Anachy Zveřejněno 11. Červenec 2011 Sdílet Zveřejněno 11. Červenec 2011 Ahoj, nevíte někdo jaký rozměr má klínový řemen pro mercruisera 120, označení řemenu je MM-5764032, nebo MM-5764032Q1, podařilo se mi zjistit jen údaj o délce, ta je 1041 mm ale neznám rozměr klínu, je mi jasné že to jde změřit ale samozřejmě jsem to zapomněl o víkendu poměřit. V loni jsem jej měnil a rád bych si koupil rezervní - co kdyby. Objednat z USA není problém a ani nestojí moc ale myslím, že by to šlo řešit z lokálních zdrojů. Díky předem za pomoc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 11. Červenec 2011 Sdílet Odesláno 11. Červenec 2011 AhojAbych rekl pravdu, tak klin jsem neresil. Jelikoz jsem mel uz na remenu udaje necitelny, tak jsem zmeril delku, skocil do Kelly a podle delky koupil remeny. Sedej tam uplne stejne jako ty predchozi a neni problem. Myslim si, ze tohle je jednodussi koupit tady u nas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 11. Červenec 2011 Autor Sdílet Odesláno 11. Červenec 2011 No taky si myslím, délku znám takže asi udělám stejný postup. Rozměr klínu ti seděl bez problémů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 11. Červenec 2011 Sdílet Odesláno 11. Červenec 2011 Jo, sedlo to tam jak pr.... na hrnec :)Kdyz nic jinyho, tak to muzes doma promerit a kdyztak jim ho zase vratit, ale jsou to vsechno klasicke klinove auto remeny, zadny ty plochy s drazkama, takze tam by mel bejt profil stejnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 11. Červenec 2011 Autor Sdílet Odesláno 11. Červenec 2011 Díky, alespon nemusim nic složitě řešit - koupim dle délky a hotovo. :) Plavbě zdar :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se