packa Odesláno 13. Říjen 2014 Sdílet Odesláno 13. Říjen 2014 jo-Sandberk ma taky pripojku- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 12. Prosinec 2014 Autor Sdílet Odesláno 12. Prosinec 2014 Tak jsem po technicke prestavce dneska zase ITI zprovoznil.Navstevnost logicky padla na 0, tak uvidíme, jak se z toho vzpamatuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 13. Prosinec 2014 Autor Sdílet Odesláno 13. Prosinec 2014 Dneska mne postihla myslenka a protože to bylo po ranu, byla tak jednoducha, ze jsem ji hned i realizoval.Když se ve vyhledavaci zvoli hledat palivo, ukazuje to nejen cerpaci stanice, ale i zásuvky.Priklad ZDE.Snad zdejsi elektrikari tuto formu propagace oceni. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 13. Prosinec 2014 Sdílet Odesláno 13. Prosinec 2014 Dneska mne postihla myslenka a protože to bylo po ranu, byla tak jednoducha, ze jsem ji hned i realizoval.Když se ve vyhledavaci zvoli hledat palivo, ukazuje to nejen cerpaci stanice, ale i zásuvky.Priklad ZDE.Snad zdejsi elektrikari tuto formu propagace oceni. ;)Ty jsi ale "šikulka" :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fousek Odesláno 10. Srpen 2017 Sdílet Odesláno 10. Srpen 2017 Upřesňuji ITInerářSlapy - hotel Atlantida 101,1 km.Kotviště pro hosty 200,- Kč/den, platí se v recepci hotelu, při konzumaci jídla v hotelu bude od ceny jídla odečteno.Sjezd lodí v areálu hotelu za 1000,- Kč, nutno předem volat p. Kvasničku/602339900 (pouze jejich traktorem) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bootcentrum Odesláno 10. Srpen 2017 Sdílet Odesláno 10. Srpen 2017 Upřesňuji ITInerářSlapy - hotel Atlantida 101,1 km.Kotviště pro hosty 200,- Kč/den, platí se v recepci hotelu, při konzumaci jídla v hotelu bude od ceny jídla odečteno.Sjezd lodí v areálu hotelu za 1000,- Kč, nutno předem volat p. Kvasničku/602339900 (pouze jejich traktorem)JSI SI JISTÝ,ŽE JE PRAVDA CO VÝšE UVÁDíš???Ještě nedávno stálo spoštění nebo vytažení lodě 500,- a pokud vím 200,-za kotvení se odečítá při konzumaci nad 1000,-bootcentrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan1570 Odesláno 10. Srpen 2017 Sdílet Odesláno 10. Srpen 2017 Spuštění lodě je opravdu za litr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
admin Odesláno 22. Listopad 2018 Sdílet Odesláno 22. Listopad 2018 Ahoj, vidím že poslední záznam do databáze ITIneráře je 2017-06-06 09:02:19Je itinerář ještě v provozu? resp. jestli se používá a jak se osvědčil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 22. Listopad 2018 Autor Sdílet Odesláno 22. Listopad 2018 Ahoj.V provozu je a podle Toplistu ma v letnich mesicich cca 7-15 navstev kazdy den, coz je stabilne malo, ale uplne zbytecnej asi není.S aktualizacema je to malinko tezsi, jelikož jsem byl skoro jedinej, kdo něco vkládal a letos na to nejak nebyl cas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
admin Odesláno 24. Listopad 2018 Sdílet Odesláno 24. Listopad 2018 Ahoj.V provozu je a podle Toplistu ma v letnich mesicich cca 7-15 navstev kazdy den, coz je stabilne malo, ale uplne zbytecnej asi není.S aktualizacema je to malinko tezsi, jelikož jsem byl skoro jedinej, kdo něco vkládal a letos na to nejak nebyl cas. Zbytečnej určitě není, je super, je tam mraky informací, jen jsem chtěl vědět, jestli můžeme my ze strany magazínu nějak pomoct Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 25. Listopad 2018 Autor Sdílet Odesláno 25. Listopad 2018 Je to asi na delší diskuzi, samozrejme budu rad za jakoukoliv pomoc, uz třeba jenom s updatem integrace do nového fora (Itinerar vyuziva zdejsi loginy). Je taky jasny, ze ani kod ani grafika nejsou zrovna na urovni, ty data by jiste sly prezentovat i lip, ale není v mych silach to lip napsat. Další věc je samozrejme aktualizace dat, coz teda moc nezvladam, protože zdaleka nemam obepluty co bych chtěl. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaŠ Odesláno 11. Červen 2019 Sdílet Odesláno 11. Červen 2019 Ahoj mne tedy intinerář hází chybu. Bude nějak zprovozněný ?Díky za zprávu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 11. Červen 2019 Autor Sdílet Odesláno 11. Červen 2019 Jiste pokusy koname, ale zatim se nedari. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaŠ Odesláno 13. Červen 2019 Sdílet Odesláno 13. Červen 2019 Měl bych prosbu. Někde v příspěvcích jsem zahlédl odkaz na mapu sjezdů. Teď ale ji nemohu najít. Můžete prosím někdo poslat sem odkaz pokud jej máte? Nebo do soukrpme zprávy. A nevíte ještě zda je v Lysé nad Labem nějaké veřejné molo kde by bylo možné nastoupit na loď suchou nohou? Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
