Přejít na obsah
Plavidla.cz

Živohošť

Doporučené příspěvky

Ahoj nechystáte se někdo teď o víkendu 17. v sobotu na živohošť. Měly by tam být závody "dračích lodí" V loni jsem tam zavítal jen náhodou ani jsem o tom nevěděl a docela to byla pěkná podívaná. Ať již na účastníky závodu tak na tu hromadu lodí které se byli dívat z vody.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak víkend vyšel super, byl jsem na vodě v pátek i v sobotu a jak jsem avizoval v sobotu na kukačku na Živohošti na dračích lodích. Bohužel jsem nic nenafotil, stál jsem celkem mimo, né že by byla tlačenice na řece, ale bylo dost teplo tak kvůli koupačce. Zároveň se jela i nějaká regata ale moc jim to nevyšlo, bylo dost bezvětrno. Tak jen doufám, že to nebyl poslední hezký víkend :)
Odkaz ke komentáři

• 10 months later...
Pro info: Od vcerejska kotvim kousek pod Zivohostskym mostem, r.km asi 99.8 a mel bych tam bejt do soboty. Budu se pohybovat kolem, treba se s nekym odsud potkame. Moje plavidlo asi kazdej pozna, ale pro sichr vyvesim vlajku Plavidla.cz :) Upraveno uživatelem viky_cz
Odkaz ke komentáři

Pro info: Od vcerejska kotvim kousek pod Zivohostskym mostem, r.km asi 99.8 a mel bych tam bejt do soboty. Budu se pohybovat kolem, treba se s nekym odsud potkame. Moje plavidlo asi kazdej pozna, ale pro sichr vyvesim vlajku Plavidla.cz :)

čaues viky_CZ,

já od této soboty kotvím na 98,5 km, tedy kousek pod Tebou, až budu mířit na Slapy, ozvu se, můžem dát pívo a pokecat.

O.

Odkaz ke komentáři

Pro info: Od vcerejska kotvim kousek pod Zivohostskym mostem, r.km asi 99.8 a mel bych tam bejt do soboty. Budu se pohybovat kolem, treba se s nekym odsud potkame. Moje plavidlo asi kazdej pozna, ale pro sichr vyvesim vlajku Plavidla.cz :)

Ahoj, 17.08. jsme se potkali před polednem poblíž Cholínského mostu - mávala jsem jak o život:-)

Odkaz ke komentáři

Ahoj.

Jahodaka jsem potkal asi na km 107 a poznal podle vlajky :). Sesli jsme se, bohuzel jsem nemel moc casu ale rad jsem se seznamil.

Pobliz Cholinskeho mostu.... jel jsem proti proudu nebo po proudu? Je to skoda ze jsme se minuli. Kdybych jel na lodi sam (hnusak fousatej a spinavej) tak bych mavani jak o zivot povazoval za prinejmensim pozoruhodny stav, ale kdyz ty moje holky to delaji taky, tak se nam to stavalo docela casto. :D

Jinak jsem se pokusil si ze Slapu prohlidnout co se tak za tyden da. Je tam moc pekne. Podrobnou zpravu se pokusim podat v dohlednu.

Upraveno uživatelem viky_cz
Odkaz ke komentáři

Ahoj.

Pobliz Cholinskeho mostu.... jel jsem proti proudu nebo po proudu? Je to skoda ze jsme se minuli. Kdybych jel na lodi sam (hnusak fousatej a spinavej) tak bych mavani jak o zivot povazoval za prinejmensim pozoruhodny stav, ale kdyz ty moje holky to delaji taky, tak se nam to stavalo docela casto. :D

Jel si proti proudu a na špičce sedela slečna:-) My byli na malém, bílém člunu se zeleným pruhem a velikým motorem.

Odkaz ke komentáři

Jo, tak to uz vim. 50HP nebo tak neco, ze jo?

My sme zrovna hledali obcerstveni se zmrzlinou (Jahodak rikal ze by to tam nekde melo bejt), tak jsem se malinko zabejval necim jinym. Priste to napravim a zastavim se. :)

Jo jo, to jsme byli přesně my:-)

Na Slapech se vyskytujeme jen sporadicky, naše domovská voda je Orlík:-)

Odkaz ke komentáři

Nevadi, Orlik prijde na radu taky. Slapy se mi moc libily, az dopisu do Itinerare uzitecny informace, tak budu planovat dal. :D

Jo ale nevsim jsem si, jestli jste meli vlajku plavidel... ze ne? :) Kdyby jo, tak to okamzite otacim a dohnal bych vas hned!

(Kdybyste teda jeli na volnobeh :D)

Upraveno uživatelem viky_cz
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...