vokousana vrtule Odesláno 2. Duben 2012 Sdílet Odesláno 2. Duben 2012 (upraveno) pro Petan vokous. vrtule: a kterápak to je????? Nebo jesti ji nikde nenabízíš, tak se pochlub pořádně Dej si do profilu e-mail Upraveno 2. Duben 2012 uživatelem vokousana vrtule Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petan Odesláno 3. Duben 2012 Sdílet Odesláno 3. Duben 2012 Fishmaster: díky, obě vypadají zajímavě, ale já mám ve VMP omezení výkonu jen do 110kW. A víc ani nepotřebuju, když už bych pak s tím nesměl nikde plout podobně jako to je u skútrů. Navíc chci plout i na Slapech a Orlíku v kluzu aspoň tam, kde to jde a tam je ten poměr výkon/výtlak ještě horší. Slapy mě zajímají dost, mám tam totiž chatu. Z těch předpisů by se jeden po.... Vrtule: už se mi mail poslat dá.Jinak nechci loď a hlavně motor zase moc starou, platím hypotéku, tak mi ta, co koupím, musí vydržet. Na další se už nezmůžu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 3. Duben 2012 Sdílet Odesláno 3. Duben 2012 for Petan: Kde máš na Slapech chatu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petan Odesláno 4. Duben 2012 Sdílet Odesláno 4. Duben 2012 sz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se