Lubor Odesláno 17. Květen 2017 Sdílet Odesláno 17. Květen 2017 Dostal jsem zprávu od senátora a starosty Hluboké pana Jirsy kde mimo jiné píše: "Moc se na Vás a ostatní kapitány těším.V sobotu 20.5. večer je v přístavu na Hluboké hudba a pro majitele lodí a posádky zdarma pivo a guláš. PřátelskyTomáš Jirsa"Tak doražte kdo můžete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 17. Květen 2017 Sdílet Odesláno 17. Květen 2017 Ten večer v Hluboké je pro toho, kdo se vrací na Orlík, trochu z ruky. Přece jen je to přes celé Hněvkovice tam a zpět + komora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 17. Květen 2017 Sdílet Odesláno 17. Květen 2017 My dorazíme v pátek do Vrbného,plánujeme popojet na Hlubokou,poté konzumace ve Sporthotelu na kopci.Cesta zpět bude lepší.Ale je to jen nápad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 17. Květen 2017 Sdílet Odesláno 17. Květen 2017 My budeme ve Vrbném v pátek asi kolem čtvrté. Pak uvidíme. V podstatě jediná "jistota" je, že v sobotu ve dvě chci být na Hněvkovicích (hráz) a v neděli večer na Orlíku (u hráze). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 18. Květen 2017 Autor Sdílet Odesláno 18. Květen 2017 for Taurus : Tak snad se ve Hněvkovicích potkáme. Plánujeme s Jendou být na oběd v Týnu a potom se přesunout na jez a dále na přehradu. Bohužel jen po suchu. No a snad nevyjde předpověď počasí :( . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 18. Květen 2017 Sdílet Odesláno 18. Květen 2017 Já budu spouštět na Hluboké v pátek dopoledne. Tam budeme i spát. V sobotu chci být taky v první vlně slavnostně proplavených. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel242 Odesláno 19. Květen 2017 Sdílet Odesláno 19. Květen 2017 No Lubore..jsem zvědav jak se ti bude dařit v první vlně proplavit.Já to raději vzdal....:-).Mluvil jsem na komoře na Hluboký s obsluhou,a říkal,že toho má na proplavení hodně objednanýho.Hlavně přednostní lodě.Ale na večer plánuji taky do přístavu,mám tam loď,v nejhorším v ní přespím....:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 19. Květen 2017 Sdílet Odesláno 19. Květen 2017 (upraveno) V první vlně bych chtěl bejt, ale na komoře v Děčíně. Tohle??? Druhej Baťák??? Upraveno 19. Květen 2017 uživatelem david Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 19. Květen 2017 Sdílet Odesláno 19. Květen 2017 jakej Batak? Hnevkovice jsou nadherny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 20. Květen 2017 Sdílet Odesláno 20. Květen 2017 No Lubore..jsem zvědav jak se ti bude dařit v první vlně proplavit.Já to raději vzdal....:-).Mluvil jsem na komoře na Hluboký s obsluhou,a říkal,že toho má na proplavení hodně objednanýho.Hlavně přednostní lodě.Ale na večer plánuji taky do přístavu,mám tam loď,v nejhorším v ní přespím....:-)tak se stav, stani 21B. Muzu ti podrobneji vysvetlit jak to myslim s tou vrtuli, tady to David prekroutil. 😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Odesláno 20. Květen 2017 Sdílet Odesláno 20. Květen 2017 V první vlně bych chtěl bejt, ale na komoře v Děčíně.A ty věříš, že se toho dožijem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 20. Květen 2017 Sdílet Odesláno 20. Květen 2017 Jasný, že ne. Dyť to je plánovaný už někdy od roku 1920. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel242 Odesláno 20. Květen 2017 Sdílet Odesláno 20. Květen 2017 Lubore díky,stavím se ,byl jsem se tam kouknout včera večer,vzal jsem si sebou nádrž jelikož už tam bylo málo benzínu.Já mám dlouhodobé stání 10B.PS: 21B bylo minulej rok moje stání...:-) teď mně šoupli na ostrůvek...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel242 Odesláno 20. Květen 2017 Sdílet Odesláno 20. Květen 2017 Přístav Hluboká n Vlt. 19.5.2017http://img21.rajce.idnes.cz/d2101/13/13819/13819772_9c156fb51357114de0950a239c41e66a/images/hlub.jpg?ver=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 20. Květen 2017 Sdílet Odesláno 20. Květen 2017 kde ses? davaj tu gulas a pivo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 21. Květen 2017 Sdílet Odesláno 21. Květen 2017 Pokračovali jsme dolů na Orlík a mám dobrou zprávu. Na komoře Kořensko se pochlapili a dole i nahoře vybudovali celkem velkorysá čekací stání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubor Odesláno 22. Květen 2017 Sdílet Odesláno 22. Květen 2017 Začínali jsme z přístavu Hluboká, kde jsme byli od pátku a základní služby jako zpřístupnění mola, zaparkování auta s přívěsem a zpřístupnění toalet a sprchy ve večerních a nočních hodinách se nám podařilo získat až po zdlouhavém vyjednávání s kapitanátem. Pracovní byli ochotní a milí, ale evidentně paralizovaní a vystrašení nejasnými instrukcemi pro zajištění slavnostní akce v sobotu.V sobotu