tomas Zveřejněno 12. Duben 2009 Sdílet Zveřejněno 12. Duben 2009 Začal se mě přeplavovat karburátor na Mercury 6Hp,benzín valí vrchníma otvorama ven a samo že motor nejde nahodit,Když pumpuju balonkem,tak to stále valí ven a balonek nestvrdne,tak jako před tím,možná nedovírá jehla.Nemáte s tím nějaké zkušenosti co s tím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rasper Odesláno 12. Duben 2009 Sdílet Odesláno 12. Duben 2009 Začal se mě přeplavovat karburátor na Mercury 6Hp,benzín valí vrchníma otvorama ven a samo že motor nejde nahodit,Když pumpuju balonkem,tak to stále valí ven a balonek nestvrdne,tak jako před tím,možná nedovírá jehla.Nemáte s tím nějaké zkušenosti co s tím?Myslím si, že se ti zaseknul, nebo je prostě špinavý ventilek do komory s plovákem. Když je komora naplněna do požadované výšky, tak se zvedne plovák a ventilek zavře přívodní trubičku a to ti nefunguje. Ventilek má na jednom konci gumovou špičku a na ní bývá šlem z toho našeho "kvalitního" benzinu prodávaného v čR. Určitě ten motor celou zimu stál a z benzinu se stal takový bílý prášek a ten dělá v tom karburátoru neplechu, nebo nemáš palivový filtr a dostal se tam nějaký nepořádek.Takže já doporučuji koupit čistící prostředek na karburátory, celý karburátor rozebrat a pořádně vyčistit včetně všech kanálků a mělo by to šlapat. (já nemám závěsák, mám zabudovanej motor, ale doufám, že princip bude stejný)Motor nejde nahodit, protože je tam tolik benzinu, že už je ulitej. Když vyšroubuješ svíčku, tak bude mokrá a potom nemůže hodit jiskru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas Odesláno 8. Srpen 2009 Autor Sdílet Odesláno 8. Srpen 2009 Ahojte,mám Mercury 6hp a všiml jsem si,že se mě povoluje vrtule,motor má najeto něco přes dvacet hodin a už podruhé jsem musel trochu dotahnout středovou matici,aby nebyla vrtule navolno na drážkách.Matice je zajištěna segrovkou,takže se samovolně nepovoluje.Je to normální? Nebo s tím něco je?Díky za radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StandaM Odesláno 8. Srpen 2009 Sdílet Odesláno 8. Srpen 2009 (upraveno) Muze si sedat nebo miznout axialni podlozka a to same plati pro podlozku pod matkou, podivej se jak to vypada za vrtuli. viz odkaz http://www.marinepartsplus.com/catalog/mercury_4/serial/6__4-STROKE+/803599006/11768-170Pokud mas najeto 20 hodin a vnitrek bude OK, tak si to jen sedalo. Upraveno 8. Srpen 2009 uživatelem StandaM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraST Odesláno 18. Listopad 2012 Sdílet Odesláno 18. Listopad 2012 Ahoj, mám Hondu BF20, problém je vždy při prvním rozjezdu studeného motoru bez sytiče, kdy se jako zaseknou otáčky motoru ten samozřejmě začne řvát, ale vrtule to není schopná pobrat, vždy se to stalo v tomhle chladném počasí zatím tedy dvakrát, teď se ptám je problém v motoru, nebo vše zapříčiní nedostatečné zahřátí motoru, případně jiná závada, většinou popojíždíme delší vzdálenosti a nikdy nebyl problém.Kde hledat závadu netuší někdo, děkuji za případnou odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jura Odesláno 5. Květen 2013 Sdílet Odesláno 5. Květen 2013 Potřebuji pomoc a radu vlastním Honda BF15 r.v.2009 a nastal mě po třech letech problém se startováním.Když motor delší dobu stojí a pak ho chci nastartovat tak nejde.Naskočí až třeba na 30pokus,potom už chytne na brnk.Měl jsem ho v Honda servisu kde zjistily že karburátor je plný nějaké želatiny,tak ho vyčistily ale problém jak jsem zjistil je pořád stejný.Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 5. Květen 2013 Sdílet Odesláno 5. Květen 2013 Hledal bych problem okolo sytiče.Když už pak běží Ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 5. Květen 2013 Sdílet Odesláno 5. Květen 2013 Potřebuji pomoc a radu vlastním Honda BF15 r.v.2009 a nastal mě po třech letech problém se startováním.Když motor delší dobu stojí a pak ho chci nastartovat tak nejde.Naskočí až třeba na 30pokus,potom už chytne na brnk.Měl jsem ho v Honda servisu kde zjistily že karburátor je plný nějaké želatiny,tak ho vyčistily ale problém jak jsem zjistil je pořád stejný.Děkujis tou želatinou - neměl jsi tam náhodou etanol benzín ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jura Odesláno 6. Květen 2013 Sdílet Odesláno 6. Květen 2013 Benzin 95 natural.Co mám konkretně hledat kolem sytiče? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 6. Květen 2013 Sdílet Odesláno 6. Květen 2013 Např.jestli je vubec funkční.(Klapka v karbecu)Jestli tam maš takovej ten gumovej čudl na přistříknuti benzinu tak tam odchazi ventilek a pak nemaka atd.Take jukni zda mas při startu benzin v plovakovce.Bod č.1 nové svíčky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jura Odesláno 6. Květen 2013 Sdílet Odesláno 6. Květen 2013 Svíčky jsou nové dneska jsem opět zkoušel nastartovat asi po desátém pokusu jsem vyndal svíčku a byla suchá takže málo benzínu po dalších pokusech motor naskočil a tak jsem hned zkoušel pomalu vytahovat sytič,místo aby motor začal zvyšovat otáčky tak začal scípat.Tak asi to bude v sytiči. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reno Odesláno 6. Květen 2013 Sdílet Odesláno 6. Květen 2013 Ahoj,kdysi jsem měl Mercury 4hp a začal při jízdě chcípat.Když jsem koukal na průhledný palivový filtr,zdál se být ok,když jsem ho rozdělal,byl zevnitř potažený také takovou průhlednou želatinou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se