Přejít na obsah
Plavidla.cz

Tak kdo byl ještě na vodě?

Anachy

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 120
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

tomas 080 :

vypada to horš než to je ..

prostě 4 roky venku na baltu.. ale je tam uplně vše..sao obšívka kde je potřeba vyměnit ale interier mahagon , vše orig. všechny přístroje m radar..cokoliv si vzpomeneš .. jen nějaká koroze , málo údržby , a dřevo..

není problém .. :-) můžeš si to koupit.. je volná.. krásný veterán..r.v. 70 , vše ORIGINAL - vše k tomu je .. 1.majitel , měli ji v rodině..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to Tomas080 :

popravde jsem tak v pulce..trochu me vloni zbrzdila generálka jedné loďky pro jednoho kamaráda , tam to měl být nejdřív jen motor a pak z toho byla celá oprava.. , no a pak jsem zas ještě řešil něco jiného.. teď zas pokračuji.. ale jsem na to sám..je to holy skelet vše vyřezané , ted bude tedy laminace a vlaminovani podlahy a žeber - bude úprava oproti pův. stavu přeci jen..trochu modernizace. Motory a převodovky mám hotové / tedy motory na pár detailů - nove karbur. a pod.. - nestiham / pak po laminaci přijde podpov.uprava , pak nastřik a může se to strojit..tak zhruba časově to najdešna webu na

http://nemam1.rajce.idnes.cz/Piraton_-_Pce_-_oprava/

jsou tam sice skoro vš.foto ja to tam cpu abych pak odkudkoliv měl přistup k jednotlivým fázím- to vis noťas je na dne moře..takže to tak trochu slouží jako uložna obr. :-) ale ty nejspodnější jsou vždy skoro posledni stadium

takže proste dělam a dělam a dělam .. a nejde to jak bych chtěl.. do toho ted ta loď v německu , je to ten Van Kraft , je na tom rajčeti taky..

takže sedim asi na pěti židlích.. ato není dobře.. vím..

Odkaz ke komentáři

to tomas080

na tom mem rajceti je v albu serena-oprava videt ta kamaradova lodka Fjord tusim 19ka..nebo 20ka.. fotka 197 - stav před v září.. pak cely prubek a 262 na konci někdy kolem prosince.. , pak zkouška na Dalešicích.. jen jsem chtěl tak trošku ukázat.. čím se zabývám a co dělám..

Odkaz ke komentáři

to tomas080

na tom mem rajceti je v albu serena-oprava videt ta kamaradova lodka Fjord tusim 19ka..nebo 20ka.. fotka 197 - stav před v září.. pak cely prubek a 262 na konci někdy kolem prosince.. , pak zkouška na Dalešicích.. jen jsem chtěl tak trošku ukázat.. čím se zabývám a co dělám..

Chlape tak to je pekna prace a ocividne je Piraton v dobrych rukou. O case mi ani nemluv, chtelo by to ty dny nejak nafouknout. Nicmene s tim Van Craftem, chapu to dobre, ze to budes renovovat?

Odkaz ke komentáři

myslím že vyšší teploty snáším dobře :-)

a věř že vím CO TíM MYSLíš. rozhodne už dnes není doba najít nějaký zapomenutý poklad v šeru hangáru nějaké loděnicě , jen to oprášit , dobít baterie a hurá...

celý život mě potkávají "kurevský makačky"

je mui to líto to takhle nechat.. prostě takový TATRAPLAN v kopřivách.. nebo tak něco.. jde o to že je to kompletní , v původním stavu, vnitřek skoro netknutý / tedy až na nějaké stropní partie / , motory v chodu. Nejhorší je ta obšívka a transport - a že se to nevejde do kůlny.. :-(

Odkaz ke komentáři

Kazdopadne preju at ti elan vydrzi a pokud do toho pujdes, tak at to dotahnes do konce, protoze pravdou je, ze i kdyz dneska je to "troska", tak se z toho kurevsky velkou praci da udelat krasna lod. Dej kdyztak info co s tim podnikas dal a klidne zaloz nove vlakno, treba v sekci Motorove lode, protoze toto asi bude par lidi zajimat.
Odkaz ke komentáři

uvidíme jak to dopadne..v podstatě chci i sám sobě dokázat že to lze a jde..a pokud by se to podařilo .. nechám na Vás , kde to pak uzavřeme a jak to pokřtíme a znovu pošleme na vodu.. viděl bych to na takový decentní mejdlo na palubě a kolem..mimochodem má to i vlastní tank na 50 l piva s chlazením :-)
Odkaz ke komentáři

• 3 months later...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...