Anachy Zveřejněno 2. Červenec 2011 Sdílet Zveřejněno 2. Červenec 2011 Ahoj vespolek, tak jsem se vrátil z plavby po holandských kanálech - měl jsem pronajatý "cruiser" cca 12m dlouhý, 3,7m široký, 2,85 vysoký, výtlak cca 13 tun - motor DAF o výkonu 120 HP. Loď jsem měl pronajatou na 7 dní plavby, najel jsem za tu dobu cca 260 km převážně po kanálech, částečně po jezerech. Natočil jsem cca 40 motohodin s velmi zajímavou spotřebou 2,5l/MH. Až se mi podaří seskupit fotky ze čtyř "foťáku" tak sem plácnu odkaz. Pokud by někdo měl zájem o nějaké info tak rád pokud budu vědět zodpovím. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 2. Červenec 2011 Sdílet Odesláno 2. Červenec 2011 Tak to muselo být super.Fotky určitě přivítám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 3. Červenec 2011 Autor Sdílet Odesláno 3. Červenec 2011 VELICE STRUčNÝ POPIS PLAVBY :) :)slabá oranžová čára značí trasu - použil jsem mapu loděnice a jen lehce doplnil Popis lodi :Nebudu vyjmenovávat vše, jen co považuji za podstatné : Kormidlo v kajutě a kormidlo na horní palubě, příďový propeller, studená voda 500l, teplá voda, rozvod 12V a 230V (měnič), Kajuta pro spaní na přídi, dvě kajuty pro spaní na zádi, uprostřed lodi v kormidelně sezení , směrem dopředu po schůdkách dolu na jedné straně kuchyňka, na druhé straně WC+sprcha. Po schůdkách dolu směrem dozadu dvě kajuty, WC + sprcha, skříň. Dle mariny loď určena pro cca 6-8 lidí ale byli jsme tam čtyři a myslím, že je to tak akorát. (km dle GPS, MH dle budíku na přístrojovce)průměrná rychlost lodi 9 km/h, často omezena na 4,5 v místech s obydlími na vodě, při cca 1200-1400 ot/min myslím nejhospodárnější provoz lodi, rychlost mezi 8-10 km/h, při 2000 ot/min se rychlost zvedla na cca 12 km (takže nesmysl) Stručný popis plavby po holandských kanálech , 24.6. - 30.6. Domovská marina ve městě Nieuwegein, dorazili jsme tam den před vyplutím, měli jsem zaplacenou první noc na lodi, aby byl klidek na nalodění a vyplutí.1 den plavby : Nieuwegin - Gouda ( 35km, 6MH) zastávka Oudewater Kotvení na noc přímo ve středu města - poplatek 9,- € 2 den plavby : Gouda - Aalsmeer (38km, 6MH) zastávka Alphen aan den RijnKotveni na noc u mola nějaké fabriky - bez problémů 3 den plavby : Aalsmeer - Wormerveer (35km, 5MH) zastávka ZaandamVzhledem k tomu že Amsterdam jsem již všichni co byli na palubě navštívili v minulosti, jen jsme projeli okrajem a mazali pryč. Kotvení na noc ve středu města - poplatek 4 den plavby : Wormerveer - Broek in Waterland (55 km, 8MH) cesta se zastávkou v Alkmaaru a přes Purmerend . Kotvení na noc u mola před mostem v Broek …. - bez poplatku a jakýchkoliv problémů5 den plavby : Broek in Waterland - Edam (22 km, 4MH) zástavka na ostrově Marken Kotvení na noc na okraji mariny před vjezdem do Edamu (ráno jsme chtěli vyplout brzy tak jsme nechtěli být omezeni časem otvírání komory a mostů)6 den plavby : Edam - Utrecht (69km, 9MH) vyplouvali jsem cca něco po páté hodině ranní a mazali přímo přes jezero Markermeer, Ijmeer směr Mulden, Weesp a dále po hlavním kanálu až do večerního kotviště v Utrechtu.Plavba po jezeru - bylo docela větrno (večer a v noci byla bouřka) byl zážitek ale vzhledem k velikosti lodi bez problémů a díky GPS (občas viditelnost naprd) i bez nějakých odchylek od plánovaného kurzuKotvení na noc ve středu historického města - poplatek 10 €7 den plavby : pohodový návrat do mariny Nieuwegin (7 km a 1,5 MH) Nelze asi popisovat plavbu detailně ale je to zážitek. V Holandsku se žije na vodě a na kole, z dopravních prostředku má prioritu vlak - loď - kolo - moto - auto a člověk po vlastních je až ten poslední. Chtěl bych vidět někde u nás když přijede loď k mostu jak by se tu tvářily - většinou během chvilky je provoz zastaven a můžete mazat dál a i když třeba dorazíte chvilku po jiném plavidle není to žádný problém. Někde jsou tedy pauzy na oběd a samozřejmě platí provozní doba, ale nejdelší čekací doba byla psána cca 20 min. - asi jsme měli štěstí nikde jsme tak dlouho nečekali.Občas se platí za nějaký most a zdymadlo. Dodám odkaz na fotky snad se mi tam podaří udělat nějaké popisy. Samozřejmě otázky rád zodpovím pokud bude někoho něco zajímat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 3. Červenec 2011 Sdílet Odesláno 3. Červenec 2011 AhojUz se take tesim na fotky. Verim a spousta lidi rika, ze je to uzasny. Take se tam musime nekdy podivat :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 16. Červenec 2012 Autor Sdílet Odesláno 16. Červenec 2012 Ahoj, tak se rok s rokem sešel a opět jsem byl navštívit Holandsko - kanály na pronajaté lodi.Tentokrát jsem zvolil lokalitu Frisko a menší loď . 