Anachy Odesláno 19. Červen 2011 Sdílet Odesláno 19. Červen 2011 To je dobrej "pochodák" ale taky bych to nechtel tankovat, ikdyz kdyby v tom byl diesel tak by to taky nebylo tak hrozny a delaj 300hp motory v nafte. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 19. Červen 2011 Sdílet Odesláno 19. Červen 2011 To je dobrej "pochodák" ale taky bych to nechtel tankovat, ikdyz kdyby v tom byl diesel tak by to taky nebylo tak hrozny a delaj 300hp motory v nafte. :)pokud se nepletu, tak je to 3 x 500 koní v benzínu. to tě chuť přejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 19. Červen 2011 Sdílet Odesláno 19. Červen 2011 Uvazoval jsem jen teoreticky, podrobné info o té konkrétní lodi jsem fakt nehledal. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 19. Červen 2011 Sdílet Odesláno 19. Červen 2011 Uvazoval jsem jen teoreticky, podrobné info o té konkrétní lodi jsem fakt nehledal. :)Fountain je (byl? ) z Powerboatu v Kralupech a byl do frcu. v teoretický rovině se mi už 30 let líbí Cigrety od Dona Aronova http://www.powerboatlistings.com/view/8457 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 19. Červen 2011 Sdílet Odesláno 19. Červen 2011 A to si za sebou tahá cisternu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 19. Červen 2011 Autor Sdílet Odesláno 19. Červen 2011 Ahoj Davide, vím že byl na prodej u Powerboatu, moc se mi tyhle lodě líbí, nicméně to by mi musela nafta skutečně tryskat na zahradě jako nějakému šejkovi. Ten tvůj odkaz, no to jsou také krasavci! Mě ovšem zaujala tato lodička: 3x 900 HP, 3x kompressor... Neskutečný... To už je kosmickej koráb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 19. Červen 2011 Sdílet Odesláno 19. Červen 2011 To je teda "fičák" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodavrs Odesláno 20. Červen 2011 Sdílet Odesláno 20. Červen 2011 nyní je na prodej v Davle marina http://www.davlemarina.cz/index.php?page=nejvetsi-bazar-lodi-v-cr&detail=2_fountain-47-sport-cruiser-r-v-1999to Sullaco:jo jo, dovolenou si doufám užiju, letos jedu na 3 týdny a poprvé s touto lodí.Jinak vrtule učitě vyzkouším obě.S kotvením není problém, jezdíme do Žaboriče - kousek od šibeniku a domácí mají své bóje, takže žádný problém.Také jsem původně uvažoval o té vrtuli od propullse, ale četl jsem hodně diskusí v US a tam to hrozně kritizují, že to nic nevydrží - je to plast.Proto jsem šel nakonec do Michigan Wheel uvažoval jsem i o nerez vrtuli, ale na zkoušku jsem vzal raději hliníkovou, přecejen stojí půlku než nerez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 20. Červen 2011 Autor Sdílet Odesláno 20. Červen 2011 Chjo to je nádherná loď....Tak to tam prosím vyfoť, jestli můžeš, jak to tam je s kotvením a jak to celkově vypadá, pokud to jde. Díky moc.No hlína jak už tu někdo psal je lepší, nejen že je levná ale při nárazu se poškodí vrtule a ne převodovka, což se s nerezem docela stává, páč je tvrdší. Jsem netušil, že ta stavitelná je z plastu, to na to kašlu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodavrs Odesláno 21. Červen 2011 Sdílet Odesláno 21. Červen 2011 (upraveno) tady je pár fotek z loňska, (ještě s RIB gumákem)http://img18.imageshack.us/img18/5007/pict0046ad.jpghttp://img829.imageshack.us/img829/8207/dsc00788c.jpghttp://img848.imageshack.us/img848/5871/dsc00008ni.jpg Upraveno 21. Červen 2011 uživatelem skodavrs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 