ráno jsme vyrazili jako konvoj směrem k Hněvkovickému jezu. Naše cesta ale brzy skončila na komoře přehrady Hněvkovice. Tam jsme narazili na další v podstatě milou obsluhu komory, ale opět zřejmě s nesmyslnými instrukcemi, jejichž nedodržení by mu způsobilo vážné problémy. Více jak hodinu jsme tam čekali a koukali do připravené komory a čekali na zázrak. Nechápali jsme, proč jsme nebyli za tu dobu proplaveni. Pak přijela VIP loď a k našemu dalšímu rozčarování k ní skutečně nepustili ani jednu z našich lodí, jak komorník avizoval. Po cyklu komory se situace zopakovala, opět jsme další hodinu nechápavě a naštvaně koukali na komoru připravenou k proplutí, zmařili další čas, který by na proplutí bohatě stačil.Pak přijela další VIP loď, ke které zřejmě po intervenci starosty Hluboké Jirsy další malé lodě pustili, ale vešly se tam jen 3, z našeho konvoje se tam nevešla již žádná. To už bylo půl druhé, slavnostní otevření se stihnout nedalo a naše hrdost by nám po třech hodinách marného čekání ani nedovolila čekat další cyklus komory a přijet tam post festum. Otráveně jsme odjeli odkud jsme přijeli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 23. Květen 2017 Sdílet Odesláno 23. Květen 2017 Tak to je hodně smutné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 23. Květen 2017 Sdílet Odesláno 23. Květen 2017 Je třeba vidět, že to byla dost výjimečná situace. Ono na komoře "jez" to nebylo o moc lepší - i když cykly proplavování byly výrazně rychlejší, zas tam od Týna bylo celkem dost lodí. Asi nejhorší to bylo odpoledne zpět na Hlubokou na komoře "přehrada". My tam sice již nejeli, ale Pavel o tom do telefonu neoplýval nadšením. Když si tam ale uděláš výlet tenhle víkend nebo kdykoliv jindy, budeš mít spíš komory pro sebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 23. Květen 2017 Sdílet Odesláno 23. Květen 2017 Je to tak.Celá akce byla špatně organizovaná.Když se lubor vzdálil,tak nás proplavili.Dolů do Týna už jsme nejeli,jelikož bychom se nevrátili na Hlubokou.To co jsem zažil pod komorou Hvěvkovice hráz-se nedá ani popsat.Bylo to jako akce před supermarketem-předbíhání,tlačenice,ty hovada se tam tlačili,mezi loděmi to i osolili a to ještě nevyjeli lodě z komory!Pokyny komory v rozhlase se nerespektovali!Nakonec museli přijet 3 lodě policie s majáky,protože je komorník zavolal.Večer na Hluboké byl suprový.Muzika ve starým americký stylu.Gulášek a pivo pro posádky + pamětní medaile.V neděli dopoledne jsme jako flotila kolem 20lodí dorazila do Lannovy loděnice a vše se s noblesou krásně ukončilo vzpomínkou na pana Lannu,který se zasloužil o splavnění Vltavy a jiných aktivitách jeho podnikání.Těším se podobnou akci,ovšem budu zvažovat detaily,abych nebyl opět v šoku,jako tentokrát.Přeji všem pěkné léto,a kolem svátků Cyrila & Metoděje bysme se mohli sejít u Slávka na Loužku.S pozdravem halis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kralvod Odesláno 30. Květen 2017 Sdílet Odesláno 30. Květen 2017 Dobře jsem to tušil a proto jsme v klidu byli na Dalešicích. Až na tu obrovskou záplavů skutrů to tu bylo fajn. Jo a cestou mi umřelo auto. Tak pokud to správím, případně vyměním za jiné, tak o svátcích C+M+H vyrážíme z českého Vrbného na hráz Orlíka a zpět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 30. Květen 2017 Sdílet Odesláno 30. Květen 2017 Dobře jsem to tušil a proto jsme v klidu byli na Dalešicích. Až na tu obrovskou záplavů skutrů to tu bylo fajn. Jo a cestou mi umřelo auto. Tak pokud to správím, případně vyměním za jiné, tak o svátcích C+M+H vyrážíme z českého Vrbného na hráz Orlíka a zpět.chci jet taky,tak se třeba domluvíme.Kdyžtak sz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 30. Květen 2017 Sdílet Odesláno 30. Květen 2017 Tak se stavte a uděláme takový letošní třetí "minisraz". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kralvod Odesláno 25. Červen 2017 Sdílet Odesláno 25. Červen 2017 Zdravíme všechny. Tak jsme opravili auto a dle plánu se chystáme na Hněvkovice a Orlík. Přijedem do české Vrbného v sobotu 1.7.2017 v cca 19 hod. Přespíme, ráno doplníme vodu a vyrážíme rovnou do Purkarce. V případě, že v pondělí nebudou fungovat komory, strávíme pondělí na přehradě.Počítám-li dobře, tak se ve středu ráno objevíme u Tauruse (zavoláme) a můžeme pospolu, hlavně pomalu, doplout ke Slávkovi. Pro přesnou navigaci se skrývám na tel. čísle 724 643 653. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 25. Červen 2017 Sdílet Odesláno 25. Červen 2017 Kralvod - ve středu budem ještě ve Francii, na Orlíku se objevíme někdy v pátek k večeru. Pokud se do té doby zdržíš, rádi tě uvidíme. Pak už se na Orlíku budeme plácat až do konce prázdnin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky