viky_cz Odesláno 10. Duben 2012 Autor Sdílet Odesláno 10. Duben 2012 Trochu jsem se hrabal v kodu a dospel jsem k zaveru, ze jedina moznost je to cely prestylovat co cistyho css, aby se s tim dalo manipulovat pomoci zmeny stylu. Zaroven se tim zrychli nacitani stranky.Nikdy jsem to nedelal, ale pokusim se o to. Odkazy zkusim dopsat. Na hloubku jsem uz udelal ikonku, akorat musim objekt dohrat do databaze, coz pujde az po prestylovani.Strcil bych ji do uzivatelskych znacek (zluta ikona). Pokud jich chces vkladat hodne, tak bych sel tou cestou, ze pokud nepredstavuji nebezpeci, nechal bych je soukromy a zverejnil bych jenom ty dulezity. Slo by? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 10. Duben 2012 Autor Sdílet Odesláno 10. Duben 2012 Jen jsem zminil ITI na JI, zacly se dit veci. Malem jsme trhli rekord 30 navstev z lonskyho dubna. Pri beznym prumeru 3 navstevy za den dneska 28 navstev do tedka. Jeste je hodina do pulnoci, ale necekam, ze by se nekdo dalsi objevil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 11. Duben 2012 Sdílet Odesláno 11. Duben 2012 Ahoj, nechceš to hodit i na starelode? Zas by se okruh zvýšil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 11. Duben 2012 Autor Sdílet Odesláno 11. Duben 2012 Je to tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 13. Duben 2012 Autor Sdílet Odesláno 13. Duben 2012 Vcera mne postihla myslenka, dneska jsem uskutecnil.POZOR - VELKA ZMENADo objektu v databazi je ted mozny vkladat odkazy na web!Pri editaci objektu se do polozky Parametr 1 vlozi cela adresa bez http://Kdo se chce podivat na zaznam s odkazem, tak kouknete na Sandberk.Na Labi je udelanej taky odkaz, aby se dalo proklikem dostat na Cidlinu.Kdo mate nejaky odkazy k objektum ktery uz tam jsou vlozeny, zkuste doplnit, nebo mi dejte vedet.Dekuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 13. Duben 2012 Sdílet Odesláno 13. Duben 2012 PěKNÝ :) :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 16. Duben 2012 Sdílet Odesláno 16. Duben 2012 for viky : Tak jsem na iti trochu "řádil" - doufám, že jsem nenadělal moc zmatku a bude to k užitku, už jsem po sobě objevil i nějaké chyby v zobrazovaní odkazů, tak když na něco narazíš dej vědět upravím to :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 16. Duben 2012 Autor Sdílet Odesláno 16. Duben 2012 Super. Nejak to postupne projdu. Zatim jsem si vsiml, ze nektery komory maji u sebe odkaz na fotky a ne na lavdis, ale to se casem vyvrbi. Jinak to vypada moc pekne.Jeste bysme potrebovali fotky od nekoho dalsiho, napr. z dolniho Labe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 17. Duben 2012 Sdílet Odesláno 17. Duben 2012 Některé komory na Labi mají i odkazy na webové kamery . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 18. Duben 2012 Autor Sdílet Odesláno 18. Duben 2012 Jubileum.... Romanva dneska vecer udelal navstevu cislo 1000! Sice je to po roce provozu slabota, ale lepsi nez dratem do oka. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxik1958 Odesláno 19. Duben 2012 Sdílet Odesláno 19. Duben 2012 Na odkaz plavebního itineráře přes sterelode šlo 22 lidí za týden, a ve ,,výletech,,máš tam i ty fotky krajinek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 19. Duben 2012 Autor Sdílet Odesláno 19. Duben 2012 Za krajinky dekuji, projdu a vlozim do Itinerare.Jinak co je noveho:Mel jsem takovy podezreni, ktery se mi potvrdilo, ze je mozny zalozit pritok, kterej neni videt v seznamu rek, ale da se na nej prokliknout pres pritok a verejny zaznamy jsou v nem videt.Pro zacatek jsem timto zpusobem priradil do Labe dve drobne odbocky - a to Cidlinu a Sandberk.Pravdepodobne timto zpusobem zadam jeste Doubravu (1km splavny), Cernou Strouhu / Klejnarku (1.5km ? splavny), predpokladam ze jeste Veletovsky a Lzovicky ramena, pokud je dokazu zmapovat. Navrhy na dalsi splavny odbocky vitam.Zajemci necht pohlednou zde: http://www.plavidla.cz/forum/iti_display.php?base=3&from=922&to=927Pripominky a navrhy na (lepsi) vyuziti teto funkce vitam.V. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 23. Duben 2012 Autor Sdílet Odesláno 23. Duben 2012 Ahoj.Povedlo se mi ziskat souhlas autora krasnych fotek s umistenim na ITI. Trochu problem je, ze mi na prvni pohled nesedi jim uvadena kilometraz Labe (ostatni nevim), takze bude asi potreba si k tomu sednout a probrat se tim. Kdo mate cas a naladu, prosim kontaktujte mne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 25. Duben 2012 Autor Sdílet Odesláno 25. Duben 2012 Dnesni upravy....Jbenda: Vlozil jsi obcerstveni U Kozla, ale bohuzel uplne spatne. Pridal jsi novy vodni tok. Spravne by sis mel otevrit Vltavu (http://www.plavidla.cz/forum/iti_edit.php?base=5) a do ni pridat objekt (Vybaveni/Obcerstveni). Kdyz mi reknes kterej to je breh, tak to kdyztak doplnim sam. Tohle predchozi prosim smazni, at to tam nestrasi.