Anachy Zveřejněno 15. Září 2011 Sdílet Zveřejněno 15. Září 2011 Ahoj nechystáte se někdo teď o víkendu 17. v sobotu na živohošť. Měly by tam být závody "dračích lodí" V loni jsem tam zavítal jen náhodou ani jsem o tom nevěděl a docela to byla pěkná podívaná. Ať již na účastníky závodu tak na tu hromadu lodí které se byli dívat z vody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 15. Září 2011 Sdílet Odesláno 15. Září 2011 škoda že jsem to nevěděl dřív, už něco mám :( Musí to být pěkná podívaná, Anachy doufám že něco nafotíš a dáš sem odkaz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jahoďák Odesláno 16. Září 2011 Sdílet Odesláno 16. Září 2011 Ahoj, já už jsem z vody venku. :-((( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 16. Září 2011 Sdílet Odesláno 16. Září 2011 Tak brzo? SEzona je ještě dlouhá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 17. Září 2011 Autor Sdílet Odesláno 17. Září 2011 moje rec, dokud neni 1cm ledu tak se da plout :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jahoďák Odesláno 19. Září 2011 Sdílet Odesláno 19. Září 2011 Plout se dá, ale mám nějaké povinnosti, takže bych se do prvních ledů už na loď stejně nedostal, tak jsem jí radši již uklidil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 19. Září 2011 Autor Sdílet Odesláno 19. Září 2011 Tak víkend vyšel super, byl jsem na vodě v pátek i v sobotu a jak jsem avizoval v sobotu na kukačku na Živohošti na dračích lodích. Bohužel jsem nic nenafotil, stál jsem celkem mimo, né že by byla tlačenice na řece, ale bylo dost teplo tak kvůli koupačce. Zároveň se jela i nějaká regata ale moc jim to nevyšlo, bylo dost bezvětrno. Tak jen doufám, že to nebyl poslední hezký víkend :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 11. Srpen 2012 Sdílet Odesláno 11. Srpen 2012 (upraveno) Pro info: Od vcerejska kotvim kousek pod Zivohostskym mostem, r.km asi 99.8 a mel bych tam bejt do soboty. Budu se pohybovat kolem, treba se s nekym odsud potkame. Moje plavidlo asi kazdej pozna, ale pro sichr vyvesim vlajku Plavidla.cz :) Upraveno 11. Srpen 2012 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 11. Srpen 2012 Sdílet Odesláno 11. Srpen 2012 tak si to tam uzij-me to snad vyjde v pulce září tak na 3 dny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jahoďák Odesláno 13. Srpen 2012 Sdílet Odesláno 13. Srpen 2012 Pro info: Od vcerejska kotvim kousek pod Zivohostskym mostem, r.km asi 99.8 a mel bych tam bejt do soboty. Budu se pohybovat kolem, treba se s nekym odsud potkame. Moje plavidlo asi kazdej pozna, ale pro sichr vyvesim vlajku Plavidla.cz :)čaues viky_CZ, já od této soboty kotvím na 98,5 km, tedy kousek pod Tebou, až budu mířit na Slapy, ozvu se, můžem dát pívo a pokecat. O. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Odesláno 14. Srpen 2012 Sdílet Odesláno 14. Srpen 2012 Ahoj, budu tento týden také na Slapech, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malahavranice Odesláno 18. Srpen 2012 Sdílet Odesláno 18. Srpen 2012 Pro info: Od vcerejska kotvim kousek pod Zivohostskym mostem, r.km asi 99.8 a mel bych tam bejt do soboty. Budu se pohybovat kolem, treba se s nekym odsud potkame. Moje plavidlo asi kazdej pozna, ale pro sichr vyvesim vlajku Plavidla.cz :)Ahoj, 17.08. jsme se potkali před polednem poblíž Cholínského mostu - mávala jsem jak o život:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 18. Srpen 2012 Sdílet Odesláno 18. Srpen 2012 (upraveno) Ahoj.Jahodaka jsem potkal asi na km 107 a poznal podle vlajky :). Sesli jsme se, bohuzel jsem nemel moc casu ale rad jsem se seznamil.Pobliz Cholinskeho mostu.... jel jsem proti proudu nebo po proudu? Je to skoda ze jsme se minuli. Kdybych jel na lodi sam (hnusak fousatej a spinavej) tak bych mavani jak o zivot povazoval za prinejmensim pozoruhodny stav, ale kdyz ty moje holky to delaji taky, tak se nam to stavalo docela casto. :DJinak jsem se pokusil si ze Slapu prohlidnout co se tak za tyden da. Je tam moc pekne. Podrobnou zpravu se pokusim podat v dohlednu. Upraveno 18. Srpen 2012 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malahavranice Odesláno 20. Srpen 2012 Sdílet Odesláno 20. Srpen 2012 Ahoj.Pobliz Cholinskeho mostu.... jel jsem proti proudu nebo po proudu? Je to skoda ze jsme se minuli. Kdybych jel na lodi sam (hnusak fousatej a spinavej) tak bych mavani jak o zivot povazoval za prinejmensim pozoruhodny stav, ale kdyz ty moje holky to delaji taky, tak se nam to stavalo docela casto. :DJel si proti proudu a na špičce sedela slečna:-) My byli na malém, bílém člunu se zeleným pruhem a velikým motorem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 20. Srpen 2012 Sdílet Odesláno 20. Srpen 2012 Jo, tak to uz vim. 50HP nebo tak neco, ze jo?My sme zrovna hledali obcerstveni se zmrzlinou (Jahodak rikal ze by to tam nekde melo bejt), tak jsem se malinko zabejval necim jinym. Priste to napravim a zastavim se. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malahavranice Odesláno 20. Srpen 2012 Sdílet Odesláno 20. Srpen 2012 Jo, tak to uz vim. 50HP nebo tak neco, ze jo? My sme zrovna hledali obcerstveni se zmrzlinou (Jahodak rikal ze by to tam nekde melo bejt), tak jsem se malinko zabejval necim jinym. Priste to napravim a zastavim se. :)Jo jo, to jsme byli přesně my:-)Na Slapech se vyskytujeme jen sporadicky, naše domovská voda je Orlík:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 20. Srpen 2012 Sdílet Odesláno 20. Srpen 2012 (upraveno) Nevadi, Orlik prijde na radu taky. Slapy se mi moc libily, az dopisu do Itinerare uzitecny informace, tak budu planovat dal. :DJo ale nevsim jsem si, jestli jste meli vlajku plavidel... ze ne? :) Kdyby jo, tak to okamzite otacim a dohnal bych vas hned!(Kdybyste teda jeli na volnobeh :D) Upraveno 20. Srpen 2012 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se