caryk Zveřejněno 29. Duben 2011 Sdílet Zveřejněno 29. Duben 2011 Asi mam drobet problem potřebuji poraditKdyš zvednu nohu až nahoru tak by asi měla držet ale po cca minutě začne klesat až sjede dolu taky vam to dělá. A když jako jedu k vodě tak ji musim zavázat kortnou to by asi být nemělo Tak že co s tim poradte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 29. Duben 2011 Sdílet Odesláno 29. Duben 2011 AhojTak to by urcite delat nemelo. Me se to teda jeste nikdy nestalo ani na zavesaku, ani na tomto zabudovanym. Vzdy kdyz nejak nastavim nohu, tak i po ceste do chorvatska je stale ve stejne poloze. Myslim, ze to bude asi nejakej prepoustak cerpadla u motorku trimu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caryk Odesláno 29. Duben 2011 Autor Sdílet Odesláno 29. Duben 2011 No a co stim je tu někdo z jižních čech co tomu rozumí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 30. Duben 2011 Sdílet Odesláno 30. Duben 2011 Ahoj nevím co je to za trimovací zařízení v každém případě půjde zřejmě o poruchu uvnitř siloválce nechci strašit někdy pomohou jen vevnitř o kroužky,ale někdy je to sežrané a je to nutno vyměnit celé což je třeba u mne 700euro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caryk Odesláno 30. Duben 2011 Autor Sdílet Odesláno 30. Duben 2011 Tak co sti mam to teda rozebrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 1. Květen 2011 Sdílet Odesláno 1. Květen 2011 Ten siloválec je tak drahej,že bych se do toho sám nepouštěl nehledě na to,že pak Ty O kroužky chce vědět jaké spoj se z někým kdo to opravuje ať Ti poradí pár fíglů co zaslepit popřípadě zvednout nohu označit kapalinu v nádržce čerpadla /sloupec hladiny/ když Ti to klesne jestli je to stejné /sloupec/.Nebo jestli není někde olej.Po telefonu Ti určitě každý rád poradí,ale siloválec bych rozebral až když je to tutovka,že je to on. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 1. Květen 2011 Sdílet Odesláno 1. Květen 2011 Taky by to mohly dělat přepouštáky v čerpadle a nebo ten pojistný "bazmek" který ma zajistit když jedeš na zpětný chod aby se noha sama nesnažila zvedat (je to taková sranda na "transomu" uvnitř lodě) a chodí to s lanovodem řazení a plynu - mrkni zda to funguje a pohybuje se jak má - ale taky zřejmě záleží na typu motoru a nohy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 1. Květen 2011 Sdílet Odesláno 1. Květen 2011 pro CARYK : napiš přesně jaký máš typ Z-nohy!! Případně i pošli detailní fotky nohy,trim.válců a trimovacího čerpadla. Bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caryk Odesláno 1. Květen 2011 Autor Sdílet Odesláno 1. Květen 2011 (upraveno) Tak to zejtra nafotím a nešlo by to zjistit podle výrobního čísla a roku výrobypošli mi foun ja to zavolám nebo mě prozvon 602125632 díky Upraveno 1. Květen 2011 uživatelem caryk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sullaco Odesláno 5. Květen 2011 Sdílet Odesláno 5. Květen 2011 Když už o noze, jen mě tak napadlo, když by náhodou z nějakýho důvodu nešla noha sklopit nahoru, dá se to udělat nějak manuálně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 6. Květen 2011 Sdílet Odesláno 6. Květen 2011 Když už o noze, jen mě tak napadlo, když by náhodou z nějakýho důvodu nešla noha sklopit nahoru, dá se to udělat nějak manuálně?U hydraulického zvedání dost blbě, jedině někde povolit hadičky aby nebyl tlak ve válcích (ono ikdyž to blbne a např. propouští proti sobě tak to je pořád natlakovaný) a potom růčo zvednout a uvázat - vlastní zkušenost. :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 6. Květen 2011 Sdílet Odesláno 6. Květen 2011 na přívěšákách s hydr. trimem je přepouštěcí šroub. nemá to Z-noha taky? povolením otevřeš bypass a motor jde zvedat rukou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 6. Květen 2011 Sdílet Odesláno 6. Květen 2011 na přívěšákách s hydr. trimem je přepouštěcí šroub. nemá to Z-noha taky? povolením otevřeš bypass a motor jde zvedat rukouHele možný to je, ale u mě šlo konkrétně o to že mi pístníce "rupla" a hydraulika vytekla kam neměla, takže jsem ani nemusel přepoušták hledat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se