Přejít na obsah
Plavidla.cz

Jedovnice 2011

Franta

Doporučené příspěvky

Díky,stačilo,já jsem to našel minulý týden tam ještě neměli detailní rozpis co se pojede v sobotu a co v neděli.Těším se na to jak malý kluk.Byly doby kdy jsem na závody kluzáků jezdil do Kralup,do Neratovic,do Roudnice a dokonce u nás v Poděbradech jsme je pořádali.To tenkráte se ale jezdily- jenom kubatura 175ccm-většinou východoněmecké Delphiny,250ccm,350ccm zápodoněmecké motory Konig(přehlasované O)v té době největší výkon na1ccm,350ccm měly 90 kobyl a obsah 1000 kde kraloval Wartburg kterej se nechal vyhnat taky do 90 HP.Ještě mám jeden upravený válec s písty doma.to mělo ale jenom dva karburátory a 65HP.Celkový efekt,spotřeba jako prase,řev(když se to zatlumilo tak to nejelo-porušily se poměry-sání výfuk co je u dvoutaktu důležitý)a místo rychlosti okolo 50 km kterou ta Galaxie jezdila když byla dobře postavená,tak to jezdilo o 10 víc ale při dvojnásobné spotřebě.Samozřejmě že to chtělo jinou doď a ne turistickou mrchu.Trochu jsem odbočil,snad se na mne nebudou moderátoři zlobit,ještě jednou dík,v neděli tam letím.Včera jsem viděl na dálnici jak tam tahají první lodě.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 2 weeks later...
Bylo to fakt super,škoda že ten rybník není větší nebo alespoň delší,sotva to pořádně rozkulej tak aby to zase zavírali.Doporučuju.Nejvíc se mi líbily 350ccm.Obsah nic moc ale ta rychlost,to je něco.Krásný zážitek! Upraveno uživatelem Franta
Odkaz ke komentáři

To že se vám to líbilo je paráda,a doufám že přijedete i příští rok v květnu :) .Jedovnická trat je super,většinou se na ní dosahuje jedna z největších rychlostí v sezoně,letos byla nějak moc zarostlá :( voda,takže maximální rychlost byla o něco málo nižší než ji tam míváme.Obsah 350 ccm je maximum co se jezdí pro tip lodě proprider (jezdec leží na břiše ,hlavou do předu) ,vyžší (500-700) už by bylo moc nebezpečné.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...
TOPlist