Jawac Zveřejněno 26. Květen 2011 Sdílet Zveřejněno 26. Květen 2011 Zdravím pánové,Mám motor Orlík 3 a nějak mě zlobí zapalování a starty.Neměl byste někdo hodnoty předstihu pro tento motor nebo úplně nejlépe dílenskou příručku?Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jahoďák Odesláno 26. Květen 2011 Sdílet Odesláno 26. Květen 2011 Ahoj, těžko shánět, zkusil bych google, tam se toho dá nalézt hafec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jawac Odesláno 26. Květen 2011 Autor Sdílet Odesláno 26. Květen 2011 To jse zkoušel jako první. Jenomže na celym Googlu jsem nic nenašel tak už oslovuju loďaře a i veteránysty... :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jahoďák Odesláno 26. Květen 2011 Sdílet Odesláno 26. Květen 2011 Veteránysta bych byl, moje r.v. 1963 :-))Ale jedu ve VOLVu. Tam bych uměl poradit. Tady u toho, snad fakt jen google, a to mi neříkej, že tam nic není. Zkusil bych ještě lidi, co Orlíky na různých bazarech prodávaj, ti by mohli něco mít. Zase na Orlíku toho snad není tolik, že by to potřebovalo příručku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 27. Květen 2011 Sdílet Odesláno 27. Květen 2011 (upraveno) sice jedu v lodním DAFu 6,5l, ale protože jsem začal s Orlíkem rok po té, co se Jahoďák narodil:vysekni mu hřebíkem 4 díry zezadu do úzký části tlumiče výfuku ( to černý plechový od válce do nohy ).předstih jako obvykle 3,4 - 3,6 mm, ale především, předstih se nehejbe, neb je přišroubovanej třema šroubama. je potřeba hlídat odtrh, ten totiž taky změní předstih a to dost zásadně Upraveno 27. Květen 2011 uživatelem david Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jawac Odesláno 30. Květen 2011 Autor Sdílet Odesláno 30. Květen 2011 sice jedu v lodním DAFu 6,5l, ale protože jsem začal s Orlíkem rok po té, co se Jahoďák narodil: vysekni mu hřebíkem 4 díry zezadu do úzký části tlumiče výfuku ( to černý plechový od válce do nohy ). předstih jako obvykle 3,4 - 3,6 mm, ale především, předstih se nehejbe, neb je přišroubovanej třema šroubama. je potřeba hlídat odtrh, ten totiž taky změní předstih a to dost zásadněTo je ono! To jsem potřeboval!Právě že kladiva už mají něco za sebou tak že bych je vyměnil. Ono to letité jiskření a strhávání pecky jim taky moc nepřidá.Díky moc! :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 30. Květen 2011 Sdílet Odesláno 30. Květen 2011 Orlík se rád při startu uchlastával, nebo si naopak nevyplách, protože díry vejfuku v noze jsou obvykle pod hladinou - ty dvě malý z boku nohy. Proto mu pomohlo, za cenu trochu většího kraválu, přidat dírky do sběrače.veteránům Zdar! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jawac Odesláno 30. Květen 2011 Autor Sdílet Odesláno 30. Květen 2011 Ty díry tam už jsou, jezdil dobře ale poslední dobou nechce chytat za tepla. A pokud jde o studený start tak to musim přeplavit až z plovákové komory teče benzin a až pak se mu chce chytnout. tak na podesátý... :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 14. Prosinec 2011 Sdílet Odesláno 14. Prosinec 2011 ahoj. v noze převodový olej, jójo bylo na péro.hodně zdaru!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se