10,5 m délka 3,7 šířka a 2,7 - 4,1 výška, ponor 1,1 m výkon motoru 80hp - diesel. Opět úžasná spotřeba cca 2,5-3,0 l/h při průměrné rychlosti 8-10 km/h. Celkem jsme napluli za 7 dní 235 km při celkové spotřebě 73l nafty. Loď perfektně připravená - tak uklizeno nemám fakt ani na své lodi. Dvě ložnice, společný salon, kuchyň, oddělené WC s fekálním tankem, samostatná sprcha, teplovzdušné naftové topení, celkové zastřešení, příďový propeler. zde odkaz na nějaká fota z domovské mariny a loď - http://anachy.rajce.idnes.cz/Holandsko_2012/Trasa vedena z domovského přístavu Zwartluis - Zwolle - Kampen - Merknesse - Emmeloord - Lemsterland - Sloten - Sneek - Terherne - Heerenven - Wolvega - Steenvijk - Meepel - Zwartluis. Charter zajištěn přes českou společnost - příjemné zjištění, že cena by byla stejná i při objednání přímo v Nizozemí (zřejmě jedou na provize) Opět vše super. :) :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 16. Červenec 2012 Sdílet Odesláno 16. Červenec 2012 Tak to mne s tou cenou prekvapuje, ze by se u nas zacalo konecne neco dit :). Jinak verim, ze opet super dovolena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimír Odesláno 17. Červenec 2012 Sdílet Odesláno 17. Červenec 2012 A ta cena konkrétně? Předpokládám, že mají v nabídce i menší parníky, co tam můžu řídit s VMP? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 17. Červenec 2012 Autor Sdílet Odesláno 17. Červenec 2012 Do 15 m délky není potřeba žádné osvědčení o způsobilosti, od 15 m požadují zkoušky, tedy VMP. Ceny se pohybují dle lodi (obsaditelnost) a termínu v rozmezí 850-2500,- e. Konkrétně loď kterou jsem měl stála 1290,- e v sezoně. V dubnu a září stojí ta samá loď ale jen 990,- e. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 1. Červenec 2014 Autor Sdílet Odesláno 1. Červenec 2014 Tak opět příjemně strávená dovolená v Nizozemí na kanálech, Zase jsem zvolil lokalitu Frisko a stejnou loď jako v roce 2012 - 10,5 m délka 3,7 šířka a 2,7 - 4,1 výška, ponor 1,1 m výkon motoru 80hp - diesel. Spotřeba nezklamala cca 2,5-3,0 l/h při průměrné rychlosti 8-10 km/h. Celkem jsme napluli za 7 dní 210 km při celkové spotřebě 68l nafty. Loď perfektně připravená - takže poprvé to nebyla náhoda. Dvě ložnice, společný salon, kuchyň, oddělené WC s fekálním tankem, samostatná sprcha, teplovzdušné naftové topení, celkové zastřešení, příďový propeler. Zde odkaz na nějaká fota - zatím to dávám dohromady http://anachy.rajce.idnes.cz/Holandsko_2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVIS Odesláno 2. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 2. Červenec 2014 jezdím tam 11 let.. a zklamání bylo jen jednou..ale to byl lidský faktor..Frísko mam nejraději také..jen tak dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVIS Odesláno 2. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 2. Červenec 2014 jen dotaz . kdž jsem tak ty fotky z první cesty tvé viděl.. to byl Hattenboer z Nieuwegienu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 3. Červenec 2014 Autor Sdílet Odesláno 3. Červenec 2014 jen dotaz . kdž jsem tak ty fotky z první cesty tvé viděl.. to byl Hattenboer z Nieuwegienu ?Jo jasně, poprvé jsem tam byl s "Holandsko na lodi" Vše co se týče zabezpečení charteru bylo super - vyřízení, podklady pro plavbu, instrukce, návody. Bohužel jen ta loď byl trochu starší kousek a napoprvé jsem přesně nevěděl co od toho mám chtít. Bohužel jsem poprvé zvolil variantu s řízením nahoře a dole, s otevřenou palubou a to nebyl vzhledem k počasí v NL dobrý tah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se