skodavrs Zveřejněno 22. Červen 2011 Sdílet Zveřejněno 22. Červen 2011 potřeboval bych poradit. Když přidám plyn tak se chvilku motor dusí a pak to překoná a normálně jede, ale přijde mi to jako když je bordel v karburátoru. Alespoň takhle se to projevuje u motorek.Může to být opravdu bordel v karbecu nebo to je něco jiného?díky ta rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 22. Červen 2011 Sdílet Odesláno 22. Červen 2011 Dělá ti to při každé přidání plynu nebo jen při prvním rozjezdu , třeba po delším stání? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 22. Červen 2011 Sdílet Odesláno 22. Červen 2011 Ahoj. Tohle mi dela treba po delsim stani. Kdyz pridam plyn tak jakoby trochu prestane mit tah ale je to tak vterina, dve a pak uz zase jede jak das. Ale jak rikam je to treba po delsim stani, takze to vcelku neresim a nebo pridavam plyn pomalejc a je to lepsi, protoze ma vic casu to rozdejchat :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 22. Červen 2011 Sdílet Odesláno 22. Červen 2011 Mám pravě to také tak - po delším stání se mu chvilku nechce ale když první přidání řeším s citem tak si to přebere a pak už je vše jak má být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodavrs Odesláno 22. Červen 2011 Autor Sdílet Odesláno 22. Červen 2011 jo je to možné, že je to po delším stání. Každopádně ně teď ještě napadá že to může být akcelerační pumpička, která vstřikuje při přidání benzín.Každopádně jsem rád, že v tom nejsem sám, ale nepřijde mi to normální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 22. Červen 2011 Sdílet Odesláno 22. Červen 2011 Mě to dělá taky po delším stání třeba po týdnu a více. Po chvíli akcelerace už to nedělá. Přijde mi to jak u některejch motorek, kdy to bylo potřeba propláchnout-vypálit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodavrs Odesláno 23. Červen 2011 Autor Sdílet Odesláno 23. Červen 2011 u motorek to dělá, když je motor studený, nebo když je ucpaný karbec. Jinak mi to kdysi dělalo u 120L a byl problém v akcelerační pumpičce tak proto mne to napadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 23. Červen 2011 Sdílet Odesláno 23. Červen 2011 No vždyť mě to také dělá jen po dlouhém stání když je motor ještě nezahřátý. Nevěnoval bych tomu pozornost, dle mě jde o normální jev. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodavrs Odesláno 23. Červen 2011 Autor Sdílet Odesláno 23. Červen 2011 tak asi to nebude žádná tragédie když vám to dělá všem, ale mě se to stejně nelíbí.Přece to nemůže bejt konstruovaný tak, že se ti bude dusit chvíli motor než přejde do otáček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 23. Červen 2011 Sdílet Odesláno 23. Červen 2011 Ale asi bohuzel jo. Me to delalo i treba u zavesneho dvoutaktu co jsem mel predtim na lodi. Holt to neni zadna strikacka a chvili to trva, nez se po delsim stani vzpamatuje :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ditri Odesláno 6. Září 2011 Sdílet Odesláno 6. Září 2011 (upraveno) Zkus poradne vycistit a rozebrat karbec po sezone a nekam jej na zimu ulozit. Tohle mi delal na mercuriseru 3.0L bordel v krabu kdyz jsem lod dovezl z UK. Neslo ani o nejake poskozeni pumpicky ale spise zanesena sitka, zoxidovane kousky okolo uzaverky plovaku a dalsi drobne kanalky a ja nevim co :-) Koupil jsem z USA na ebay prestavbovou sadu na karbec ktera obsahuje snad vse mimo tela a klapek > komplet vse vymenil a vycistil a vse je OK. Nevim zdali tuhle sadu v CR sezenes, ale myslim, ze pokud ano tak za nekrestanske penize > http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Mercruiser-Mercarb-2-Barrel-Carburetor-Repair-Kit-/230638592703?pt=Boat_Parts_Accessories_Gear&hash=item35b321a2bf jen doplnim ze v podstate vse na clun kupuji na ebay...pro zajimavost zcela novy motor Mercruiser 3.0 > 32tis CZK v nakupu (+/-50tis s clem i dovozem) zde > http://cgi.ebay.com/ebaymotors/3-0L-MERCRUISER-Base-Marine-Engine-140-hp-2011-NEW-/350485152310?pt=Boat_Parts_Accessories_Gear&hash=item519a8b0236 nebo kompletni sada anod Alpha One za 570Kc http://cgi.ebay.com/ebaymotors/MERCRUISER-ALPHA-ONE-GEN-II-ANODE-KIT-888756Q01-12722-/300579823858?pt=Boat_Parts_Accessories_Gear&hash=item45fbf420f2 (ta se jeste vleze do ceny kdy se neplati CLO) a postou dorazila za cca 14dni. V CR na netu po kusech za cca 4tis.... Upraveno 6. Září 2011 uživatelem ditri Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se