fishmaster Zveřejněno 1. Červen 2011 Sdílet Zveřejněno 1. Červen 2011 Ahoj.Koupil jsem Sevylor T-68 jako bajbot pro mýho Albatrose.Má na sobě jakousi kontrolu nafoukání zvanou sevytest.Nějak mi nedochází jeho funkce.Není zde někdo kdo to zná líp?Díky.Gumák mám první takže jsem vlastně nováček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas Odesláno 10. Červen 2011 Sdílet Odesláno 10. Červen 2011 Když ten člun foukáš, tak se zvětšuje objem a materiál se roztahuje, jsou tam značky kam až by se měl ten matroš roztahnout. To by mělo mělo zaručit optimální nafouknutí. Narovinu - vždy jsem to foukl víc, aby to bylo tvrdší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alffa Odesláno 11. Červen 2011 Sdílet Odesláno 11. Červen 2011 "koupil" jsi i s nožní pumpou. Ta je konstruovaná přímo k tomuto člunu. Víc, než na předepsaný tlak Tě nepustí.To jsem Ti ale už říkal. Máš snad zato, že lžu?Pochopitelně, když je prostředí chladnější, je třeba dofouknout. Pokud teplejší, upustit. Tak je to u všech nafukovacích inštrumentů. Například i gumy u automobilu. Jsem měl zato, že jsi v tom dostatečně honěnej. :) alffa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se