Charlie Zveřejněno 28. Červen 2011 Sdílet Zveřejněno 28. Červen 2011 Ahoj, chci se zeptat, jak má fungovat termostat u přívěsnýho motoru? Od termostatu vede jedna hadička průměr 8mm do nohy a mě by zajímalo, jak z ní má jít chladící voda. Když je otevřenej, tak voda jde hadicí, nebo nejde. Motor se mi dost hřeje, tak jako první mi napadl termostat (pumpa je v pořádku, ta dává vody dost, z kontrolního chlazení voda taky odtéká. Tak jsem si myslel, že bych zkusil nejdříve odpojit hadici a zkusit jak z ní voda odtéká. Případně pak vymontovat termostat a zkusit motor bez termostatu, pak by se neměl moc ohřívat. Děkuji za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 28. Červen 2011 Sdílet Odesláno 28. Červen 2011 A proč nezkusíš při jaké teplotě termostat otvírá? Hoď ho do hrnce s vodou a postav na sporák, vlož teploměr a pomalu zahřívej vodu až termostat otevře, a teplotu máš na teploměru. Víš přesně v kolika stupních otvírá. ale většinou když je špatný a starší, otvírá dříve, ještě se mi nestalo že by otevíral později než má, když se motor přehříval byl většinou zaseklý. To jsou moje poznatky s motorkama a auty, ale princip je stejný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 28. Červen 2011 Autor Sdílet Odesláno 28. Červen 2011 Jo jenže motor je na lodi a já bych rád vyzkoušel funkci tam, aby se mi to zas neprotahovalo. Proto mi zajímalo jak má od něj odtékat voda. Respektive jak je to u přívěšáků pořešený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 28. Červen 2011 Sdílet Odesláno 28. Červen 2011 podobne se resi u konkurence-www.jactinginfo.cz- jeden tam dava docela fundovane odpovedi-zrejme ma privesaky dost namakane-zkus ho- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 29. Červen 2011 Sdílet Odesláno 29. Červen 2011 Princip je jednoduchý..... čerpadlo tlačí dostatek vody do celého chladícího systému motoru a voda koluje pořád, takže voda by měla být při nastartovaném motoru ve všech hadičkách ať už je termostat otevřený nebo zavřený. Pokud se voda v bloku ohřeje na teplotu otevření termostatu, pustí akorát studenou vodu do bloku motoru než se stačí termostat zavřít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 29. Červen 2011 Autor Sdílet Odesláno 29. Červen 2011 Takže z hadice od termostatu půjde voda pořád. Já koukal do katalogu, jak je to udělaný a pod víčkem termostatu je vlastní termostat, takovej osazenej váleček, tak jsem myslel, že bude otevírat a zavírat výstup vody do té hadičky, takže když termostat jen vymontuju tak si asi ničím nepomůžu, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirzik Odesláno 29. Červen 2011 Sdílet Odesláno 29. Červen 2011 Pokud vyndáš termostat, půjde voda z řeky pořád do bloku motoru a motor bude podchlazený, to poznáš.... stačí si na motor sáhnout. Vyzkoušej v kolika stupních otvírá termostat venku v kastrolu a víš hned na čem jsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 29. Červen 2011 Sdílet Odesláno 29. Červen 2011 (upraveno) Ahoj, chci se zeptat, jak má fungovat termostat u přívěsnýho motoru? Když je otevřenej, tak voda jde hadicí, nebo nejde. .na jednoducho otázku zde jednoduchá odpověď ( což se tu zatím nikomu nepovedlo): zavřenej - neteče ( může malinko kapat - odvzdušňovací dirka, netěsnost) otevřenej - teče a zde na další ot. z fóra: vyndanej - teče furt, motor maximálně chladí teplota 60°C a víc je už dost nepříjemná a ruku na ní dýl neudržíš, leda bys byl kovář musíš makat tam, co je voda a ne olej, ten bude mít víc, a nebo měřit vodu z hadičky termostatu( ta zas bude mít o něco míň než motor) Upraveno 29. Červen 2011 uživatelem david Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 29. Červen 2011 Autor Sdílet Odesláno 29. Červen 2011 Perfektní odpověď, takže nejdříve zkusím jen odpojit hadičku a zkusit jak z ní jde voda, podle toho kdyžtak vymontuju termostat a měl by tedy motor maximálně chladit, tudíž by se neměl tak moc ohřát. Když to tak bude, tak koupím novej termostat, když se bude hřát i tak, pak budu muset hledat závadu dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 2. Červenec 2011 Autor Sdílet Odesláno 2. Červenec 2011 Takže termostat jsem dneska vymontoval a motor zůstává jen lehce vlažnej, takže byl zřejmě KO no i na pohled tak vypadal. Takže závada vyřešena. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se