Anachy Odesláno 12. Červenec 2011 Sdílet Odesláno 12. Červenec 2011 OK provedu!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 12. Červenec 2011 Autor Sdílet Odesláno 12. Červenec 2011 Dneska jsem pridal novou funkci:Kazdy uzivatel ma v hlavnim menu uprav obsahu zobrazeno 30 poslednich vlozenych objektu (tedy jenom ty, ktere vlozil on sam). Melo by to usnadnit pristup pro upravy stavajicich informaci a zaroven dat prehled o zverejnenych polozkach. Pokud je polozka moderatorem zverejnena, zmizi zluty ramecek kolem "cerveneho X". Se zlutym rameckem jsou nezverejnene informace.Postupne zluty znaceni neverejnych zaznamu zavedu vsude, at je jasny co ma kazdy jenom pro sebe a co vidi vsichni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 14. Červenec 2011 Autor Sdílet Odesláno 14. Červenec 2011 Panove, potreboval bych nekoho z nemoderatoru, kdo by byl ochotny provest nejake testovani. Ale nehlaste se vsichni. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 19. Červenec 2011 Autor Sdílet Odesláno 19. Červenec 2011 Dneska jsem do ITI nahrubo nacpal stredni Labe. Vubec to tam neznam. Nekdo znaly se na to prosim podivejte. Jestli tam mam nekde kraviny (treba neco co neni aktualni), tak napiste sem a ja to opravim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 7. Srpen 2011 Autor Sdílet Odesláno 7. Srpen 2011 Dnesni update:- Trochu jsem vylepsil editaci objektu, je videt, co je neverejny zaznam, jeste to budu ladit, neverejny zaznamy nejak blbnou.- Tomas80 vlozil udaje o okoli Zernosek, trochu jsem to upravil, zverejnil a moc dekuju. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 16. Srpen 2011 Autor Sdílet Odesláno 16. Srpen 2011 Update:Doplneno Labe od Chvaletic po Prelouc.Link: http://www.plavidla.cz/forum/iti_display.php?base=3&from=938&to=951.6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 17. Srpen 2011 Sdílet Odesláno 17. Srpen 2011 Dnesni update:- Trochu jsem vylepsil editaci objektu, je videt, co je neverejny zaznam, jeste to budu ladit, neverejny zaznamy nejak blbnou.- Tomas80 vlozil udaje o okoli Zernosek, trochu jsem to upravil, zverejnil a moc dekuju. :)ahoj. Neni zac. Jeste tam neco dohazim, ale tedko se na to bohuzel nedostanu, tak az po dovoleny :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 17. Srpen 2011 Autor Sdílet Odesláno 17. Srpen 2011 Ahoj, dneska jsem vygeneroval dva priklady, jak se da prakticky ITI pouzit.Prvni priklad:Stredni Labe, vytisteno s rozlisenim 1km s vynechanim prazdnych mist. Samozrejme obsahu je tam pomerne malo (napriklad chybi tel. cisla na komory), takze finalne to budou treba 3 stranky, ale rekneme ze to je takova minimalisticka forma vytisku ITInerare vhodnyho pro cestovani po Labi.Zabere 2 stranky: http://www.plavidla.cz/iti/Stredni%20Labe%20ITI%20-%20kratke.pdfDruhy priklad:Pokud se chystam jet na reku a chci si delat poznamky o tom co jsem kde objevil. Je mozny udelat vytisk s rozlisenim po 100m, bez vynechani prazdnych mist, takze si na jednotlivy km muzu delat poznamky.Pro stredni Labe to je 29 stran: http://www.plavidla.cz/iti/Stredni%20Labe%20ITI.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 27. Srpen 2011 Autor Sdílet Odesláno 27. Srpen 2011 Dnešní update:Doplněny chybějící komory na dolním Labi, ke všem komorám na Labi doplněny telefonní čísla.Edit: Vlastně ne, ještě mi chybí komory kolem Pardubic.Edit2: Nakonec jsem ITInerář Labe protáhl až po Hradec Králové, komory Srnojedy a Pardubice jsem přidal. Zkusím tam podle fotomapy dopsat nějaký další informace. Sice je to sjízdný asi jenom na gumáku, ale nakonec proč ne?Link zde: http://www.plavidla.cz/forum/iti_display.php?base=3&from=951&to=994 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 1. Říjen 2011 Autor Sdílet Odesláno 1. Říjen 2011 Co je dneska novyho.Kdyz jsem se ucil na zkousky VMP, podival jsem se taky na letosni mapu splavnosti. K tomu co si pamatuju tam pribyl usek Hradec Kralove - Jaromer. Nezbylo mi nez tema zpracovat do ITI.Taky jsem koukal, ze nekolik zdejsich uzivatelu se do ITInerare prihlasilo. Budu rad, jestli ma nekdo z vas pripominky a dotazy. Bez toho se tezko postupuje dopredu.Diky, V. