Potapec Odesláno 7. Listopad 2010 Sdílet Odesláno 7. Listopad 2010 Zdravim vsechny. vcera sem to projel. Po vymene oleje motor nekouri a z vyfuku nekape zadny olej. Ted je to to prave. Dal sem tomu 60minut na maximum a nadhera. Jen ten vitr. 4taktni olej se zdrejme hure spaloval. Ostatne chybama se clovek uci. Sem spokojen jen mam tendence koupit laminatovou lod. Gumak je take super ale hodne pruzi a ma odpor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 7. Listopad 2010 Sdílet Odesláno 7. Listopad 2010 Tak snad to bude s tim motorem OK.Nojo koukam, ze se zacinas s lodi dostavat do te druhe faze jako skoro my vsichni ostatni :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka_Tce Odesláno 16. Únor 2011 Sdílet Odesláno 16. Únor 2011 Vidím, že většina si z pochopitelných důvodů, dělá údržbu sama. Ale nikde jsem nenašel zmínku, jak je to s vůlí ventilů. Jedná se mi o hondičku 2,3 bf. Má to nějaké samoštely nebo se vůle nastavuje po nějakém intervalu.Díky, zdravím, Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 16. Únor 2011 Sdílet Odesláno 16. Únor 2011 No já svojí Hondu BF2 dávám jednou za dva roky na předsezoní servis a tam mi to všechno pošteluje i ventily, vymění olej, svíčku, dám 600,-- a mám klid. Ale jelikož byla jako pomocná na plachetnici, tak provoz cca 10hodin za rok. Teď ji přesouvám jako záložák, tak toho moc nenaběhá, takže budu měnit jen olej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraST Odesláno 11. Červenec 2011 Sdílet Odesláno 11. Červenec 2011 Zeptám se, a hlavně poprosím všechny o radu, pořídily jsme si lodní motor značky HONDA BF 20 D, a teď bych potřeboval objasnit nějaké informace, při údržbě.Jelikož šlo o použitý motor čeká nás kompletní výměna všech náplní, filtrů a maziv.1. Při výměně oleje musí být motor zahřátý, jako u výměny oleje u auta.......?2. Je nutné mít pumpu na převodový olej, popřípadě jde to nějak udělat bez ní, nebo jde o nutnost3. kolik filtrů má tento motor (olejový) ..... ?4.Veškerá mazací místa (speciální vazelínou modré barvy)4. Co vše se mění, motorový olej, převodový olej, svíčky........... ?5.Jde někde na netu sehnat katalog náhradních dílů + popřípadě manuálDěkuji za případnou radu, doufám že jsem to nějak srozumitelně napsal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraST Odesláno 12. Červenec 2011 Sdílet Odesláno 12. Červenec 2011 Nikdo neporadí :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 12. Červenec 2011 Sdílet Odesláno 12. Červenec 2011 (upraveno) Já si na převodovej olej udělal hadičku, kterou nafest strčím do vypouštěcího otoru (vrchní kontrolní šroub vyšroubovanej) hadičku zvednu nad kontrolní otvor a velkou injekční stříkačkou do toho tlačím olej dokud nezačne téct z kontrolního otvoru. Je to jednoduchý a stojí to pár kaček - i když to bylo řešení z nouze protože jsem potřeboval rychle nalít olej a neměl jsem čas špekulovat. Po napuštění oleje zašroubuju kontrolní otvor, pak hadičku vytáhnu a hned zašroubuju spodní šroub, úník oleje minimální. Když měním motorovej olej, tak za studena, dělám to doma a doma ohřívat motor mám značně obtížné.Mazací místa ty jsou jasný, všude kde je maznička, tak promazat.Mění se svíčky, motorový olej, převodový olej (při tom kontrola jestli do převodovky neteče voda, pokud teče, tak gufera na hřídeli vrtule, na hřídeli od motoru do převodovky - pod impelerem a gumička na řadících tyčce) Taky je dobré vypustit bordel z plovákový komory a nejlíp vřadit před karburátor palivovej filtr, pokud tam není.O katalog náhradních dílů si napiš kamkoliv do Hondy kde vedou i lodní motory, měli by ho mít v .pdf a manuál by mohli