cespa Zveřejněno 20. Srpen 2011 Sdílet Zveřejněno 20. Srpen 2011 Dobry den, jsem mezi Vámi nováček. Tak doufám, že mně nepošlete k šípku a nějakou radou mi pomůžete. Rád bych si zprovoznil starý 3hp motor italské výroby, který jsem koupil na sbazaru jako " no name" ale po prohledání netu jsem nezjistil výrobce tohoto motoru, jediné co je tam napsáno, tak made in italy a na magnetu ducati electric. Celý motor jsem seřídil a narazil jsem na nefunkční podávací benzínové čerpadlo. ventilky se zdají být v pořádku ale membrána trochu propouští. Nevíte,kde se dá sehnat nová podle rozměru? popřípadě z čeho by se dala vyrobit? Předem děkuji Michal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 20. Srpen 2011 Sdílet Odesláno 20. Srpen 2011 Dobry den, jsem mezi Vámi nováček. Tak doufám, že mně nepošlete k šípku a nějakou radou mi pomůžete. Rád bych si zprovoznil starý 3hp motor italské výroby, který jsem koupil na sbazaru jako " no name" ale po prohledání netu jsem nezjistil výrobce tohoto motoru, jediné co je tam napsáno, tak made in italy a na magnetu ducati electric. Celý motor jsem seřídil a narazil jsem na nefunkční podávací benzínové čerpadlo. ventilky se zdají být v pořádku ale membrána trochu propouští. Nevíte,kde se dá sehnat nová podle rozměru? popřípadě z čeho by se dala vyrobit? Předem děkuji MichalAhoj,kup si kus membranové textilie, nebo jak se to jmenuje, a udělej si jí podle té staré. Já to tak udělal a oprava mě vyšla asi na 10Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cespa Odesláno 20. Srpen 2011 Autor Sdílet Odesláno 20. Srpen 2011 Dobry den, jsem mezi Vámi nováček. Tak doufám, že mně nepošlete k šípku a nějakou radou mi pomůžete. Rád bych si zprovoznil starý 3hp motor italské výroby, který jsem koupil na sbazaru jako " no name" ale po prohledání netu jsem nezjistil výrobce tohoto motoru, jediné co je tam napsáno, tak made in italy a na magnetu ducati electric. Celý motor jsem seřídil a narazil jsem na nefunkční podávací benzínové čerpadlo. ventilky se zdají být v pořádku ale membrána trochu propouští. Nevíte,kde se dá sehnat nová podle rozměru? popřípadě z čeho by se dala vyrobit? Předem děkuji MichalAhoj,kup si kus membranové textilie, nebo jak se to jmenuje, a udělej si jí podle té staré. Já to tak udělal a oprava mě vyšla asi na 10Kč.dekuji za info, jen bych poprosio nejake doporucen,kde tu membranovou textilii sezenu. dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 20. Srpen 2011 Sdílet Odesláno 20. Srpen 2011 (upraveno) Já ji kupoval v autodílech, ale ne Autokelly nebo neco podobneho, tam ani neví že něco takového existuje, v obchod na díly pro škodovky, Avie.... atd (bývalá Mototechna). Prodává se to na metryz role. Myslím že když prohledáš internet, najdeš to i v nějakém e-shopu. Omlouvám se jmenuje se to "Membránové plátno" - tady je odkaz http://www.gumex.cz/tesnici-pryze/membranove-platno/ Upraveno 20. Srpen 2011 uživatelem mirzik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cespa Odesláno 22. Srpen 2011 Autor Sdílet Odesláno 22. Srpen 2011 Moc děkuji, až opravím,napíšu. Ještě jednou díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cespa Odesláno 24. Srpen 2011 Autor Sdílet Odesláno 24. Srpen 2011 Tak jsem membránové platno sehna, vystříhnul a namontoval, bohužel ale čerpadlo nefunguje. Ventilky se zdají v pořádku, kanálky v čerpadle jsou čisté. Co by to ještě mohlo být, jedná se o čerpadlo, které je poháněno podtlakem z příruby motoru. Děkuji za nápady.