viky_cz Odesláno 20. Prosinec 2012 Autor Sdílet Odesláno 20. Prosinec 2012 Nechteli byste nekdo vlozit data pro Lipno? Zjistil jsem ze tam nic neni. :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 20. Prosinec 2012 Sdílet Odesláno 20. Prosinec 2012 Trhni si tam se nesmi jezdit s motorem :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jbenda Odesláno 20. Prosinec 2012 Sdílet Odesláno 20. Prosinec 2012 Ale jo :lol: .Parnik tam muže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 21. Prosinec 2012 Sdílet Odesláno 21. Prosinec 2012 No já vím , že mám malou loď :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 26. Prosinec 2012 Autor Sdílet Odesláno 26. Prosinec 2012 Tak tu mame zimu a volno, to znamena ze jsou nejaky novinky:1) Lipno neexistuje (zaznam byl odstranen z verejnych) do doby nez nekoho zacne zajimat. Nema cenu tam mit prazdnou polozku.2) Protoze v Mechenicich se z "jenom cukrarny" stala docela pekna marina, byl doplnen zaznam a pridal jsem odkaz na jejich www stranky. Pro hosty restaurace maji vyhrazene kotveni, coz je fajn, takze dostali Boat-friendly smajlika.3) Upravil jsem help a nejaky dalsi uvodni texty. Mimo jine je ted v helpu odkaz na diskuzni fora, kde se da pozadat o pomoc s vkladanim nebo psat psat pripominky, je to nejen tohle tema, ale i temata na Jachting.info a Starelode.cz.4) Naposled (z toho mam obzvlaste radost), povedlo se mi spachat decentnejsi ikonku na oznaceni vlozeneho odkazu na web. Napadlo mne to dneska, kdyz jsem si hledal v jizdnim radu spojeni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Odesláno 27. Prosinec 2012 Sdílet Odesláno 27. Prosinec 2012 pro Anachy: V Týně jsem přidal odkaz na dětské hřiště. Museli jsme kvůi tomu překopat tvůj odkaz na restauraci. Upravit kilometráž podle mapy na netu. Taky jsme přístaviště uvedli jako veřejné,což je,aby bylo jasný,že se dá použít i pro návštěvu města,nebo právě toho hřiště. Koukni na to a vymysli,jak by se to dalo ještě vylepšit. Přihoď názor.To platí pro všechny,co to tam znají.Mě ještě napadá napsat tam "vzálenost od náměstí cca 100m" nebo tak něco. Případně odkaz na stránky města. K ikonce restaurace bych napsal Restaurace a ubytování a odkaz: http://www.vorar.cz/Tak vymejšlejte :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 27. Prosinec 2012 Autor Sdílet Odesláno 27. Prosinec 2012 Dobrej navrh. Jestli je to namesti nejaky dulezity, tak u nejblizsi ulice co k nemu vede hod znacku pamatky a napis "100m namesti". Vzdalenost davam na zacatek nazvu, mrkni na Slapy, uvadim tam tak splavnou delku zatok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Odesláno 27. Prosinec 2012 Sdílet Odesláno 27. Prosinec 2012 Jen mě to tak napadlo. Pro ty co neplujou jen od hospody k hospodě :) Je tam Městské muzeum,Podzemní chodby,galerie,...Dal jsem to tam stejně,jak máš naproti benzínku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 28. Prosinec 2012 Autor Sdílet Odesláno 28. Prosinec 2012 Super, trochu jsem to poupravil a zverejnil. Je toho tam docela dost k videni. Mimo jine nad mostem na levym brehu je nejakej veslarskej klub, co nabizi ubytovani - taky mozna zajimavy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 30. Prosinec 2012 Autor Sdílet Odesláno 30. Prosinec 2012 Lukas doplnil nejaky data do dolniho Labe a Vltavy u CB. Hlavne fotky a zajimavosti pro ty "co nejezdi jenom od hospody k hospode".Zaznamy jsem zverejnil a dekuju.Horni cast Vltavy uz zacina vypadat pekne. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 4. Leden 2013 Autor Sdílet Odesláno 4. Leden 2013 Stale vylepsujeme zajimavosti pro cestovatele co nepluji jenom "od hospody k hospode". Prijde mi to docela dulezity, tak bych prijal nejaky navrhy, co zajimavyho se da navstivit pri plavbe.Batuv Kanal je celkem zpracovanej, ale Labe a Vltava jsou z tohohle hlediska pole temer neorane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 12. Leden 2013 Autor Sdílet Odesláno 12. Leden 2013 Vcera mne postihla myslenka a dneska jsem vyrobil:Pridal jsem do tvaru toku dve znacky pro oznaceni varovani pred proudenim vody. Zaroven jsem je na Labi nasazel kde o tom vim (jako treba pod Strekovem).Zatim nevim, jak se nejak slusne rozhodnout, kterej ze stupnu pouzit, ale predpokladam, ze varovani "Proud" bych daval tak od 2 do 5km/h a "Silny proud" pres 5km/h. Odhaduju ze nekde kolem 5km/h zacinaji problemy s rychlosti plavby ve vytlaku.Jak jsem na to koukal, tak by asi bylo dobry, kdyby se nekdo znaly (nejlip mistni) podival na Dolni Labe a poradil co tam kde dopsat. Urcite bych tam dopsal mesta a nejak se podival do plavebnich map, ale treba o zajimavostech a pamatkach vim prd.Myslite, ze bych mel bych prodlouzit Itinerar az do Drazdan? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 12. Leden 2013 Sdílet Odesláno 12. Leden 2013 Směr Drážďany - dobrý nápad, i když pro nás z Vltavy trochu z ruky, stejně bych se tam chtěl jednou po vodě podívat :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 12. Leden 2013 Autor Sdílet Odesláno 12. Leden 2013 No, ma to jeden hacek, nemam k tomu mapu. :-) Prozatim asi jenom prodlouzim Dolni Labe a pak se uvidi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 15. Leden 2013 Autor Sdílet Odesláno 15. Leden 2013 K nekterym komoram na Vltave jsem doplnil vystrahy podle "kucharky" komor od Davida (link zde). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 2. Únor 2013 Autor Sdílet Odesláno 2. Únor 2013 Co je noveho:Podle map jsem doplnil Itinerar od Hrenska po Strekov.Link zde: http://www.plavidla.cz/forum/iti_display.php?base=3&from=727&to=767#startBudu rad, kdyz se na to nekdo ze znalych mrkne a doplni info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 4. Únor 2013 Autor Sdílet Odesláno 4. Únor 2013 Tak jsem koukal, kolik vas prohlidlo dolni Labe, ale nikde zadny pripominky. To se vam to tak libi? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 4. Únor 2013 Sdílet Odesláno 4. Únor 2013 ne :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 4. Únor 2013 Autor Sdílet Odesláno 4. Únor 2013 Dik, jsi hodnej. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 4. Únor 2013 Sdílet Odesláno 4. Únor 2013 Tady je to jeden dobrák vedle druhého...:-) Ale itinerář je fajn, jen budu muset na kocábku vzít notebook a wifinou.... tak mi napadá připomínka, nemáš tam přípojné body na wifi ??? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 4. Únor 2013 Autor Sdílet Odesláno 4. Únor 2013 Proc bys to bral ssebou? To je udelany aby to slo vytisknout.Dostupny Hotspoty by se asi daly nejak dodelat, ale ted zrovna nevim, jak by to nekdo udrzoval aktualni, ale slo by. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 4. Únor 2013 Sdílet Odesláno 4. Únor 2013 Dyt mne znas Draku :)Jinak Viky samozrejme dobra prace !!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon333399 Odesláno 4. Únor 2013 Sdílet Odesláno 4. Únor 2013 Jojo, je to fajně přehledný... já ale stejně používám knížku a garmina :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 4. Únor 2013 Autor Sdílet Odesláno 4. Únor 2013 No jo, ale az si neco do knizky dopises, tak kdo se to dozvi?Edit: Vono se tu na zacatku (rekneme pred dvouma rokama) docela dost resilo, jak usporadat novinky a tipy na ruzny mista, co se hodi cestovatelum na malych lodkach, jestli se to ma nekde sepisovat, nebo psat do fora, ktery by nekdo udrzoval aktualni a podobne. Kupovat si kazdej druhej rok novy vydani plavebni mapy se vsema zmenama (kez by tam nekdo ty aktualizace tak rychle delal) je docela pakarna.Nakonec tohle vyslo jako celkem prehledny reseni. Kdo je na plavidlech zaregistrovanej, muze ty svoje poznatky a poznamky tam vkladat. Ty dva papiry si jednou za cas vytisknout a prihodit k plavebni mape, to zadnej destnej prales neznici. A mas po ruce poznamky nejen svoje, ale i od ostatnich. Kdyz ten papir nekde utopis, vytisknes si to znova. Neni to lepsi, nez utopit Garmina nebo notas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alf Odesláno 10. Únor 2013 Sdílet Odesláno 10. Únor 2013 Ahoj,nějak tam postrádám čerpací stanice u vody....např.střední labe..ale jinak podle této mapky chystam nějakou plavbu na 3 dny v létě jen beru stan...alf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se