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pade Odesláno 6. Říjen 2011 Sdílet Odesláno 6. Říjen 2011 To viky-cz : dávám palec nahoru, itinerář se mi moc líbí, nedostatky určitě vychytáte To Anachy : jen malá drobnost, restaurace u nás v Měchenicích se jmenuje Fregatta V každém případě jen tak dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 8. Říjen 2011 Autor Sdílet Odesláno 8. Říjen 2011 Diky moc za podporu.Pokud chces nejakej zaznam opravit nebo doplnit, muzes na stejnym ricnim km vytvorit svuj zaznam. Moderatori to pak muzou snadno zpracovat.Edit:Tvuj zaznam jsem trochu upravil (byl dost dlouhej) a nastavil jako verejnej. Pokud budes chtit pridat nebo upresnit dalsi, budu moc rad.Zaroven jsem si zjistil chybu - textum se nelibi uvozovky, nejde to pak editovat. Zkusim to nejak poresit, zatim je teda radsi nepouzivej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 19. Říjen 2011 Autor Sdílet Odesláno 19. Říjen 2011 Ahoj, sice nemam moc cas ITI vylepsovat, ale sem tam projdu co se na ITI delo.Jahoďáku, zda se mi ze jsi 13.10. neco vkladal do Vltavy, ale nic novyho se neobjevilo. Neco nefunguje? Bud bych poradil, nebo to i vlozim, jestli je to neco zajimavyho.Co mne prekvapuje, na ITI se obcas proklinou i lidi, ktery nemaji zadnej prispevek na foru. Docela rad bych mel nejakou odezvu, panove, nebojte se neco napsat. Nerad bych to z kazdyho pacil mailem, jednak ty pripominky budu radsi mit tady zverejneny (treba to nekomu dalsimu pomuze) a taky nechci bejt otravnej vic nez je nutny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 8. Leden 2012 Autor Sdílet Odesláno 8. Leden 2012 Dneska jsem si tak rikal, jestli neni skoda, ze zpravy "z novin" tykajici se lodi, vklada Tomas80 do fora, misto aby se zprava objevila na hlavni strane Plavidel. Prijde mi to bejt skoda. Tu hlavni stranu jsem pri ty prilezitosti po delsi dobe navstivil.No nicmene, abych se do stal k tomu podstatnemu - vyskocil tam na mne tento banner: http://www.plavidla.cz/bannery/itinerar.gifTimto dekuji nasemu Adminovi za banner a za mily prekvapeni.Kdyz se tedka nepluje, byl bych rad, kdyby se do Itinerare aspon nekdo z mistnich tam podival a popremyslel, co kde na rece chybi, je toho spousta k doplnovani, ale ja bohuzel nevim, co je dulezity a co je aktualni.Co bych hodne rad zlepsil, je Praha, tam mam zapsany uplny prd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 8. Leden 2012 Sdílet Odesláno 8. Leden 2012 O tech zpravach na titulni strance jsem take premyslel. Jenze jde o to, ze ja do fora dam odkaz na nejake cizi dilo a asi to neni zadnej problem. Naopak tim polichotim autorovi. Kdyby se ale nejakej clanek bezostysne z nejakeho serveru natvrdo zkopiroval a vlozil na titulni stranku, tak se bojim toho, aby se pak po adminovi nezacal nekdo vozit ohledne jakehosi dusevniho vlastnictvi.Mozna by to slo vyresit nejakou dohodou mezi servery a poznamkou pod clankem odkud tento pochazi a svolenim pisatele, nebo sekci, kde budou podobne jako na foru uvedeny jenom nadpisy a ty budou smerovat na nejaky jiny web ( podobne jako treba sekce odkazy na hlavni strance). Tam je ale problem v tom, ze admin na to moc casu nema a nam ostatnim asi neda prava pro administraci webu. Je to precijenom neco jineho, nez forum.Na ten banner jsem koukal a myslel jsem, ze