Přejít na obsah
Plavidla.cz

ZAJíMAVÝ INZERÁT

Anachy

Doporučené příspěvky

číslo inzerátu:1-0000028901

datum:07.07.2011

telefon:777892129

kategorie:Motorové lodě

typ:poptávka

cena:300000 CZK

email:petrhasak@email.cz

vloženo z IP:212.20.113.116

Koupim jakoukoliv Lod,Lod s Kajutou,Sportovni Lod-Clun,Plachetnici,Hausbooat,Gumovy Glun,Zavesny lodni Motor do 5 Koni,Rybarskou lod,Pramici,Smlouvu na Misto na kotveni Lodi,Kanoj,Kajak,Slapadlo,Plovouci Molo,Plastove Sudy,Kotvy ke kotvenolodi,Fendry,Veskere doplnky a veci co souvysi s Lodnim Prislusenstvym.

Prijedu,Zaplatim,Odvezu !!!!!

Puvod me Nezajima !!!

RYCHLE JEDNANI=PENIZE IHNED !!!!!!

HLAVNě VěTA - "PŮVOD Mě NEZAJíMÁ" je opravdu skoro navádějící a nechci říkat k čemu.

Samozřejmě nechci inzerenta nijak napadat ale někteří jedinci by si tento inzerát mohli vyložit i nějak podivně - třeba jako návod k něčemu nekalému, jen doufám, že Ti které mám na mysli neumějí číst.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 11 months later...
  • 1 month later...

Kdo se hodlá plavit na jezera do Berlína, tady někdo prodává průvodce, mapy:

-------------------------------------------------

Sprzedam - 2012r

Atlas dróg wodnych Berlina i Brandenburgii 67 szczegóÅ‚owych map w skali 1: 100 000 SzczegóÅ‚owe dane Å›luz mostów i campingów. Opisy w jÄ™zyku niemieckim.Kartki foliowane. Dołączona pÅ‚yta zawiera w wersji elektronicznej wszystkie mapy z możliwoÅ›ciÄ… wydruku.Cena zakupu to 16,95 Euro.SprzedajÄ™ bo dostaÅ‚em drugi egzemplarz.

Cena: 50 zł

Kontakt: Andrzej Ćwikliński, Sosnowiec, tel.603 038 489, email: andrzej.cwiklinski@us.edu.pl

--------------------------------------------

Zkusil jsem přeložit:

Atlas vodních cest Berlín a Braniborsko, 67 podrobných map v měřítku 1: 100 000 .Podrobnosti o komorách, mostech, kempech. Popisy v německém jazyku. Mapy fóliované. V přiloženém CD je elektronická verze map s nožností tisku. Původní cena 16.95 Eur. Prodávám, protože jsem dostal ještě další.

--------------------------------------------

samoliter.

Upraveno uživatelem samoliter
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...