Přejít na obsah
Plavidla.cz

Plavební ITInerář - testování na webu

viky_cz

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 229
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Tak tu mame zimu a volno, to znamena ze jsou nejaky novinky:

1) Lipno neexistuje (zaznam byl odstranen z verejnych) do doby nez nekoho zacne zajimat. Nema cenu tam mit prazdnou polozku.

2) Protoze v Mechenicich se z "jenom cukrarny" stala docela pekna marina, byl doplnen zaznam a pridal jsem odkaz na jejich www stranky. Pro hosty restaurace maji vyhrazene kotveni, coz je fajn, takze dostali Boat-friendly smajlika.

3) Upravil jsem help a nejaky dalsi uvodni texty. Mimo jine je ted v helpu odkaz na diskuzni fora, kde se da pozadat o pomoc s vkladanim nebo psat psat pripominky, je to nejen tohle tema, ale i temata na Jachting.info a Starelode.cz.

4) Naposled (z toho mam obzvlaste radost), povedlo se mi spachat decentnejsi ikonku na oznaceni vlozeneho odkazu na web. Napadlo mne to dneska, kdyz jsem si hledal v jizdnim radu spojeni.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pro Anachy: V Týně jsem přidal odkaz na dětské hřiště. Museli jsme kvůi tomu překopat tvůj odkaz na restauraci. Upravit kilometráž podle mapy na netu.

Taky jsme přístaviště uvedli jako veřejné,což je,aby bylo jasný,že se dá použít i pro návštěvu města,nebo právě toho hřiště. Koukni na to a vymysli,jak by se to dalo ještě vylepšit. Přihoď názor.

To platí pro všechny,co to tam znají.

Mě ještě napadá napsat tam "vzálenost od náměstí cca 100m" nebo tak něco. Případně odkaz na stránky města.

K ikonce restaurace bych napsal Restaurace a ubytování a odkaz: http://www.vorar.cz/

Tak vymejšlejte :)

Odkaz ke komentáři

Vcera mne postihla myslenka a dneska jsem vyrobil:

Pridal jsem do tvaru toku dve znacky pro oznaceni varovani pred proudenim vody. Zaroven jsem je na Labi nasazel kde o tom vim (jako treba pod Strekovem).

Zatim nevim, jak se nejak slusne rozhodnout, kterej ze stupnu pouzit, ale predpokladam, ze varovani "Proud" bych daval tak od 2 do 5km/h a "Silny proud" pres 5km/h. Odhaduju ze nekde kolem 5km/h zacinaji problemy s rychlosti plavby ve vytlaku.

Jak jsem na to koukal, tak by asi bylo dobry, kdyby se nekdo znaly (nejlip mistni) podival na Dolni Labe a poradil co tam kde dopsat. Urcite bych tam dopsal mesta a nejak se podival do plavebnich map, ale treba o zajimavostech a pamatkach vim prd.

Myslite, ze bych mel bych prodlouzit Itinerar az do Drazdan?

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...

No jo, ale az si neco do knizky dopises, tak kdo se to dozvi?

Edit: Vono se tu na zacatku (rekneme pred dvouma rokama) docela dost resilo, jak usporadat novinky a tipy na ruzny mista, co se hodi cestovatelum na malych lodkach, jestli se to ma nekde sepisovat, nebo psat do fora, ktery by nekdo udrzoval aktualni a podobne. Kupovat si kazdej druhej rok novy vydani plavebni mapy se vsema zmenama (kez by tam nekdo ty aktualizace tak rychle delal) je docela pakarna.

Nakonec tohle vyslo jako celkem prehledny reseni. Kdo je na plavidlech zaregistrovanej, muze ty svoje poznatky a poznamky tam vkladat. Ty dva papiry si jednou za cas vytisknout a prihodit k plavebni mape, to zadnej destnej prales neznici. A mas po ruce poznamky nejen svoje, ale i od ostatnich. Kdyz ten papir nekde utopis, vytisknes si to znova. Neni to lepsi, nez utopit Garmina nebo notas?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...