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 24. Srpen 2011 Sdílet Odesláno 24. Srpen 2011 To je otazka proc asi to cerpadlo nesaje. Kdyz ten motor nakrmis samospadem, tak chodi? Kdyz to ma cerpadlo hnany podtlakem, je to dvoutakt? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 24. Srpen 2011 Sdílet Odesláno 24. Srpen 2011 Ta membrána by měla mít nějakou vratnou pružinku, je tam? Je originální, jestli není moc silná a podtlak ji nestlačí. Funguje podtlak? Těch příčin může být více. Jak píše viky, fvyzkoušej motor na samospád... jako u motorky, bez zapojení čerpadla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cespa Odesláno 24. Srpen 2011 Autor Sdílet Odesláno 24. Srpen 2011 Na samospád to funguje. Zatím jezdím tak, že mám z rychlospojky hadičku přímo do karburátoru a ručne balonkem dopumpovávám benzin. Cerpadlo je kompletní včetně pružinky, puvodní membrána je trochu vytahaná,ale není děravá. Jedná se o dvojtaktní motor italske vyroby cca 3HP. výrobce čerpadla je tuším dellorto. Fakt netuším,proč to nefunguje...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 25. Srpen 2011 Sdílet Odesláno 25. Srpen 2011 (upraveno) Ty dvoutakty maji jistou vyhodu v tom, ze se na ne da eventualne napasovat celkem jakykoliv palivovy cerpadlo z dvoutaktu.Edit.. hele a nemas spatny tesneni nekde pred cerpadlem? Ze by si prisavalo vzduch misto benzinu.... Upraveno 25. Srpen 2011 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cespa Odesláno 2. Září 2011 Autor Sdílet Odesláno 2. Září 2011 Tak opraveno, membrána byla v pořádku, jen pružinka byla moc našponovaná, tak jsem jí změkčil a funguje, děkuji všem za podporu a rady. Michal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 2. Září 2011 Sdílet Odesláno 2. Září 2011 Tak opraveno, membrána byla v pořádku, jen pružinka byla moc našponovaná, tak jsem jí změkčil a funguje, děkuji všem za podporu a rady. MichalJá Ti to říkal, už jsem se setkal se stejnou závadou, nějaký pašák to rozebral, pružinku ztratil a nabastlil tam jinou, samozřejmě tvrdou. Hlavně že to maká ....tak ať Ti pořádně slouží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 9. Červen 2013 Sdílet Odesláno 9. Červen 2013 (upraveno) Ahoj vsichni. Mam problem se zasobovanim palivem pri plnym plynu.Jakou zivotnost by mela mit membrana cerpadla?S motorem moc nejezdim, je mozny, ze po 5ti letech obcasnyho pouzivani membrana ztvrdne?Nevim, jak dlouho by to melo normalne vydrzet, ale je to Parsun, takze blbej material by se dal ocekavat.Membranovy platno si zkusim sehnat.Muj druhej tip je palivovej filtr, ten jsem taky nemenil. Upraveno 9. Červen 2013 uživatelem viky_cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 9. Červen 2013 Sdílet Odesláno 9. Červen 2013 milan je do vecera ve Veletove-membranu si nechaval nekde delat do toho Volva tak se tam za nim stav-nebo se ho zeptam az priveze lod-jinak pristi tyden brigada-vycistit sjezd ve Veletove-je tam 30cm blata Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 9. Červen 2013 Sdílet Odesláno 9. Červen 2013 membránový plátno mám, v Praze se dá ,, běžně,, koupit (když víš kde!) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jahoďák Odesláno 6. Listopad 2013 Sdílet Odesláno 6. Listopad 2013 ... Techseal? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 6. Listopad 2013 Sdílet Odesláno 6. Listopad 2013 U nas kupuju tyto veci zde, ale to je pro Vas asi trochu z ruky. Nicmene treba muzou poslat.http://www.dekoro.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se