mirzik Zveřejněno 26. Květen 2011 Sdílet Zveřejněno 26. Květen 2011 Zdravím všechny,chci se zeptat jestli nemá někdo nějaké informace a nejlépe vlastní zkušenosti s ježděním motorovým člunem v Polsku na jezeře Nysa? Co je potřeba, jestli se tam dá lyžovat, popřípadě odkazy a to i na slušnej kemp.Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aleš Odesláno 26. Květen 2011 Sdílet Odesláno 26. Květen 2011 Ahoj jezero Nysa lod jsem dával na vodu ve vesničce Glebinow www.kz.nysa.pl jezděni je bez poplatků a omezení ,jezdíš kde chceš a kdy chceš nikdo tě v ničem neomezuje. Policie tam má člun, jednou kontrolovali kámoše ,ale jenom se ptali jestli něco nepil. Petrgar napsal(a):Ahoj. Mě se nikdo neozval, prosím Aleše, ať napíše pár vět o ježdění v Polsku. Díky aleš napsal(a):ahoj v polsku na tom spodním jezeru jsem byl mohu podat info po tel. 602412116 aleš Stanley napsal(a):Ahoj, dostal jsi nějaké info o těch jezerech v Polsku?? Letos jsem se vrátil z Oravy a příští sezónuch bych se nebránil Polsku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se