Franta Zveřejněno 26. Září 2011 Sdílet Zveřejněno 26. Září 2011 Nevěděl by někdo jak se vyvažuje dvoulistý šroub?.Musí stát na vyvažovacích hrotech v každé poloze nebo stačí když ve vodorovné poloze drží a neklesá žádná lopatka?Díky za odpověď ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 27. Září 2011 Sdílet Odesláno 27. Září 2011 samozrejme ze v kazde poloze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Odesláno 27. Září 2011 Autor Sdílet Odesláno 27. Září 2011 No ale kde ubrat když listy proti sobě zůstavají ve váze?Samozřejmě na sací straně ale kde?Vyvažoval jsem vždy třílisté vrtule a tam to bylo bez problémů.Předevčírem jsem u Klavar odpravil dvoulistou a teď bych ji rád nahradil za bronzovou kterou mám nevyváženou.Díky za odpovědi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 28. Září 2011 Sdílet Odesláno 28. Září 2011 (upraveno) důležitý je, aby díra pro hřídel byla opravdu v prostředku a kolmo na rovinu vrtule . pak jsem orovnal obvod, zkontroloval tlouštku listů, jejich plochu a tvar, a začal obrušovat. po statickém vyvážení jsem ji ještě roztoči v trnu ve vrtačce, jestli není rozhozená dynamicky. pokud byla, nastal problém, to se ladí velmi blbě.jo a !!!!! pokud tam máš už drážku na péro, musíš do ní dát přiměřenej kousek železa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Upraveno 28. Září 2011 uživatelem david Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Odesláno 29. Září 2011 Autor Sdílet Odesláno 29. Září 2011 Díky za téměř vyčerpávající odpověď.Všechno to je hotovo mimo dynamického vyvážení.Ale já bych chtěl vědět zda lze šroub považovat za staticky vyvážený pokud drží na hrotech vyvažovačky ve vodorovné poloze -obostraněnebo musí stát v každé poloze.Díky za odpověď! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 29. Září 2011 Sdílet Odesláno 29. Září 2011 už ti bylo odpovězeno tady i na jachting info, že ti musí stát všude. ty to nečteš, nebo zkoušíš kolik vydržíme?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se