Přejít na obsah
Plavidla.cz

Dodělání palubního budíku trimu na Z noze

cespa

Doporučené příspěvky

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jestli je možné si dodatečně dodělat měřák-palubní budík trimu na Z noze OMC 3l. Jedná se mi o to, že trimování funguje,ale nemámm možnost zjistit v jaké výchozí poloze se " Z noha" nachází, pouze citově trimuji před skluzem a na začátku skluzu. Děkuji za Vaše rady.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj záleží na tom zda máš v noze místo pro umístění čidla, budík jako takový na desku dáš lehce. Jakou máš nohu dle motoru bych typoval na alpha 1 - ta má místo pro čidla z boku je to taková černá "puklička" z každé strany je jedna při origo zapojení máš na přístojovce tři ovládací tlačítka nebo páčku v ovládací páce plynu. Při třech tlačítkách jsou na noze čidla dvě jedno zajišťuje zvedání prostředním tlačítkem do určité polohy, vrchní zdvih do maxima a spodní spuštění do minima.
Odkaz ke komentáři

Aha, tak takoveto cidlo tam namontovane mám, viz " http://www.boats.net/parts/search/OMC/SternDrive/1989/232BMRMED/TRANSOM%20MOUNT/parts.html díl číslo 86" jen jsem myslel, že funguje jako koncový spínač pro trimovaci pumpu. Pokusim se na nej ohmetrem napojit a zjistim,jak se chova v urcitem naklonu nohy. pokud by menil odpor s ruznou polohou,tak by stacilo sehnat alternativni budik. Diky za podporu. Michal
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...