david Odesláno 10. Únor 2013 Sdílet Odesláno 10. Únor 2013 vono taky u vody není nic. rozumně dostupný jsou Na štěpáně, v Lobkovicích a ve Chvaleticích - všechny kolem 250m Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 11. Únor 2013 Sdílet Odesláno 11. Únor 2013 (upraveno) pokud to Viky doplni....tynec nad labem-asi 300m nad marinou(po silnici to je kousek dal)nymburk nad jezem-pr.breh-250m-u OD Albert asi 1km pod komorou-pr.breh-u KVS Drahelice-asi 300m- vehle je Pennykostelec nad labem-levy breh pod mostem-300m ty mam vyzkousenepak tam nam jeste -melnik stary pristav)Hadak ?) a neratovice (lobkowice) nad jezem ale tam jsem nebylhlavne si zjisti otviracku-me takhle vypekli v Mirejovicich pod komorou Upraveno 11. Únor 2013 uživatelem packa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 11. Únor 2013 Autor Sdílet Odesláno 11. Únor 2013 :) Viky to doplni ... do Itinerare. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 11. Únor 2013 Sdílet Odesláno 11. Únor 2013 Viky je sikula :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 11. Únor 2013 Autor Sdílet Odesláno 11. Únor 2013 Nepredbihej, jeste to tam neni. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 13. Únor 2013 Autor Sdílet Odesláno 13. Únor 2013 Tak jsem pridal 5 benzinek. Ani jedna primo u vody, ale vetsinou kolem 300m, tak se to snad snese. Co bylo pres kilometr, to jsem ignoroval, tak snad se pri tom shaneni paliva moc nenabehate. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 14. Únor 2013 Sdílet Odesláno 14. Únor 2013 Kurňa, proč ještě nikdy nevymyslel motor na vodu ??? By se nemuselo dopisovat kde jsou tankovací místa !!! No nebylo by to fajn ????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 14. Únor 2013 Autor Sdílet Odesláno 14. Únor 2013 No, fajn by to bylo, ale vzhledem k tomu, ze jsem na dva 5l kanystry jezdil o dovoleny na Slapech tejden a jeste mi zbylo, tak mne to nejak moc netrapi. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 14. Únor 2013 Sdílet Odesláno 14. Únor 2013 Kurňa, proč ještě nikdy nevymyslel motor na vodu ??? By se nemuselo dopisovat kde jsou tankovací místa !!! No nebylo by to fajn ?????Ale vymyslel, už dávno http://www.youtube.com/watch?v=JYeI7r52Oyg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motas Odesláno 14. Únor 2013 Sdílet Odesláno 14. Únor 2013 Jo jo vymyslel,všechny lodní motory jsou na vodu :) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 14. Únor 2013 Sdílet Odesláno 14. Únor 2013 A nemusime chodit ani tak daleko viz: https://www.youtube.com/watch?v=ZaFAiVaD1ZsBohuzel dotycne organy zareagovaly velmi bleskurychle a tento system je prisne zakazan. Inu bezpecnost nadevse ze :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bahno Odesláno 15. Únor 2013 Sdílet Odesláno 15. Únor 2013 Vzdy, neustale, zas a znova me prekvapi, kolik lidi si mysli ze perpetum mobile bude fungovat. Nebude a nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 16. Únor 2013 Autor Sdílet Odesláno 16. Únor 2013 Doplnil jsem jesne nejaky benzinky a taky mosty v Nymburce. Kazdou chvili zjistuju co kde chybi. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom2082 Odesláno 25. Únor 2013 Sdílet Odesláno 25. Únor 2013 Vzdy, neustale, zas a znova me prekvapi, kolik lidi si mysli ze perpetum mobile bude fungovat. Nebude a nefunguje.Je to nekonečný, pořád tomu budou lidi věřit...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 26. Únor 2013 Autor Sdílet Odesláno 26. Únor 2013 Spis rekni, co jsi na Iti hledal a jestli jsi to nasel.A Kocour? Za poslednich par dni jste na Iti toho prosli docela dost a stiznosti zadny, pripominky zadny, ale nevypada to, ze by vam odesla klavesnice, ze ne? ;)Dekuji. V. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kocour Odesláno 27. Únor 2013 Sdílet Odesláno 27. Únor 2013 Jen jsem to proletěl, mám dost fofry. Plánuju na květen přesné mapování Moravy. Jiný pohled je z vody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kocour Odesláno 1. Březen 2013 Sdílet Odesláno 1. Březen 2013 Tak jsem např. včera zjistil, že při opravě přístaviště ve Spytihněvi vzal totálně za své sjezd do vody. A nebo to byl záměr?..a to jsem tam chtěl spustit loď.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 1. Březen 2013 Autor Sdílet Odesláno 1. Březen 2013 Hih, zajimava informace. Chtel jsem se podivat a sjezd kdyztak zrusit, ale zadnej jsem tam nemel napsanej.Je videt, ze doplnit to chce. :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 24. Březen 2013 Autor Sdílet Odesláno 24. Březen 2013 Lukáš se s tím tady asi nepochlubí, tak to udělám za něj: Doplnil aktuální informace k PK Hluboká a pár dalších věcí kolem.Ja jsem se mezitím pokusil odhnusnit úvodní stránku a chystám novou (vpravdě revoluční) funkci. Těšte se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 24. Březen 2013 Autor Sdílet Odesláno 24. Březen 2013 Tak uz je TO tady.Vymyslel jsem Vyhledavac. Je to funkce jednoducha (tak trochu pro pitomce), ale myslim uzitecna. Rekl bych, ze to je kandidat na stranku s nejvetsi navstevnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVIS Odesláno 24. Březen 2013 Sdílet Odesláno 24. Březen 2013 palivo čerpací stanice..chystáme v maríně Týnec čerpání přímo maríně , řešené externím mobilním tankem , profesionálně zpracovaným , dvouzonovým nafta , benzin.ještě si pohrávám/teď mluvím za sebe ../ s myšlenkou LPG do lodí , ale zatím je vyhláška proti.. ale třeba jednou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bahno Odesláno 24. Březen 2013 Sdílet Odesláno 24. Březen 2013 2viki_cz sem ti tam neco dotukDAVIS: V cem je vyhlaska proti? LPG je v ni uvedeny jako legalni palivo. Kde je problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 25. Březen 2013 Autor Sdílet Odesláno 25. Březen 2013 Diky. Kazdy info navic dobry. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Odesláno 25. Březen 2013 Sdílet Odesláno 25. Březen 2013 pro viky_cz Náhodou jsem se tentokrát pochlubit chtěl. Ale víš,jak to se mnou je :) Ještě je tam co dolaďovat. Jen se k tomu dokopat. A ta nová funkce dobrej zlepšovák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 27. Březen 2013 Autor Sdílet Odesláno 27. Březen 2013 :-) Ta nova funkce je nejenom zlepsovak, ale taky peknej bonzak. Najednou je hned videt co kde chybi.Jesto to trochu ladim, aby to umelo vic, tak snad to k necemu bude. Mimo jiny doufam, ze ted uz se v tom mistni snadno zorientujou a reknou co kde doplnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky