bahno Odesláno 15. Duben 2011 Sdílet Odesláno 15. Duben 2011 Sem se este kouknul do kodu stranky a prohnal to validatorem, a pridavam par postrehu:1) validator rve na doctype HTML 3.0 - 3.0 neni podporovana a ani w3c ji nikdy nedoporucovalo k pouziti. Dej tam 3.22) tr height=24 - tr nema atribut height3) span by sel omezit dodefinici v css4) (ze chybi alt u obrazku...)5) uvozovky kolem atributu - jeden z moznych zdroju problemu6) pouzivani absolutnich hodnot u sirek prvku tabulky neni uplne nejstastnejsiTo pro zatim vse ke kodu.K cestine - kodovani stranky je jedna vec a kodovani databaze muze byt druha... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 15. Duben 2011 Sdílet Odesláno 15. Duben 2011 Mohu pomoci s Orlíkem, budu tam skoro každý víkend, ale nevím co by vás tak zajímalo.Ahoj, přidej místa kde se da v klidu zakotvit - zda u mola či najetí na břeh, zajít na hamy, nebo pivko, každá informace dobrá :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 15. Duben 2011 Sdílet Odesláno 15. Duben 2011 for viky - ta diakritika v češtině tam dělá divy, snazil jsem se vse psat bez hacku jen s carkami a vcera to jeste vypadalo OK ale dnes uz i carky delaj masakr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 15. Duben 2011 Autor Sdílet Odesláno 15. Duben 2011 Bahno: Moc dekuju. Zkusim 3.2, ty SPANy mi delaji tezkou hlavu, nekde se mi radi pod sebe, nekde vedle sebe (coz chci). Mozna to predelam na tri sloupce tabulky a bude po srande. Jestli tusis jak ty SPANy zaridit pres css tak prosim o radu.Pevnou sirku davam takovou aby se to veslo na A4, kvuli tisku.Kodovani DB i kodovani stranky jsem zkusil nejdriv ISO, pak UTF-8 (jako zdejsi forum) a ted ciste ze zoufalstvi CP1250, vysledek... doma to jde, na verejnym serveru ani hovno.Anachy: Videl jsem to, je to hruza. Ale na domacim serveru mi to jde normalne. Tak pockam, jestli to presuneme nekam jinam, tak to budu resit na miste, z tohodle se zblaznim asi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 15. Duben 2011 Autor Sdílet Odesláno 15. Duben 2011 Zkusil jsem si pohrat s doctype a zjistil sem ze rozdil mezi spravnym a spatnym zobrazenim spanu v msie dela soubor .dtd. Bohuzel nepomolo do spanu doplnit "position: relative;". Skoda, asi budu muset precejen udelat ty sloupce tabulkou. :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 15. Duben 2011 Autor Sdílet Odesláno 15. Duben 2011 Prosim nekoho aby testnul jak vypada layout kolem reky tedka. Vzdal jsem to a predelal na tabulku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Odesláno 16. Duben 2011 Sdílet Odesláno 16. Duben 2011 A kam chcete ty informace zasílat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 16. Duben 2011 Autor Sdílet Odesláno 16. Duben 2011 Informace o testovani sem, informace o mistech k napsani do databaze bud primo na http://viky.fatal.name/iti nebo do fora: http://www.plavidla.cz/forum/viewtopic.php?id=307 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 17. Duben 2011 Sdílet Odesláno 17. Duben 2011 vypada to "redy" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Odesláno 17. Duben 2011 Sdílet Odesláno 17. Duben 2011 Do toho tvého viky.fatal opravdu neumím nic vložit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 17. Duben 2011 Autor Sdílet Odesláno 17. Duben 2011 Nevadi, zrovna se chystam k tomu napsat par tipu a triku. Kdyztak se zeptej co chces vedet.Ke vkladani se dostanes pres maly klic vpravo nahore, zakladni help je na hlavni strane uplne dole (cerveny otaznik), je v nem i mapa objektu, ktery se daji vkladat.Edit: Jeste info - nejdulezitejsi pro vlozeni objektu je jeho ricni km, krome typu objektu je to jedina povinna informace. Nazev a text poznamky nejsou povinne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 17. Duben 2011 Autor Sdílet Odesláno 17. Duben 2011 Dnesni update.Trochu jsem upravil zobrazovani, vylepseni je ovsem hlavne v objektech - ve stavbach pribyl privoz a prehrada, zalozil jsem novou skupinu plavebni znaky a do ni vlozil zatim jediny znak - plavebni draha. Melo by se tim dat vyresit oznaceni "kudy se ma jet", tzn objizdeni ostrovu, vjezdy do plavebnich kanalu a podobne.Ke vkladani objektu: Kdyz je na jednom miste vic souvisejicich objektu, tak je vhodny dat popis jenom k jednomu a ty ostatni vlozit bez popisku - zobrazi se jenom ikony v rece, ale na vypisu na boku nejsou. Tim se usetri misto. Par zaznamu jsem uz upravil.Prakticky priklad je prehrada s plavebni komorou - prehradni hraz se da vlozit bez nazvu a bez popisu, plavebni komora na stejnym km (s urcenim brehu) muze mit popis.Vice info priste. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Odesláno 17. Duben 2011 Sdílet Odesláno 17. Duben 2011 Urráá, tak už to umím, ale chtěl jsem k vloženému bodu přidat fotku a to už zase neumím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 18. Duben 2011 Autor Sdílet Odesláno 18. Duben 2011 Parada!S tou fotkou to neni tvoje chyba :), tak daleko jsem se nedostal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Odesláno 20. Duben 2011 Sdílet Odesláno 20. Duben 2011 Postupně přidávám hospody na Orlíku, ale Trhovky, Radavu a Velký výr tam dávat nebudu. To asi každý zná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 20. Duben 2011 Autor Sdílet Odesláno 20. Duben 2011 Je super ze se tomu nekdo venuje po strance obsahu, dekuju panove.Dej tam klidne i to co je notoricky znamy, kdyz dojedou lidi treba z Bataku, vedi prd. No... koneckoncu ja taky vim prd a to jsem jenom od Kolina.Uz brzo by se mely zacit pouzivat uzivatelsky jmena a pribyt dalsi funkce, tak snad to pak bude lepsi k pouziti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 12. Květen 2011 Autor Sdílet Odesláno 12. Květen 2011 Dnesni (vcerejsi) update: Uz to umi uzivatelska jmena. Link davam mailem, neni to zatim zabezpeceny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 3. Červenec 2011 Autor Sdílet Odesláno 3. Červenec 2011 To hnusny pocasi je precejen k necemu dobry.www.plavidla.cz/itiZde je k nahlednuti "finalni" verze 0. Novy funkce pro bezny uzivatele nejsou zadny, ale snad by to melo bezpecne fungovat.Upozornuju, ze v textech jsou zakazany nektery znaky, jako >, <, ; nebo $.Prosim pritomne pany o testovani a pripominky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 3. Červenec 2011 Sdílet Odesláno 3. Červenec 2011 ahoj viky, stale mi neni jasne jak se do itirenare dostanu primo ze vstupni stranky, je mozne ze to jeste nemas hotove a nebo se blbe koukam, dostanu se tam z tveho odkazu - to je bez problemu ale jak je pristup pro normalniho smrtelnika ktery neni prihlasen na foru. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 4. Červenec 2011 Autor Sdílet Odesláno 4. Červenec 2011 Tak odkaz uz je vytvorenej. Tady na foru, vpravo nahore. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packa Odesláno 4. Červenec 2011 Sdílet Odesláno 4. Červenec 2011 chtel jsem ti tam pridat privoz mezi osekem a oseckem ale nak jsem to po..... doufam ze jsem v tom neudelal gulas....kdyztak promin-prijdu do uceni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 4. Červenec 2011 Autor Sdílet Odesláno 4. Červenec 2011 Nic nepribylo. Nez prijdes do uceni, napis mi ricni km, zkusim to tam prihodit.Treba je chyba v systemu a ne v tobe :)Edit: Nasel jsem si to na plavebni mape, 910.4 je snad spravne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 9. Červenec 2011 Autor Sdílet Odesláno 9. Červenec 2011 Dnesni update, snazim se byt user-friendly:1) Trochu jsem zprehlednil navigaci, pribyly navigacni ikonky:http://www.plavidla.cz/iti/iti_img/house.gif je odkaz na www.plavidla.cz/itihttp://www.plavidla.cz/iti/iti_img/logo_plachty_vsm.gif je odkaz na www.plavidla.cz/forum2) Upravil jsem fonty, abych to (nelze rict vypeknil takze) trochu odhnusnil.3) Predelal jsem skript vkladani novych objektu na trochu vic obrazkovej. Vlozeni novyho objektu je ted o jedno kliknuti kratsi.4) To ale neuvidi kazdej - moderatori maji hned po ruce seznam poslednich 30ti zmen v databazi. Mozna to nakonec pridam i uzivatelum, zda se to bejt prakticky.5) Pokousim se pridat nejaky objekty do Labe, uvitam kazdou pomoc s Labem i s Vltavou.Kdo chcete, kouknete na to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 11. Červenec 2011 Sdílet Odesláno 11. Červenec 2011 Hele viky - upravil jsem nejaké prispevky - a to slo v poho, potom jsem na orlik pridal jeden prispevek a já jej vidim ale v celkovem zobrazeni neni, To je neco potreba udelat s tim potvrzenim aby to bylo viditelne vsem?? Nebo to muzes udelat jen ty?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 11. Červenec 2011 Autor Sdílet Odesláno 11. Červenec 2011 Hrad Zvikov - nema prirazenou reku.Doporucuju smazat a zkusit zalozit znova. Verejna slozka to je, ale pod datumem ma bejt nazev reky a neni tam nic.Nedelal jsi to nahodou z ty pokusny polozky "AJSDJS", nebo jak to bylo? Ta mela reku, ktera uz neexistuje. Ja to smazat nemuzu, ale ty jo (protoze je to polozka tvoje a ne moje).Edit: Zkusil jsem to zalozit znova a spravne a jde to, takze jestli muzu poprosit, starej zaznam smazni. Ja bych sice taky asi mohl, ale musel bych to delat rucne v databazi, coz se mi moc nechce, kdyz tobe staci 2x kliknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se