Přejít na obsah
Plavidla.cz

Lužnice

Doporučené příspěvky

Ahoj, tak jsem se byl podívat v sobotu v Týně nad Vltavou a jak jsem avizoval zajel jsem i na Lužnici. Dojel jsem bez problémů do Koloděj na Lužnicí kousek za most (sobota navečer) a jelikož pršelo zůstal jsem zde na noc. Druhý den ráno jsem se jal pokračovat dále proti toku Lužnice ale již cca asi 400 metrů za mostem mi sonar ukazoval cca 1,0m vody, takže jsem to "zbaběle" otočil a jel radši zpět na Vltavu. Takže mohu potvrdit, že do Koloděj to jde bez problémů, vzdálenost od soutoku cca 5,0 km. Na břeh jsme ani nevystupovali, takže nevím zda je tu nějaké pohostinství , nebo tak něco :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele docela to šlo, z orlíku (spali jsme v puknovské zátoce) jsme odjížděli cca v devět a to ještě svítilo sluníčko, pohodovou jízdou jsme dorazili do Týna cca ve čtyři a to akorát začínalo pršet, Zakotvil jsem U Voraře a šli jsem na kavčo a večeři , mezitím se to vybláznilo, takže když jsme přejížděli na Lužnici už tolik ani nepršelo. Ráno (neděle) jsme měli v lodi cca 16 st. - na spaní akorát, no a jak vylezlo sluníčko tak už to byla pohoda. Skoro lepší než těch 35st. C
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...