Rimmerak Odesláno 28. Září 2014 Sdílet Odesláno 28. Září 2014 Taky jsem byl. Včera z Radavy až na Orlickou hráz, pak zpět a potom z Radavy cca 5km za Žďákovák :-) Celkem 42km :-) Dneska Libčice až Nelahozeves. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 28. Září 2014 Sdílet Odesláno 28. Září 2014 dneska sem to počasí fakt oplakal ,,, lod mám v servisu :-((( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 28. Září 2014 Sdílet Odesláno 28. Září 2014 no vidis-ja ji mel od ctvrtka zaprazenou- na Veletove byly Veterani2014 a v sobotu v 8 to odpiskal a jel autem za hodinu me to pekne nasr...lo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KBfotoservis Odesláno 28. Září 2014 Sdílet Odesláno 28. Září 2014 No to mně tedy fakt mrzí , chtěl jsem jí protáhnout ,, ale je to bohužel tak že auto ti opraví hned ale s lodí se čeká ... kurna ,, ale na vodu vyjedu ,, i kdyby sněžilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 28. Září 2014 Sdílet Odesláno 28. Září 2014 (upraveno) ja budu na vode urcite od 25.10-za prve je v Tynci zamykaní Labe s lodní burzou a za druhe mam 5 dní volno(podzimní prazdniny)-vyhoda prace ve školství Upraveno 28. Září 2014 uživatelem packa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVIS Odesláno 30. Září 2014 Sdílet Odesláno 30. Září 2014 TAKŽE.: zřejmě na 99 procent změna , prodávající nedodržel podmínky kupní smlouvy /z Německa !!!/ a prodal ji mezitím jinému majiteli přes e-bay, tak to zatím řeším přes právníky.takže zatím žádný převoz a plánované přeplutí do čech.. zbytečně jsem Vás navnadil.. zatím se omlouvám.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misson10 Odesláno 10. Únor 2015 Sdílet Odesláno 10. Únor 2015 Ahoj kamarádi... Koukám,že poslední dobou se tady moc nediskutuje.... Možná je ještě moc zima a spíte.... Ale už je tady někdo kdo byl letos na vodě? Prosím nahlašte se sem... Počítá se i gumák... První tři budou každý rok oceněný titulem.... Ahoj Milda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 10. Únor 2015 Sdílet Odesláno 10. Únor 2015 cha cha-jestlipak se v to pocita i pramicka?-mladej na silvestra misto ryb chytal veverky a povesil par wobleru na větve tak jsem mu pro ně dojel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 10. Únor 2015 Sdílet Odesláno 10. Únor 2015 Na Silvestra a na Nový rok - to je tradice - no a minulou neděli taky. Aspoň do Gambáče ve Skochovicích :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 10. Únor 2015 Sdílet Odesláno 10. Únor 2015 Ja ještě ne. Ale napravim to co nejdriv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 11. Únor 2015 Sdílet Odesláno 11. Únor 2015 Na Silvestra a na Nový rok - to je tradice - no a minulou neděli taky. Aspoň do Gambáče ve Skochovicích :)To neplatí, ty jsi na vodě celej rok. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 11. Únor 2015 Sdílet Odesláno 11. Únor 2015 Mám depku a tak koukám na fotky.Loni jsem byl 8.února na dalešický,letos by to bylo o zdraví.Ale už se to blíží..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 15. Únor 2015 Sdílet Odesláno 15. Únor 2015 Hlasim zahajeni plavebni sezony 15.2. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misson10 Odesláno 15. Únor 2015 Sdílet Odesláno 15. Únor 2015 Viki CZ- Skalní mořský vlk no.1... Gratuluji.... takové video z plavby by také nemělo chybu..... a nebo alespoň fotečka..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 16. Únor 2015 Sdílet Odesláno 16. Únor 2015 Fotečka je v tématu "Veteráni" :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jahoďák Odesláno 17. Únor 2015 Sdílet Odesláno 17. Únor 2015 Tyjo Viki ty jsi dobrej šílenec. :-) fandim tomu, ale v týhle zimě ... Jakous měl nemrznoucí směs? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 17. Únor 2015 Sdílet Odesláno 17. Únor 2015 Smes zadnou, ale velmi jsem ocenil "zimni" gripy z mirelonu. Ideal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jahoďák Odesláno 18. Únor 2015 Sdílet Odesláno 18. Únor 2015 Já myslal esis pil rum, nebo slivovicu. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 18. Únor 2015 Sdílet Odesláno 18. Únor 2015 Nepil, musel jsem ridit. Dost na tom, ze jsem pouzil neschvaleny vlek, mit ještě chlast, nepreziju ten zasah policie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 7. Březen 2015 Sdílet Odesláno 7. Březen 2015 Využil někdo dnešní počasí a vyrazil na vodu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 8. Březen 2015 Sdílet Odesláno 8. Březen 2015 Prelet Cernyho a Kaspickyho more se asi nepocita, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se