richard Zveřejněno 8. Duben 2009 Sdílet Zveřejněno 8. Duben 2009 Dobrý den všichni, nemáte prosím někdo typ na opravdu seriozní a dobré servisní středisko lodních motorů HONDA na Jižní Moravě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas Odesláno 8. Duben 2009 Sdílet Odesláno 8. Duben 2009 Když jsem scháněl motor,tak jsem se optal tady a majitel mě řekl že spravuje Hondu s jedné půjčovny,tak se zeptej.Tu je odkaz http://www.mercurymotor.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktormoto Odesláno 13. Květen 2009 Sdílet Odesláno 13. Květen 2009 Je to trošku problém s Hondami. Mnoho lidí to nedělá a díly se dají sehnat u nás jen u prodejců zahradní techniky BG Technik cs, a.s.Jinak vše v zahraničí. Já si servis dělám sám, momentálně řeším výmněnu gufer a ložiska na výstupní hřídeli v převodovce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bokal Odesláno 13. Květen 2009 Sdílet Odesláno 13. Květen 2009 BG Technik není jen prodejce zahradní techniky ale taky oficiální zástupce honda v čR. Dodali mi bez problémů vše co jsem potřeboval.Servis si dělám taky sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 15. Květen 2010 Sdílet Odesláno 15. Květen 2010 Kdyby někdo sháněl servis Hondy v Praze, tak na Veslařském ostrově je servisuje p. Jindra - Jindra Servis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 31. Květen 2010 Sdílet Odesláno 31. Květen 2010 Honda motorové stroje, Rajhrad u Brna, Syrovická 619, 664 61, www.hondabrno.cz Jižně od Brna směr Pohořelice, pan Polák mimo jiné prodává a servisuje lodní motory, pouze od Hondy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se