(Zrejme aspon prozatim dam pravo vytvorit novej vodni tok jenom moderatorum, nebo to nejak jinak zmenim, je to matouci)Anachy: Muzeme zkusit z Luznice udelat nezobrazeny pritok, jestli mame data. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 26. Duben 2012 Sdílet Odesláno 26. Duben 2012 viky_cz - není tam co vlozit (co by se týkalo Luznice), opravdu se da dojet , nebo dojel jsem jen ty 4 km a neni tam co napsat, nebo zatim o nicem nevim, takze mi to prijde jako zbytecne, ale necham to na tobe je to tvoje "dite" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 26. Duben 2012 Autor Sdílet Odesláno 26. Duben 2012 Je sice pravda, ze Kolodeje jsou evidentne prdel, ale maji tam zamecek. Jako tip na vylet bych to klidne uvedl. Trochu o tom popremyslim, jestli neni lepsi to uvest primo do Vltavy. Mozna tak i tak.Krome toho pro nektere z nas je 4.5km vody dostatecna trasa.Dal proti proudu se neda kvuli jezu nebo kvuli hloubce? Je tam kemp, ale to je tak 6km. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 26. Duben 2012 Sdílet Odesláno 26. Duben 2012 Skoncil jsem za mostem v Kolodejích na cca 1,5 m hloubky - kousek za mostem, tam jsem na vodě přenocoval a druhý den popojel asi o dalších 400m a když už bylo jen 100čísel tak jsem přestal dráždit hada bosou nohou a jel radši zpět . Někde jsem tady o tom s někým diskutoval a ten psal, že se dá ještě dál ale musí se to otestovat. :)http://www.plavidla.cz/forum/viewtopic.php?id=407 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 26. Duben 2012 Autor Sdílet Odesláno 26. Duben 2012 Jez je az na km 7. Na km 5.4 ale bude asi nejaka uzina s melkou vodou. Chce to dobry nervy. Nebo spustit nahore a vzit to na padlo dolu se sonarem. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 26. Duben 2012 Sdílet Odesláno 26. Duben 2012 ha ha ha :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 4. Srpen 2012 Autor Sdílet Odesláno 4. Srpen 2012 Dneska jsem objevil v mailu zpravu od Mirzika. Potreboval bych malinko usmernit zajemce o vlozeni dat do Itinerare. (Kterych je teda zoufale malo, takze Mirzikovi moc dekuju ze se ozval)Pro vlozeni dat je potreba vedet hlavni informaci: ricni km a breh (pravy/levy).Je sice mozny tam vlozit objekt bez udani na kterym brehu je a na rece to celkem nevadi, je videt na oba brehy a ricnim km si je tam clovek celkem jistej, ale predstavte si, ze na nejakym ricnim km hledate neco na prehrade a nevite na kterym brehu to ma bejt. To by vazne neslo.Takze prosim, at uz pisete na foru svoje zkusenosti s cimkoliv na rece, VZDYCKY udavejte kterej ricni km to je (kdyztak aspon priblizne) a kterej breh to je. Do Itinerare to rad doplnim (nebo doplnime, Anachy se taky zucastnuje a obcas i nekdo dalsi), ale je potreba se mit ceho chytit.Doplnovanim techhle informaci do vasich prispevku pomuzete ostatnim se zorientovat o co se jedna!Na Labi je pravej breh ten severni, levej je jizni, na Vltave je pravej vychodni a levej zapadni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 5. Srpen 2012 Sdílet Odesláno 5. Srpen 2012 Jestli se nepletu tak jsi chtel naznacit ze po proudu dolu je po prave strane pravy breh a levy ten levy :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Odesláno 13. Srpen 2012 Sdílet Odesláno 13. Srpen 2012 Ahoj, líbí se mi vikyho nápad na vytvoření Itineráře. Rád přispěju,když něco objevím. Zatím jsem tam dal veřejné molo vybudované v r.2008 řVC. Vypadá,že jsem to nijak nedoprasil. Byl jsem tam 2010 a od té doby až minulý týden. To už bylo pěkně pokakané od kačen, ale jinak dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Odesláno 13. Srpen 2012 Sdílet Odesláno 13. Srpen 2012 Jo, je to v Litoměřicích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 15. Srpen 2012 Sdílet Odesláno 15. Srpen 2012 Ahoj, bez říčních km asi moc nepomůžu, ale byl jsem s dětma na 2 dny v úseku Lysá nad Labem - Poděbrady.V Nymburku (cca 200 m nad komorou) krásný dětský hřiště - je u něj nový molo na zakotvení. Od mola je cca 1 km vzdálený Albert, kde se dá pohodlně nakoupit (cedule je vidět od vody). V Poděbradech (hned nad komorou) taky pěkné dětské hřiště, ale bez mola. U hřiště je nově vybudovaná fontána s léčivým pramenem. Poblíž golf hotel s restaurací (spíše pajzl). Asi 1,5 km proti proudu luxusní restaurace se zahrádkou, velkým hřištěm. Super ceny, výborná obsluha a super jídlo (hotovky kolem 80,-). Nové velké molo hned u restaurace.Nějak jsem nezjistil jak to nacpat do iti. Snad to alespoň takto pomůže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenda Odesláno 15. Srpen 2012 Sdílet Odesláno 15. Srpen 2012 Máte někdo tipy kde nakoupit potraviny na cestě z Prahy na Orlík?Zatím jsem našel obchod v Nové Živohošti (restaurace tamtéž - přímo na vodě, i s kotvením). Jinak dál ale nevím.Poradíte? Je možný i tohle nějak dostat do iti?Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se