21. Červen 2011 Autor Sdílet Odesláno 21. Červen 2011 To vypadá dobře, dlo by se tam přežít se psem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodavrs Odesláno 21. Červen 2011 Sdílet Odesláno 21. Červen 2011 pokud tě tam domácí nechají se psem tak proč ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 21. Červen 2011 Autor Sdílet Odesláno 21. Červen 2011 Mi přijde že to je v celkem rušné oblasti a ta naše pipina je taková ne moc lidi milující. Jak je to tam se sjezdem do vody? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodavrs Odesláno 22. Červen 2011 Sdílet Odesláno 22. Červen 2011 zase tak rušný to tam není, ale samozřejmě tam lidé jsou jsi přímo na pobřeží. Sjezd tam je celkem dobrej akorát na vytahování je to horší autem stojíš na obláskách, takže je lepší čtyřkola. Nebo se to dá spustit na hlavní pláži o cca 1km dál a tam je betonovej sjezd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 22. Červen 2011 Sdílet Odesláno 22. Červen 2011 V Žaboriči jsem byl asi dvakrát a je to tam príma. Pěkný kopání a tak podobně. Jen pozor na rychlost mezi pevninou a ostrovem a pod mostem - dost často jsem tam viděl "vartovat" poliše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodavrs Odesláno 22. Červen 2011 Sdílet Odesláno 22. Červen 2011 to anarchy:omezení je jen po mostem a na jezeruMezi pevninou a ostrovy žádné omezení není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 22. Červen 2011 Sdílet Odesláno 22. Červen 2011 to anarchy:omezení je jen po mostem a na jezeruMezi pevninou a ostrovy žádné omezení neníMěl jsem na mysli zrovna v tomto konkrétním úseku průjezd mezi pevninou a ostrovem Krapanj - jinak celkem dobře vím jak se v hr jezdí už jsem tam párkrát s lodí byl a to od roku 1999 kromě loňského léta každoročně. :) :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodavrs Odesláno 22. Červen 2011 Sdílet Odesláno 22. Červen 2011 ok,já tě taky nepoučuju. Jen upřesňuji.S lodí jsem tam byl loni, s gumákem cca 6x, jinak jedním do HR od roku 90- ale to jsem byl ještě malej špunt. V Žaboriči budu už jsem byl asi sedmkrát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 22. Červen 2011 Sdílet Odesláno 22. Červen 2011 ok,já tě taky nepoučuju. Jen upřesňuji.S lodí jsem tam byl loni, s gumákem cca 6x, jinak jedním do HR od roku 90- ale to jsem byl ještě malej špunt. V Žaboriči budu už jsem byl asi sedmkrát.Nebral jsem to jako poučování jsem se poprvé špatně vyjádřil a tak je dobře že se vše uvedlo na pravou míru aby i ostatní co tuto lokalitu neznají věděli o co jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asfaltsurfer Odesláno 23. Červen 2011 Sdílet Odesláno 23. Červen 2011 tady je pár fotek z loňska, (ještě s RIB gumákem)http://img18.imageshack.us/img18/5007/pict0046ad.jpghttp://img829.imageshack.us/img829/8207/dsc00788c.jpghttp://img848.imageshack.us/img848/5871/dsc00008ni.jpgAhoj...Dá se tam sehnat bez předchozího ohlášení bydlení s kotvením tak na týden teď z kraje července ?Neznám místní poměry.Dík za odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodavrs Odesláno 22. Červenec 2011 Sdílet Odesláno 22. Červenec 2011 sorry, trochu pozdě odpovídám, ale letos by jsi měl sehnat bydlení bez problému. Jinak je to vždy o ceně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asfaltsurfer Odesláno 22. Červenec 2011 Sdílet Odesláno 22. Červenec 2011 sorry, trochu pozdě odpovídám, ale letos by jsi měl sehnat bydlení bez problému. Jinak je to vždy o ceně.Ahoj...nic se neděje...normálně jezdím na Murter a tak jsem myslel týden být někde pro změnu jinde a pak jen kousek přejet.Letos už jsem ale po dovolený tak snad příští rok.