taky poskytnout. Mě to k Yamaze ochotně poslali.Jinak jak už jsem psal, já si dávám Hondu servisovat, není to zas takovej ranec a nikdy mě to nezklamalo. Upraveno 12. Červenec 2011 uživatelem Charlie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 12. Červenec 2011 Sdílet Odesláno 12. Červenec 2011 Ahoj. Nicmene k tomu motorovemu oleji by podle mne bylo lepsi menit za tepla :). Samozrejme pokud nemas moznost zahrat motor, tak se neda nic delat.Jinak tu pumpicku na doplneni oleje do nohy koupis vcelku za rozumne penize. Da se to samozrejme nahradit jak bylo psano o neco vys a ja treba jsem pouzil pumpicku na kecup, ktere se kdysi prodavali a nebo by sla urcite pouzit pumpicka na tekute mydlo, ktera ucel splni take :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirob12 Odesláno 1. Prosinec 2011 Sdílet Odesláno 1. Prosinec 2011 zdravim páni chcem sa spýtať kolko mám streknuť do motora cez otvor kde je našrobovaná sviečka motorového oleja aby z vnutra nezačal hrdzavieť motor je uvedený dole v mojom popise vdaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 2. Prosinec 2011 Sdílet Odesláno 2. Prosinec 2011 Stříkni tam trochu konzervačního oleje, ale nepřeháněj to s tím množstvím.... konkor, nebo něco podobného, to stačí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirob12 Odesláno 3. Prosinec 2011 Sdílet Odesláno 3. Prosinec 2011 a kolko asi tak mililitrov približne do tej 4HP ? vdaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 3. Prosinec 2011 Sdílet Odesláno 3. Prosinec 2011 To asi nikdo odmereny mit nebude, nebo se kuci pletu :) ? Olej tam striknes ze spreje a ja nevim, prodle citu. Dvakrat tam splichni, pak lehce protoc motor tahlem na startovani a pak tam jeste dvakrat strikni a melo by to byt zakonzervovane. Kazdopadne pokud budes pouzivat sprej s tou hadickou, tak si vyzkousej, jestli ti rozprasuje. Obcas se tak nedeje a to je blbe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 5. Prosinec 2011 Sdílet Odesláno 5. Prosinec 2011 Přesně jak píše tomas, chce to s citem a je to v pohodě, a když toho bude víc, maximálně na jaře vyčistíš svíčky které to zanese. Podle mě do té 4Hp stačí tak 2x 2 vteřiny..... sprejem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumir Odesláno 24. Duben 2012 Sdílet Odesláno 24. Duben 2012 Mám hondu 5 Hp. Po přečtení vašich recenzí jsem začal pátrat po vlastnostech olejů do převodovek lodních motorů.Liší se od automobilových tím,že se umí mísit s vodou a vytváří bílou emulzi,která dokáže ještě po nějakou dobu mazat.Kdežto automobilové oleje se nemísí,voda je separovaná a ta v krátké době převodovku zničí. A nyní k hypoidnímu oleji.Nikde jsem se nedočetl,že by se kdejaký hypoidní olej uměl mísit s vodou.Jedině,že má napsáno=pro lodní motory=,ale to už jsme zase u drahé ceny o kterou ve vašich recenzích jde. Prosím kompetentnější,než jsem já,o kvalifikovaný názor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumir Odesláno 24. Duben 2012 Sdílet Odesláno 24. Duben 2012 Honda 5 Hp. Pečlivě si hlídám olej v převodovce.Pokud by došlo k průniku vody,brzy to zjistím.Najedu za sezonu pouze cca 20 motohodin.Může mi někdo vysvětlit,proč mám měnit v převodovce olej každý rok?Automobilové převodovky mají náplň oleje na celou životnost auta,najedou 500000 km a olej to vydrží. Těším se na doplnění mých neznalostí a předem děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 24. Duben 2012 Sdílet Odesláno 24. Duben 2012 Duvodu muze byt vic.1) Ne vsechny oleje maji dlouhou zivotnost, nektere treba jenom 2 roky a pak jejich vlastnosti degraduji. Zalezi jaky maji aditiva.2) Je skoro nemozny, aby