mirzik Zveřejněno 25. Červenec 2011 Sdílet Zveřejněno 25. Červenec 2011 (upraveno) Ahoj,Tak jsem se konečně rozhodnul že si pořídím větší motorovou loď, samozřejmě starší. A potřeboval bych poradit kam se mám vydat .... Německo, Holandsko, Rakousko ?? Ale hlavně jestli mi někdo můžete doporučit nějaký solidní bazar, nebo mi napsat svojí zkušenost s koupi lodí v zahraničí, nerad bych kupoval zajíce v pytli přes E-bay atd..... Za jakýkoliv podnět budu moc rád..Můžete mi to poslat i na e-mailDíky Upraveno 25. Červenec 2011 uživatelem mirzik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 25. Červenec 2011 Sdílet Odesláno 25. Červenec 2011 (upraveno) Hele, "ebay neni špatnej" ale loď bych přes něj nekupoval, je to přeci jenom něco co je třeba vidět , zkus bazar http://www2.best-boats24.net lze i v češtině a nabídky mi tam připadají docela dobré. Upraveno 25. Červenec 2011 uživatelem Anachy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jahoďák Odesláno 26. Červenec 2011 Sdílet Odesláno 26. Červenec 2011 Hoj, za sebe doporučuju Německo, když se jede po dálnici na Berlín, Havel Kanály, Werder, a okolí je protkáno kanály.Je okolo celkem dost loděnic spojených s bazary, kde si lze lodě prohlédnout a udělat si i obrázek o cenách.Udaná cena se pak většinou dá stlačit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 24. Říjen 2012 Sdílet Odesláno 24. Říjen 2012 http://www.2ememain.be/bateaux/bateaux-%C3%A0-moteur/ Tam se dá také najít spoustu zajímavých nabídek.POZOR všem!!!!Hodně se rozmohlo placení na učet předem a prodejce zmizí ze světa.Fotky si stahne z netu a ani žádnou lod nemá.Hlavně pozor na podezřele nízké ceny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 25. Říjen 2012 Sdílet Odesláno 25. Říjen 2012 A nebo to, ze ti prodejce nabidne, ze pri slozeni zalohy na ucet ti lod priveze ukazat az k tobe. Slozis zalohu a uz se neshledas s penezma a samozrejme se ani nepodivas na lod. Holt vychcanci jsou vsude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 25. Říjen 2012 Sdílet Odesláno 25. Říjen 2012 To jo, to je pravda, ale je potřeba s prodejcem nejdřív komunikovat, to už hodně napoví. A nejlépe si vybírat prověřené prodejce - v Holandsku je třeba sdružuje HISWA. A trvat na platbě při převzetí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nach32 Odesláno 29. Srpen 2020 Sdílet Odesláno 29. Srpen 2020 Ahoj. Nemáte někdo zkušenost s koupí lodě od firmy Irish Boat Sale .Mošnova 2367 150 00 Praha 5-Smíchov Czechia.Děkuji za jakékoliv info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky