Přejít na obsah
Plavidla.cz

údržba motorů

Doporučené příspěvky

Co tak koukam, mas moznost Suzuki, Yamalube, Quicksilver i Honda.

Jsou k videni ještě 75W90 a 80W90, 80W90 bych se taky uplne nebal.

Dulezity je, abys při vymene zkontroloval, jestli ve starym oleji není nejak moc vody (olej vypada jako capuccino). Pokud jo, mělo by se vymenit gufero.

jj a cheme vymenit i motorovej radsi jestli jsem to dobre nacetl z toho co si poslal tak tam se dava 10w40?

jj to zkontrolujeme

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 200
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

• 6 months later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...

zdravím potreboval by som poradiť znalých lodnej techniky či máp správne zapojené riadenie na motor lebo keď chcem zvýšiť otáčky na voľnobeh vôbec nič sa nehýbe keď dvíham páčku. Keď zaradím dopredu tak sa hýbu lanovod 1 na strane ovládania a 1 na strane motora ďakujem za odpovede a postrehy

IMG-20190524-114643.jpg

IMG-20190524-114709.jpg

IMG-20190524-122103.jpg

flip a freebie

Odkaz ke komentáři

Dvojka je plyn, jednička řazení. Krok se mění předáním do vedlejší díry, ale ve které to má být by mělo být v návodu motoru nebo toho ovládání. Dáš li to špatně, něco odpravíš.

Ten obrázek zas není tak slavnej, doufám, že sem se nesek.

Upraveno uživatelem david
Odkaz ke komentáři

• 1 month later...
Ahoj pánové, olej do nohy jsem zkoušel dávat horem, ale opravdu to nejde jen tak. i když jsem se snažil dostat ho tam injekční stříkačkou, za chvíli se udělala bublina a dost oleje se vrátilo ven... nakonec jsem vyzrál, na plastovou nádobku s výústkem jsem nasadil hadičku - pozor není silnější nežli sirka a tuto nasoukal až dolů- Poté nalil přiměřené množství oleje, který jsem nechal na sluníčku ohřát a podařilo se. Pravda teklo to tam snad dvacet minut, ale nádobku jsem měl přichycenou a tak mi to nezdržovalo. Pumpa určitě není k zahození, ale takto je to myslím nejčistější práce.

jen by mne zajímalo jak ten vysoce vyskozní originál olej preotekl zkrze hadičku o tloušce sirky,a to do konce za 20 minut - cca 1Litr!!! To je dost nesmysl a navic tu hadičku nestrčíš nikdy až dolů!!!Prostě konstrukce Z-nohy to neumožnuje!!

bootcentrum

Odkaz ke komentáři

• 2 months later...