v oleji vubec nebyla voda. Jak bys ji chtel odstranovat, kdyz ne vymenou oleje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 24. Duben 2012 Sdílet Odesláno 24. Duben 2012 Jednou za čas dolním šroubem kouknu do nohy. Pokud v ní není emulze, tak jí zas zavřu. Po 3 – 4? letech stále bez vody = neměním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodavrs Odesláno 24. Duben 2012 Sdílet Odesláno 24. Duben 2012 auta nemají doživotní náplň to ti akorát vyprávějí v servisech, ale realita je jiná. Rozhodně převodový olej měnit jak v autě (cca 200tis.km, automat cca 90tis. km - výrazně prodloužíš životnost převodovky) u lodí je to hlavně z důvodu kondezace vody a případného průniku. Samozřejmě když to zkontroluješ a voda tam není tak se nic nestane když ho vyměníš jednou za 2 roky, ale déle bych to tam určitě nenechával z důvodu degradace oleje. Jinak u 5HP bych to fakt neřešil a měnil každý rok, vzhledem k tomu, že tě náplň vyjde na cca 150kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alf Odesláno 16. Srpen 2012 Sdílet Odesláno 16. Srpen 2012 Ahoj ja řeším výměnu oleje v noze tak že motor položím na bok,odšroubuji oba šrouby a naleju olej po okraj pak zašroubuju a jeto.../samozdřejmě po vylítí stareho oleje/...mam selva 2takt 3,6kw... tak naco nějakou pumpu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 16. Srpen 2012 Sdílet Odesláno 16. Srpen 2012 me to problem nedela-vypustim,vemu tubu a nasroubuji (pripadne pritlacim) na spodni otvor,zmacknu a az zacne vytekat hornim dam nazpet srouby-presne podle manualu,neni ho tam vic nez ma byt(nepatral jsem jestli to vadi) a hlavne to udelam na lodi(bez sundavani motoru)-obsah tuby je o malinko vic nez je napln v motorukdyz nebyly tuby byla hadicka od infuze a ohratej olej-taky to slo bez sundavani motorunikdy jsem nepatral o kolik vic se tam vejde alfovym zpusobem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 16. Srpen 2012 Sdílet Odesláno 16. Srpen 2012 když je oleje víc, může vyrazit simmeringy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alf Odesláno 22. Srpen 2012 Sdílet Odesláno 22. Srpen 2012 TO asi ne,odtoho tam ty simeringy jsou :)....ty to musí udržet....ale každopadně tam nějaka volná kapsička zustane na rozpínání oleje pří otačkách.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 22. Srpen 2012 Sdílet Odesláno 22. Srpen 2012 TO asi ne,odtoho tam ty simeringy jsou :)....ty to musí udržet....ale každopadně tam nějaka volná kapsička zustane na rozpínání oleje pří otačkách..jo, tak si to mysli i dál .( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimír Odesláno 7. Září 2012 Sdílet Odesláno 7. Září 2012 Stále se tady řeší výměna oleje v noze (převodovce), to snad už každý zvládne. Zajímá mě jak motor "odsolujete" zvenku. Já to pořádně operu Wapkou, ale když sundám víko a boční kryty přece se přes gumove těsnění dostane sůl a po pěti týdnech na moři je tam slušný nános. Tak to ještě ostříkám (ne už moc zblízka) odkrytovaný a potom vyfoukám vodu tlakovým vzduchem. Vyfoukávám i konektory i když tam voda nebyla. Mám však strach, aby časem kontakty neoxidovaly, proto by mě zajímalo, jestli to ošetřujete nějakým spec. přípravkem. Kdysi mě p. řepa radil, abych motor pod deklem celý postříkal védéčkem, ať je to mastný a z.....ý, ale že to odpuzuje vodu. Stejně bych to pak zase musel umýt, a jak jinak než odmašťovadlem a tlakovou vodou? Jak to děláte vy? Nerad bych něco p....l Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 7. Září 2012 Sdílet Odesláno 7. Září 2012 David má pravdu!! Nepřeplnovat !!!Bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se