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodavrs Odesláno 25. Červenec 2011 Sdílet Odesláno 25. Červenec 2011 tak jsem nakonec objednal propeller od Michigan wheel Vortex 14x20 4List, tak jsem zvědavý jaký v tom bude rozdíl oproti 21 3 listu. Za 14 dní jedu do HR tak to pořádně otestuji a pak dám vědět.Ahoj, tak to jsem sám zvědavej, zkus vzít sebou obě dvě a porovnat to hned za sebou aby tě neovlivnil placebo efekt. Jinak přeju hezkou dovču a koukej taky něco nafotit, hlavně místo kde kotvíte, bo sám se po něčem rozhlížim. ;)tak jsem se právě vrátil z HR po třech týdnech a rozdíl ve vrtuly každopádně je. Rozhodně je lepší rozjezd ve spojení s klapkami jsi ve skuzu okamžitě. Maximálka pořád stejná cca 60km/h. Rozhodně je znál podstatně lepší záběr ve vodě. S třílistou vrtulí mi to poměrně často prohrabávalo ve vodě když jsem víc zvedl nohu se 4 listou se mi to vůbec nestalo ani ve vlnách kdy loď létala vzduchem to neprohráblo. Pro mne dobrá volba. Každopádně bude záležet jak je loď naložená, já jezdím jen ve dvou. Pokud budež chtít poslat fotky tak dej vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viita Odesláno 25. Červenec 2011 Sdílet Odesláno 25. Červenec 2011 tak jsem nakonec objednal propeller od Michigan wheel Vortex 14x20 4List, tak jsem zvědavý jaký v tom bude rozdíl oproti 21 3 listu. Za 14 dní jedu do HR tak to pořádně otestuji a pak dám vědět.Ahoj, tak to jsem sám zvědavej, zkus vzít sebou obě dvě a porovnat to hned za sebou aby tě neovlivnil placebo efekt. Jinak přeju hezkou dovču a koukej taky něco nafotit, hlavně místo kde kotvíte, bo sám se po něčem rozhlížim. ;)tak jsem se právě vrátil z HR po třech týdnech a rozdíl ve vrtuly každopádně je. Rozhodně je lepší rozjezd ve spojení s klapkami jsi ve skuzu okamžitě. Maximálka pořád stejná cca 60km/h. Rozhodně je znál podstatně lepší záběr ve vodě. S třílistou vrtulí mi to poměrně často prohrabávalo ve vodě když jsem víc zvedl nohu se 4 listou se mi to vůbec nestalo ani ve vlnách kdy loď létala vzduchem to neprohráblo. Pro mne dobrá volba. Každopádně bude záležet jak je loď naložená, já jezdím jen ve dvou. Pokud budež chtít poslat fotky tak dej vědět.Koukám , že naprosto stejné poznatky se čtyřlistem, co mám já(už jsem to tu psal).Já sice s 3.0l jezdím 14 x 16", ale je to tím , že třílitr je na moji loď trošku slabší.Jezdím ho už druhou sezonu a nemá chybu.O dovolené stejně loď jezdí plně naložená v režimu harcovního dostavníku, a na tohle přesně je čtyřlist super.Jinak Michigan Whell Vortex, až na to, že se ráda loupe barva(přelakováno) naprosto dostačující propeller.Já razím do Chorvat za 3 týdny, tak si ještě užiju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 26. Červenec 2011 Autor Sdílet Odesláno 26. Červenec 2011 VRS: to je zajímavý s tou vrtulí. Na druhou stranu já jak mám tu 21" tak mě to jede až 70 km/h (GPS) a dá se s tím i v pohodě tahat lyžař. Když dám 19tku, tak maximálka je stejná jako u tebe tzn. kolem 60 km/h a je tam teda o něco znát prudší přechod do skluzu. Za mě teda zůstávám u 21tky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se