Crazy Zveřejněno 26. Srpen 2011 Sdílet Zveřejněno 26. Srpen 2011 Ahoj,nemáte někdo manuál pro lodní motor Neptun 23 o výkonu 23 koní? Vůbec nevím, jak se mám o něj starat, co je potřeba s ním všechno v průběhu roku dělat. Díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 26. Srpen 2011 Sdílet Odesláno 26. Srpen 2011 Neptun 23, co je to za rok výroby? Ten už asi pamatuje hodně. Smí to ještě u nás vůbec na vodu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crazy Odesláno 26. Srpen 2011 Autor Sdílet Odesláno 26. Srpen 2011 No u nás bych na něj papíry vzhledem ke stáří asi nedostal. Ale je přihlášený v Německu, po generální opravě a po technické. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crazy Odesláno 26. Srpen 2011 Autor Sdílet Odesláno 26. Srpen 2011 Tak jsem na to juknul a je to rok 1988 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 26. Srpen 2011 Sdílet Odesláno 26. Srpen 2011 Tak to ještě není tak moc staré, jsem čekal že bude starší. Hodně jsou k vidění na prodej na ebay.de Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samoliter Odesláno 27. Srpen 2011 Sdílet Odesláno 27. Srpen 2011 Ahoj Crazy. Něco o tom je v ruštině tady: http://www.motolodka.ru/domestic.htm . Snad ještě pamatuješ ruštinu, anebo nějaký šikovný program přetlumočí. samoliter. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se