá s bordelem po větších deštích, Orlík má jen za poslední týden hladinu o skoro 3 výše, tak to splavilo bordel ze břehů a zelená voda je klasika, když je teplo. Takhle nebylo ani v červenci :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 4. Říjen 2011 Autor Sdílet Odesláno 4. Říjen 2011 Ahoj no na Slapech to taky nemá ideální barvu cca od 123 km do cca 115 je to pěkně do zelena ale s ubývajícími km se to malinko lepší, voda teplotu mezi 16-18 v neděli bylo takový vedro že jsem plaval i v takto studené vodě a připadalo mi to super. Teď za chvilku vyrážím na vodu prý poslední hezký den tak si to nechci nechat ujít. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri.sefrna Odesláno 4. Říjen 2011 Sdílet Odesláno 4. Říjen 2011 Tak si to užij, já loď včera vytáhnul asi nadobro, vyklidil jsem i molo :-(Jinak Orlík je od cca Vystrkova na hráz parádně čistej a teplej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 4. Říjen 2011 Sdílet Odesláno 4. Říjen 2011 (upraveno) Já se včera přeplavil z Boru na Radavu (voda u Trhovek 16,2°C a až k Radavě teplota stoupala po desetinkách až na 17°C) a dneska loď vytáhl a odvezl. Premiérově za Peugeotem 607 a pohodička, i když z vody mi to na písku tahnul Navarou. Ale je tam teď božskej klid, pár lodí na vodě, ještě pěkný počasí, paráda.Jinak ohledně vody, bych řekl že letos velice nadprůměrná, pamatuju když jsme se tam koupali v zelený kaši, stačilo stát chvilku ve vodě a hned 2cm silnej zelenej pruh, a nikomu to tenkrát nevadilo, ani nikomu nic nebylo. Upraveno 4. Říjen 2011 uživatelem Charlie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 4. Říjen 2011 Sdílet Odesláno 4. Říjen 2011 A ještě někdo na Radavě vytahoval kajutový motorový člun 21,5ft za Mercedesem, nebyl jste to někdo odtud? Já jen s kým jsem se zdravil ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 4. Říjen 2011 Sdílet Odesláno 4. Říjen 2011 já loď včera vytáhnul asi nadobroJak nadobro? Prodas ji nebo co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri.sefrna Odesláno 4. Říjen 2011 Sdílet Odesláno 4. Říjen 2011 Sorry za špatnou formulaci. Myslím pro letošek :-) Tedy možná mi za 14 dorazí novej motor 4T 40HP v plný palbě, tak to asi neodolám a vyrazím vyzkoušet, ale když koukám na ty teploty v druhý půlce října, tak to bude v otevřený lodi masakr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 4. Říjen 2011 Sdílet Odesláno 4. Říjen 2011 Ja jsem loni jezdil jeste v listopadu v ramci testu, deti v kajute se mely fajn, ale ja byl zmrzlej jak drozd. Na pristi rok chystam stan. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asfaltsurfer Odesláno 4. Říjen 2011 Sdílet Odesláno 4. Říjen 2011 dneska mi to nedalo a tak jsem jel ,,vytankovat,, z ústí na Žernoseky...parádní počasí a byť jsem se jen prohnal tam a nazpět tak musím říct...perfekt...na vodě skoro nikdo.. 3 lodě a pár rybářů.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 4. Říjen 2011 Sdílet Odesláno 4. Říjen 2011 Ja jsem loni jezdil jeste v listopadu v ramci testu, deti v kajute se mely fajn, ale ja byl zmrzlej jak drozd. Na pristi rok chystam stan.že ještě nikdo, kromě mně, nevymyslel vodní topení z přívěšáku. teplý vody dá každej hafo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 5. Říjen 2011 Sdílet Odesláno 5. Říjen 2011 To topení z přívěšáku by mě celkem zajímalo, jak je to provedený? Rozepiš se o tom trochu. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alf Odesláno 17. Červen 2012 Sdílet Odesláno 17. Červen 2012 (upraveno) O víkendu na vodě na Mělicích u Přelouče tam se muže jezdit,ale pouze mimo dráhy kde jezděj na vodních lyžich,jinak po celé ploše.Byly tam asi 4 mot.čluny...http://imb.lide.cz/lide_photo_big/201206/1717/07/4fde164707457dd5d3ba0100.jpg?type=fresh Upraveno 17. Červen 2012 uživatelem alf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanda Odesláno 17. Červen 2012 Sdílet Odesláno 17. Červen 2012 to je nějaká změna na Mělicích ? Pokud vím, tak tam platí zákaz motorových plavidel s výjimkou členů klubu vodního lyžování ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se