Přejít na obsah
Plavidla.cz

Předstih Orlík 3

Doporučené příspěvky

Veteránysta bych byl, moje r.v. 1963 :-))

Ale jedu ve VOLVu. Tam bych uměl poradit. Tady u toho, snad fakt jen google, a to mi neříkej, že tam nic není. Zkusil bych ještě lidi, co Orlíky na různých bazarech prodávaj, ti by mohli něco mít. Zase na Orlíku toho snad není tolik, že by to potřebovalo příručku...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

sice jedu v lodním DAFu 6,5l, ale protože jsem začal s Orlíkem rok po té, co se Jahoďák narodil:

vysekni mu hřebíkem 4 díry zezadu do úzký části tlumiče výfuku ( to černý plechový od válce do nohy ).

předstih jako obvykle 3,4 - 3,6 mm, ale především, předstih se nehejbe, neb je přišroubovanej třema šroubama. je potřeba hlídat odtrh, ten totiž taky změní předstih a to dost zásadně

Upraveno uživatelem david
Odkaz ke komentáři

sice jedu v lodním DAFu 6,5l, ale protože jsem začal s Orlíkem rok po té, co se Jahoďák narodil:

vysekni mu hřebíkem 4 díry zezadu do úzký části tlumiče výfuku ( to černý plechový od válce do nohy ).

předstih jako obvykle 3,4 - 3,6 mm, ale především, předstih se nehejbe, neb je přišroubovanej třema šroubama. je potřeba hlídat odtrh, ten totiž taky změní předstih a to dost zásadně

To je ono! To jsem potřeboval!

Právě že kladiva už mají něco za sebou tak že bych je vyměnil. Ono to letité jiskření a strhávání pecky jim taky moc nepřidá.

Díky moc! :)

Odkaz ke komentáři

Orlík se rád při startu uchlastával, nebo si naopak nevyplách, protože díry vejfuku v noze jsou obvykle pod hladinou - ty dvě malý z boku nohy. Proto mu pomohlo, za cenu trochu většího kraválu, přidat dírky do sběrače.

veteránům Zdar!

Odkaz ke komentáři

• 6 months later...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...