Přejít na obsah
Plavidla.cz

Tak kdo byl ještě na vodě?

Anachy

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 120
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

naposled pred tydnem-na labi je odstavka az do 20.10 ale pak mam 5 dni volno tak to snad jeste zkusim- bude zavirani sezony v tynci-snad to nebude jako v loni-pomalu plaval led

ale nedelni projizdka podle labe na kole a ochutnavka svatovaclavske 21(pivo) mela taky neco do sebe-akorat ta cesta domu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

škoda že je to kapku z ruky , holt to tam u Vás na Labi asi více žije, tady je to samej "snobák" , zrovna jednoho takovýho jsem před třema týdny tahnul od županovic na živohošť jelikož došel benzínek. No holt osmiválec s objemem přes 5l a 300 hp asi kapku papá. To bylo slibů jakou přiveze flašku a teď když ho potkámn tak pomalu ani nepozdraví. No každej dobrej skutek musí být po zásluze odměněn - haha :)
Odkaz ke komentáři

Anachy, nenech se otrávit, já už jich natahal a některý v pohodě, jiný ani nepoděkujou. Jednomu s Baylinerem 5L letos došel benzin hned za hrází Orlíka, tak jsem ho vezl do Krásný Hory autem pro benzin, ten byl v pohodě, flašku koupil a ještě pozval na Slapy i s přespáním, letos to už nestihnu, ale příští rok možná využiju :-) V Chorvatsku jsem přitáhl němce se skutrem 5km a na břehu vyskočil a zdrhnul, ani nepoděkoval. Je to jen o lidech. Nedávno mi k večeru došel benzín na malém prdítku s klukem, nějak jsem si neuvědomil, že s tou litrovou nádržkou to není na žádný machrování a tak jsem poslední 2 km pěkně vesloval :-) Už se stmívalo, kolem jezdilo lodí dost a nikdo se ani neobtěžoval zeptat, no nic. Příště si dám pozor. Táhl jsem i pražáky s plachetnicí, co kotvěj na stejným mole jako já a teď po měsíci sotva pozdraví.

Jinak víkend opět luxusní, jak na lyžích tak na výletech jsme najezdili haldu km, ale lodí na Orlíku rychle ubývá, dnes jsme tam byli skoro sami. Přitom voda kolem 20°C, to je neuvěřitelný

Odkaz ke komentáři

Jinak Orlík od Žďákovského mostu po Zvíkov hnus zelenej se spoustou bordelu ve vodě.

S musím bohužel souhlasit, takové to bývá s bordelem po větších deštích, Orlík má jen za poslední týden hladinu o skoro 3 výše, tak to splavilo bordel ze břehů a zelená voda je klasika, když je teplo. Takhle nebylo ani v červenci :-)

Odkaz ke komentáři

Ahoj no na Slapech to taky nemá ideální barvu cca od 123 km do cca 115 je to pěkně do zelena ale s ubývajícími km se to malinko lepší, voda teplotu mezi 16-18 v neděli bylo takový vedro že jsem plaval i v takto studené vodě a připadalo mi to super. Teď za chvilku vyrážím na vodu prý poslední hezký den tak si to nechci nechat ujít. :)
Odkaz ke komentáři

Já se včera přeplavil z Boru na Radavu (voda u Trhovek 16,2°C a až k Radavě teplota stoupala po desetinkách až na 17°C) a dneska loď vytáhl a odvezl. Premiérově za Peugeotem 607 a pohodička, i když z vody mi to na písku tahnul Navarou.

Ale je tam teď božskej klid, pár lodí na vodě, ještě pěkný počasí, paráda.

Jinak ohledně vody, bych řekl že letos velice nadprůměrná, pamatuju když jsme se tam koupali v zelený kaši, stačilo stát chvilku ve vodě a hned 2cm silnej zelenej pruh, a nikomu to tenkrát nevadilo, ani nikomu nic nebylo.

Upraveno uživatelem Charlie
Odkaz ke komentáři

Ja jsem loni jezdil jeste v listopadu v ramci testu, deti v kajute se mely fajn, ale ja byl zmrzlej jak drozd. Na pristi rok chystam stan.

že ještě nikdo, kromě mně, nevymyslel vodní topení z přívěšáku. teplý vody dá každej hafo

Odkaz ke komentáři

• 8 months later...

O víkendu na vodě na Mělicích u Přelouče tam se muže jezdit,ale pouze mimo dráhy kde jezděj na vodních lyžich,jinak po celé ploše.

Byly tam asi 4 mot.čluny...

http://imb.lide.cz/lide_photo_big/201206/1717/07/4fde164707457dd5d3ba0100.jpg?type=fresh

Upraveno uživatelem alf
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...