taurus Odesláno 5. Listopad 2016 Sdílet Odesláno 5. Listopad 2016 Byl jsem se tam podívat a vskutku - pracuje se pilně. Zdá se, že by to mohlo příští rok v provozu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karelgumak Odesláno 5. Listopad 2016 Sdílet Odesláno 5. Listopad 2016 Vypada ze to chti stihnout do zacatku sezony http://www.rvccr.cz/informacni-servis/aktuality/vltava-se-spojuje-uz-jen-7-mesicu-do-vypluti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 5. Listopad 2016 Sdílet Odesláno 5. Listopad 2016 (upraveno) No já doufám že to stihnou, už tam máme naplánovanou plavbu. Letos jsme končili v Týně před lávkou pro pěší, se mi nechtělo pokládat stěžeň.Co mi ale hodně překvapilo v Týně, že to vývaziště předlávkou je plné trvale ukotvených lodí. Jsme teda chytli jedno volné místo, ale jelikož těsně u něj stál zaparkovaný teréňák Isuzu Troper, tak zřejmě byl někdo s lodí zrovna pryč. Naštěstí se za ty dvě noci co jsme tam stáli nevrátil. Když jsme tam byli před 4mi lety, tak tam bylo téměř prázdno. Upraveno 5. Listopad 2016 uživatelem Charlie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
my65hp Odesláno 6. Listopad 2016 Sdílet Odesláno 6. Listopad 2016 No tak jestli to bude hotový tak je příští rok dovolená jasná . Sjezd na Radavě Orlík,pak do Budějc zpět do Prahy a zase na Radavu .Na 14 dní dost času na plavbu počítám 600 Km . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 6. Listopad 2016 Autor Sdílet Odesláno 6. Listopad 2016 Tak to zní dost pozitivně, snad to tentokrát opravdu vyjde :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 6. Listopad 2016 Sdílet Odesláno 6. Listopad 2016 (upraveno) Doufám že tam budou čerpací stanice😀Nechce se mě v Týnu běhat s kanistrama. Upraveno 6. Listopad 2016 uživatelem Jbenda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 6. Listopad 2016 Autor Sdílet Odesláno 6. Listopad 2016 Doufám že tam budou čerpací stanice😀Nechce se mě v Týnu běhat s kanistrama.Nebuď "cimprlich" alespoň se po plavbě můžeš trochu proběhnout :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 6. Listopad 2016 Sdílet Odesláno 6. Listopad 2016 Podstatně blíž od vody je pumpa v čB, celkem se tam dá i pohodlně zakotvit. Kanistrování tě ale rozhodně nemine. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 6. Listopad 2016 Sdílet Odesláno 6. Listopad 2016 kolik je asi tak podjezdna výška te lavky v Tynu nab Vl.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 6. Listopad 2016 Autor Sdílet Odesláno 6. Listopad 2016 3,5-4 m ?? no psalo se že kvůli parníkům by ji museli lehce přizvednout, takže asi možná i méně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 6. Listopad 2016 Sdílet Odesláno 6. Listopad 2016 Měla by mít 3m Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 6. Listopad 2016 Sdílet Odesláno 6. Listopad 2016 čerpačky leda ve snu,jedině OMV na dlouhé louce kousek od vody a kanystr ,jinak nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 7. Listopad 2016 Autor Sdílet Odesláno 7. Listopad 2016 Měla by mít 3mJo jo, je to tak našel jsem fotku mostu a jsou to jen 3 m Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tove Odesláno 29. Leden 2017 Sdílet Odesláno 29. Leden 2017 nevite někdo nejaky novinky a terminy otevreni z Orlika smerem na CB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 29. Leden 2017 Autor Sdílet Odesláno 29. Leden 2017 No je plánováno v dubnu slavnostně otevřít Hněvkovice. jen doufám, že mysleli duben tohoto roku :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel242 Odesláno 9. Březen 2017 Sdílet Odesláno 9. Březen 2017 (upraveno) Ahojte...tak tohle vydalo nedávno řvc....Po Vltavě z Orlíka do českých Budějovic letos poplujete od 20. května!21. 2. 2017V sobotu 20. května 2017 se veřejnosti otevře poslední chybějící plavební komora na Vltavě ve Hněvkovicích a bude tak otevřena vodní cesta až do českých Budějovic.Nových 33 km vodní cesty z Týna nad Vltavou do českých Budějovic, se 4 zdymadly, 2 přístavy a 5 veřejnými přístavišti ve skutečnosti představuje 98 km nerušené plavby až od přehradní hráze Orlík. Pokud Vaše loď je schopna překonat přehradní hráze Slap a Orlíka (šířka do 3,0 m a výtlak do 3,5 tuny), tak do českých Budějovic dojedete z Prahy (190 km) i z vodních cest celé Evropy.Srdečně Vás zveme na slavnostní otevření v sobotu 20. května 2017 do Hněvkovic u Týna nad Vltavou, můžete dorazit vlastní lodí, na kole i pěšky!Tak uvidíme.....:-) Upraveno 9. Březen 2017 uživatelem pavel242 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel242 Odesláno 9. Březen 2017 Sdílet Odesláno 9. Březen 2017 (upraveno) Pár fotek z dokončování plavební komory Hněvkovice je zde....http://darwa.rajce.idnes.cz/Vystavba_plavebni_komory_Hnevkovice...dokonceni../Film z plavební komory Hněvkovická přehrada je tadyhle...https://www.youtube.com/watch?v=ZFwmQ1ZKIDc&t=1suž aby to otevřeli komplet....:-) Upraveno 9. Březen 2017 uživatelem pavel242 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 9. Březen 2017 Autor Sdílet Odesláno 9. Březen 2017 No snad to vyjde :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 9. Březen 2017 Sdílet Odesláno 9. Březen 2017 Jsem rád že to asi dopadne.😀.Nic ve zlém,ale to video bych domácí kamerou udělal lépe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrs Odesláno 10. Březen 2017 Sdílet Odesláno 10. Březen 2017 Nemáte někdo informaci, zda v rámci toho neuvažují o změně provozní doby na Kořensku? Začínat v červnu a končit v září , když celá kaskáda jede od půlky dubna je děs.Díky Petr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 10. Březen 2017 Sdílet Odesláno 10. Březen 2017 Super zpráva je slíbená tankovací stanice v české Vrbné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 10. Březen 2017 Sdílet Odesláno 10. Březen 2017 Pokud bude v provozu Kořensko, rád bych na otevření vyrazil - i když doufat v logiku věci je asi přehnaný optimismus. Co se týká čerpačky v českém Vrbném, nebyly by nějaké bližší info? Připravenost je tam, myslím,už od otevření. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Odesláno 10. Březen 2017 Sdílet Odesláno 10. Březen 2017 Dneska na vystave jsem se ptal na stanku pvl a prej od 20.5. kdy otevrou Hnevkovice budou vsechny komory nad Orlikem otevreny denne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrs Odesláno 13. Březen 2017 Sdílet Odesláno 13. Březen 2017 Teda pokud to tak bude, tak je to super zpráva :) Díky za na ději :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
halis.nb Odesláno 13. Březen 2017 Sdílet Odesláno 13. Březen 2017 Pokud bude v provozu Kořensko, rád bych na otevření vyrazil - i když doufat v logiku věci je asi přehnaný optimismus. Co se týká čerpačky v českém Vrbném, nebyly by nějaké bližší info? Připravenost je tam, myslím,už od otevření.čauky,čerpačka je asi 2km proti proudu(OMV),nic jinýho tu pro nás není . :( a Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se