v tom mas prsty ty. S adminem jsem pred vanoci mluvil a je dosti zaneprazdnenej, tak mne nenapadlo, ze by se do toho angazoval. Kazdopadne diky admin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 8. Leden 2012 Sdílet Odesláno 8. Leden 2012 Banner super, to se fakt povedlo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 8. Leden 2012 Autor Sdílet Odesláno 8. Leden 2012 Tomas80: V banneru prsty nemam, krom toho, ze jsem slusne pozadal, jestli by se ITInerar nedal nejak zvyraznit.Co se tyka autorskejch prav a opravneni ke sprave stranek... bejt redaktor v redakcnim systemu asi technicky neni problem. Kde se teda berou clanky co na webu ted jsou? To je taky citace zdroju, ne? Tak zrejme nejaka dohoda uz existuje... treba nejaka registrace u CTK nebo ja nevim co.Anachy: Jeste nekdy zapinas Skype? Dlouho jsem te nevidel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 8. Leden 2012 Sdílet Odesláno 8. Leden 2012 Anachy: Jeste nekdy zapinas Skype? Dlouho jsem te nevidel.Byl jsem donucen provést kompletní přeinstalaci PC a ještě jsem se nedostal k tomu abych si skype znovu zprovoznil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 17. Březen 2012 Autor Sdílet Odesláno 17. Březen 2012 Dneska jsem zauradoval v ITInerari. Zverejnil jsem zaznamy od Fishmastera, timto dekuji za vlozeni.Jenom bych podotkl, ze desetinny cisla v ricnich km se zapisuji s desetinnou teckou, kdyz se da carka, bere to jenom cely km. Nevite nekdo, jak se jmenuje benzinka pod komorou Mirejovice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 18. Březen 2012 Sdílet Odesláno 18. Březen 2012 Mám to napsaný v mapě a mapa je v lodi a loď je ještě stále na zimovišti, takže až ji dotahnu se mrknu a písnu Ti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 18. Březen 2012 Autor Sdílet Odesláno 18. Březen 2012 Dekuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 6. Duben 2012 Autor Sdílet Odesláno 6. Duben 2012 Jen tak pro info.Zmenil jsem nazev na Plavebni Itinerar (v souladu s bannerem). Je to zejmena pro to, ze je ted snaz vyhledatelnej pres google nebo seznam. Zjistil jsem, ze pomerne dost prokliku je pres hledani slova Itinerar ve vyhledavaci.Mimochodem.... ted, asitak rok po spusteni, se ITI drzi celkem standardne prumer na trech navstevach za den. Z adres vyplyva, ze se o to zajimaji i nektery uredni osoby spojeny s plavbou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 6. Duben 2012 Sdílet Odesláno 6. Duben 2012 Jen tak pro info.Zmenil jsem nazev na Plavebni Itinerar (v souladu s bannerem). Je to zejmena pro to, ze je ted snaz vyhledatelnej pres google nebo seznam. Zjistil jsem, ze pomerne dost prokliku je pres hledani slova Itinerar ve vyhledavaci.Mimochodem.... ted, asitak rok po spusteni, se ITI drzi celkem standardne prumer na trech navstevach za den. Z adres vyplyva, ze se o to zajimaji i nektery uredni osoby spojeny s plavbou.Tak to je prima pocit když vidíš, že to není zbytečné :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 6. Duben 2012 Autor Sdílet Odesláno 6. Duben 2012 Je to kazdopadne dobry, akorat mam furt pocit, ze tam je malo dat.Plus teda samozrejme bych to chtel trochu graficky vylepsit, protoze to je jeste porad na prvni pohled asi pomerne neprehledny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bahno Odesláno 6. Duben 2012 Sdílet Odesláno 6. Duben 2012 Malinko mi chybi vic parametru vodniho toku - napr pritok mame, ale odboceni(kanalu, nahonu...) ne. A me by se hodil parametr hlouka, ale ten by mel bejt snadno vyfiltrovatelnej, pac jich hodlam zadat spoustu, spoustu a jeste trochu.BTW: odkaz? jakoze souvislej text zacinajici http se transformuje? nefunguje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky