Přejít na obsah
Plavidla.cz

Motorový člun z Německa

mirzik

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 53
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nebojte, nechci koupit na slepo jako většina ostatních na e-bay. A je to venku, líbí se mi tahle:

http://www.ebay.de/itm/Kajutboot-Sportboot-Angelboot-/150785167188?pt=Sonstige_Boote&hash=item231b7f0f54

Tak do těch 2t e by to asi ještě šlo ale když vidím kolik je zájemců a že do konce zbývá ještě den a něco tak se ta cena asi dostane někam k 5ti t e. No jsou to tvoje peníze ale jak zde již bylo řečeno s nějakou tou opravu vždy musíš počítat. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ach, ta němčina a teď ještě ostuda! Nějak tomu rozumím a ne vždy dobře. Něco si nechám přeložit, ale to, čemu "rozumím" pochopitelně ne. Myslel jsem ,že minimální cena je taková, na který se začíná dražit. Pro orientaci se hodí, když tam je i Sofort-Kaufen. Kde tu skrytou min. cenu najdu, netuším..
Odkaz ke komentáři

No mě se to u nás na Aukru docela líbilo.Byl to pro prodávajícího docela dobrej nástroj na zjištění aktuálního zájmu o věc a jištění před prodejem za nesmyslně nízkou cenu v době kdy není dobrá doba na prodej určitého sortimentu.Docela jsem to využíval a s prodejem potom počkal na lepší dobu.Bohužel to už zrušili.
Odkaz ke komentáři

No mě se to u nás na Aukru docela líbilo.Byl to pro prodávajícího docela dobrej nástroj na zjištění aktuálního zájmu o věc a jištění před prodejem za nesmyslně nízkou cenu v době kdy není dobrá doba na prodej určitého sortimentu.Docela jsem to využíval a s prodejem potom počkal na lepší dobu.Bohužel to už zrušili.

Tak tak, je to lepší než rušit dražbu před koncem pokud se cena nepohybuje někde v představách prodávajícího, co si budem povídat každá věc má nějakou hodnotu a je jasné že za 1 ečko to prodat nechce. :)

Odkaz ke komentáři

Pokud stav koupené věci neodpovídá popisu,tak lze odstoupit od smlouvy.Akorát je blbý si udělat výlet 800km jen abych se podíval na vrak.To tam mám raději v záloze ještě jiné možnosti po cestě.Na místě prohlídnu a pokud je ok tak přímo tam kupuji formou kup teď.
Odkaz ke komentáři

Kolikrát ten popis za moc nestojí, není tam typ lodě, stáří lodě nebo motoru. Pochopitelně můžu vznést dotaz, ale až to přihazování je vážnější, takhle bych o tom zezačátku třeba ani neuvažoval. Že v popisu najdeš jen rozměry, výkon a kecy o ničem se stává někdy až moc často.
Odkaz ke komentáři

Dole je poznamka, ze lod ti dovezou k tobe za nejakou prirazku. Neptal jsi se za kolik by to bylo?

Jinak te nechci moc zklamat, ale po projeti par inzeratu v nemecku, si myslim, ze ta minimalni pozadovana cena bude asi o dost vejs, pokud teda tento konkretni majitel nepotrebuje lod prodat co nejdrive.

Odkaz ke komentáři

Taky jsem tohle řešil, zda dražit přes E-bay, ale když loď za něco stála byla cena dost vysoká, nebo minimalní cena nebyla ještě pořád přeplacená a nebo ty lodě nebyly uplně ready. Jednou jsem dokonce vyrazil se na ní podívat, a byla to bída a děs, na fotkách OK, ale skutečnost jinde, fotky staré 3 roky.... Tak jsem se sebral a vyrazil do vytipovaných marín a koupil sice starší ale super luxus udržovanej člun od prvniho majitele s novým vlekem a servisní historií.... pan majitel měl loď a používal jí jen na dovolenou 14 dní v roce , jinak stála připravená a zagarážovaná v kryté hale v marině kde se o ní starali. Takže za mě .... vytipuj si mariny a jeď se tam podívat, určitě si vybereš, a za slušný peníze a víš co kupuješ.
Odkaz ke komentáři

No tak jak tak koukám tak to že si se svěřil ti snad pomohlo a jak píše fishmaster lodí je dost taky mám jednu na prodej a je přihlášená a s VLEKEM

Taky jsem mu svoji nabídnul.Ale on chce klouzat,takže nebyl zájem.Ale je zde na bazaru kdyby někdo toužil po přihlášený lodi s TK.Je to o lásce na první pohled.

Odkaz ke komentáři

Nakonec z toho sešlo, už se mi do toho tolik nechtělo, tak jsem místo toho zajel na rodinnou oslavu. :D Asi jste mi pomohli - taky hlavně tím, že jste mě v tom nenechali samotnýho. Nečekal jsem, že vás bude tolik. ÄŽ. :)

Tomáš80: na první pohled to Německo vypadalo dobře - není to daleko, trh se nedá srovnávat a ceny jsem čekal příznivější, když třeba auta se tam hned po záruce dají sehnat levněji, než u nás.

Jo jo tak to bude.Ale nezoufej lodí je dost všude.

ono se to řekne, ale když zrovinka já nemám žádnou, ;)

mirzik: to nebyl majitel, ale prase, když za 3roky změní loď tak, že už ji pak nechceš, já ji chci koupit nak na dalších 30. :rolleyes:

vokous. vrtule: a kterápak to je????? Nebo jesti ji nikde nenabízíš, tak se pochlub pořádně. :cool:

Odkaz ke komentáři

Ahoj zahlídnul jsem tam Baylinera za 3500 docela dobrýho.Sice měl V8,ale to by snad tak nevadilo.Nebo tahle je docela good. http://www.ebay.de/itm/200736819935?ssPageName=STRK:MEBIDX:IT&_trksid=p3984.m1431.l2649 2000 není minimální cena(tu jsem tam zkusmo hodil),takže zkus přidat.Je kousek za čárou,a je k ní všechno kromě vleku.Hlavně je v místech,kde o lodě němci moc velkej zájem nemají.

Jo ten Bayliner. http://www.ebay.de/itm/330707972373?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 Sice už aukce skončila,ale kdyby se mu napsalo,že je zájem....

Upraveno uživatelem fishmaster
Odkaz ke komentáři

Tomáš80: na první pohled to Německo vypadalo dobře - není to daleko, trh se nedá srovnávat a ceny jsem čekal příznivější, když třeba auta se tam hned po záruce dají sehnat levněji, než u nás.

Ja jsem tu svoji take kupoval v Rajchu a musim rict, co jsem tehda videl, tak jsou tam lode vetsinou v lepsi stavu nez u nas. Takze i kdyz treba vyjde o neco draz, tak ale mas peknou lod. Vyber je samozrejme take vetsi.

Jen nezoufej ono se zase neco objevi a bude to jeste lepsi :). To znam, nedavno jsem si podobnou nervozitu prodelal s autem :).

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...