jaroslav Zveřejněno 26. Červen 2011 Sdílet Zveřejněno 26. Červen 2011 Nemáte někdo tušení jak propojit snímač trimu s budikem smartcraft. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 26. Červen 2011 Sdílet Odesláno 26. Červen 2011 Ahoj, u těchto slabých motorů to bohužel na SmartCraft nepřipojíš jelikož na něj nejde namontovat digi čidlo, smart craft totiž pracuje se 6 volty a tak bych s tím být tebou nelaboroval nebo ho můžeš 12v odpálit a budeš kupovat nový, věř mi, mě se to podařilo odpálit těmi 12V :-( . Jde však připojit na klasický ukazatel trimu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaroslav Odesláno 25. Červen 2012 Autor Sdílet Odesláno 25. Červen 2012 Jaký používáte motorový olej do Mercury 40 EFI. Dík za každou radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 26. Červen 2012 Sdílet Odesláno 26. Červen 2012 for jaroslav : Zkus prohledat témata oleje se tu už řešily mnohokrát :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedivak Odesláno 14. Září 2020 Sdílet Odesláno 14. Září 2020 Ahoj, nevíte někdo, čím se liší 50 a 60 hp mercury efi?Co jsem vyčetl, tak obsah motoru je stejný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zet Odesláno 15. Září 2020 Sdílet Odesláno 15. Září 2020 nejspíš vstřikovací mapa a řídící soft jako je to běžné u aut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedivak Odesláno 15. Září 2020 Sdílet Odesláno 15. Září 2020 Mám 50 HP a ona je i hmotnost stejná s 60, takže je jiný jen software? Potřeboval bych lepší přechody do kluzu. Nevíš kdo by to uměl přehrát? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zet Odesláno 15. Září 2020 Sdílet Odesláno 15. Září 2020 Těžko říct, u aut to dělé každej druhej, ale soft na lodní motory ? Zkus se poptat v nějakých servisech (lodních) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedivak Odesláno 17. Září 2020 Sdílet Odesláno 17. Září 2020 Tak jsem volal do jednoho nejmenovaného lodního servisu a bylo mi řečeno, že se musí vyměnit řídící jednotka motoru. U nich cena 35 000 Kč bez DPH. Nějak se mi nezdá, že by nešla původní jen přeprogramovat. No nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zet Odesláno 17. Září 2020 Sdílet Odesláno 17. Září 2020 No ono to přehrání není takovej byznys jako výměna jednotky, ale na druhou stranu nevím jak je to u těch lodních motorů. I když už před deseti lety jsem si nechal čipovat starýho Patrola ( r. 2000) a ten nešel přehrát, ale ten maník co mi to dělal vyletoval toho nepřepisovatelného švába a dal místo něho jiného na který už ten soft šel nahrát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zet Odesláno 17. Září 2020 Sdílet Odesláno 17. Září 2020 Zkus se zeptat třeba tady - jestli to teda není ten servis o kterém píšeš.http://www.czmarine.cz/chiptuning_lodni_motory_lode.htmlhttps://www.profi-chiptuning.cz/lode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se