Anachy Zveřejněno 24. Srpen 2011 Sdílet Zveřejněno 24. Srpen 2011 Ahoj, je tu někdo od Týna nad Vltavou, kdo by věděl jak daleko od soutoku Lužnice s Vltavou se dá po Lužnice bezpečně při ponoru cca 0,5m doplout?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 24. Srpen 2011 Sdílet Odesláno 24. Srpen 2011 než stálo Kořensko, šlo to do Koloděj pod most. Takže dneska nejmíň tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caryk Odesláno 26. Srpen 2011 Sdílet Odesláno 26. Srpen 2011 Má pravdu až k mostu před mostem byl jez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 30. Srpen 2011 Autor Sdílet Odesláno 30. Srpen 2011 Ahoj, tak jsem se byl podívat v sobotu v Týně nad Vltavou a jak jsem avizoval zajel jsem i na Lužnici. Dojel jsem bez problémů do Koloděj na Lužnicí kousek za most (sobota navečer) a jelikož pršelo zůstal jsem zde na noc. Druhý den ráno jsem se jal pokračovat dále proti toku Lužnice ale již cca asi 400 metrů za mostem mi sonar ukazoval cca 1,0m vody, takže jsem to "zbaběle" otočil a jel radši zpět na Vltavu. Takže mohu potvrdit, že do Koloděj to jde bez problémů, vzdálenost od soutoku cca 5,0 km. Na břeh jsme ani nevystupovali, takže nevím zda je tu nějaké pohostinství , nebo tak něco :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Odesláno 30. Srpen 2011 Sdílet Odesláno 30. Srpen 2011 Tyak to jsi měl na sobotu krásné počasí, nezmrzl si? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 31. Srpen 2011 Autor Sdílet Odesláno 31. Srpen 2011 Hele docela to šlo, z orlíku (spali jsme v puknovské zátoce) jsme odjížděli cca v devět a to ještě svítilo sluníčko, pohodovou jízdou jsme dorazili do Týna cca ve čtyři a to akorát začínalo pršet, Zakotvil jsem U Voraře a šli jsem na kavčo a večeři , mezitím se to vybláznilo, takže když jsme přejížděli na Lužnici už tolik ani nepršelo. Ráno (neděle) jsme měli v lodi cca 16 st. - na spaní akorát, no a jak vylezlo sluníčko tak už to byla pohoda. Skoro lepší než těch 35st. C Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Odesláno 31. Srpen 2011 Sdílet Odesláno 31. Srpen 2011 tak to jsi chytl dobře. já byl na Lipně(bez lodi) a v sobotu bylo celý den 9st a pršelo. Jinak teď poptávám kotvení kousek od tebe v Hubenovské zátoce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 31. Srpen 2011 Autor Sdílet Odesláno 31. Srpen 2011 Jojo tam to taky znám, není to moc staré a vypadá to tam celkem dobře, jaké tam mají ceny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Odesláno 31. Srpen 2011 Sdílet Odesláno 31. Srpen 2011 prosím tě 18 000,- sezóna. na orlíku jsem platil 16000,- ale docela to byl krpál k autu. tady se jezdí až k vodě a maj tam sprchy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caryk Odesláno 31. Srpen 2011 Sdílet Odesláno 31. Srpen 2011 A kde jsi na Orlíku parkoval ja sem pod podolskím mostem jak se zimujou parníky no a 10 000,- /rok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Odesláno 31. Srpen 2011 Sdílet Odesláno 31. Srpen 2011 Třetí zátoka po levé straně od přehrady. Tuším Hřebenovská I. nebo II. Provozovatel B-Centrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caryk Odesláno 1. Září 2011 Sdílet Odesláno 1. Září 2011 Tak si někde dáme pivo co ty na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Odesláno 1. Září 2011 Sdílet Odesláno 1. Září 2011 Pivko si s tebou rád dám, ale ˇpochybuji, že mi opravěj loď do konce září a v říjnu už to na vodu dávat nebudu. A příští rok jak to vypadá budu sezonu na slapech, pak se chci zase vrátit na Orlík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se