easi Odesláno 13. Červen 2019 Sdílet Odesláno 13. Červen 2019 (upraveno) Na strednim Labi je to s molama/pristavistema bidny. A navic ackoliv je Lysa "nad Labem", tak je od Labe docela daleko. O cem vim pobliz:V Touseni je molo u cyklohospody oddechoff. Kdyz jedu kolem, tak tam zastavim a jdu na piti a zatim mi nikdo nic nerekl. https://en.mapy.cz/s/3tGjQV Nymburce jsem se jednou vyvazal tady: https://en.mapy.cz/s/3tGkC sli jsme do mesta na obed a taky mi nikdo nic nerekl.O vikendech byvaji v Celakovicich nad jezem u vodaku lidi a celkem ochotne me jednou nechali pres noc: https://en.mapy.cz/s/3tGliTady je nejaky stary pristaviste, da se tam vystoupit, nastoupit, ale jinak kolem nic neni: https://en.mapy.cz/s/3tGlXJeste tady: https://en.mapy.cz/s/3tGms. To je Lyse nejbliz. Jsou tam nejaky vodaci a maji tam molo.Brandejstaky neznam, tak ti neporadim. Upraveno 13. Červen 2019 uživatelem easi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaŠ Odesláno 13. Červen 2019 Sdílet Odesláno 13. Červen 2019 Ahoj děkuji moc. Budu shazovat na Křenku jenže tchán tam nenastoupí přes loď tak jsem hledal něco kde ho naložil a svezu. Pojedu poprvé takže se vystřídáme celá rodina o))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaŠ Odesláno 13. Červen 2019 Sdílet Odesláno 13. Červen 2019 Možná by šlo ve Staré Boleslavi jak koukám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 13. Červen 2019 Sdílet Odesláno 13. Červen 2019 Jo, tam nad komorou je dlouhé stání, v pohodě nastoupí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaŠ Odesláno 13. Červen 2019 Sdílet Odesláno 13. Červen 2019 A tam se normálně sní nastupovat? Ja myslel na tom ostrově jak jsou ty mola malá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 13. Červen 2019 Sdílet Odesláno 13. Červen 2019 (upraveno) To jsi někde jinde. Píšu "nad komorou" , tím myslím na horním kanále ke komoře. Dá se tam i dojet autem. Koukni na fotomapu.Na ostrově to soukr a klubu. Upraveno 13. Červen 2019 uživatelem david Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zapotak Odesláno 14. Červen 2019 Sdílet Odesláno 14. Červen 2019 V Brandýse jsem předloni nocoval na ostrově s dětma. Mola patří klubu lidi z klubu jsou velice vstřícní, ani nechtěli nic zaplatit, že snad mají dohodu , ani nevím s kým ,možná s městem, pokud projíždíš tak jedna noc zdarma. Říkam velice vstřícní lidé, ale je tam branka zamčená,dostali jsme klíče, takže od silnice se jen tak nedostaneš. Na nalodění je skutečně lepší to betonové molo nad komorou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaŠ Odesláno 14. Červen 2019 Sdílet Odesláno 14. Červen 2019 Takže to dlouhé molo jak je přístav? Na google nebylo zřejmé za je pod uzamčením či nikoliv. Moc děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
easi Odesláno 14. Červen 2019 Sdílet Odesláno 14. Červen 2019 (upraveno) Sem: https://mapy.cz/s/3tIEVse da normalne dostat. Tohle misto me fakt nenapadlo, ale timhle smerem moc nejezdim. Kdyz dojde benzin, tak je to lepsi jet domu po proudu :DA tady primo naproti Krenku to nejde? https://mapy.cz/s/3tIFC Upraveno 14. Červen 2019 uživatelem easi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaŠ Odesláno 14. Červen 2019 Sdílet Odesláno 14. Červen 2019 Děkuji za tip. Pak to spustím rovnou v Zárybech. Tam je také sjezd a nastoupí se z mola. Nevíte někdo jak ten sjezd aktuálně vypadá?I když motorák 4,5 m by snad měl jít spustit v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
easi Odesláno 14. Červen 2019 Sdílet Odesláno 14. Červen 2019 Tam netusim, ale dej si pozor na bahno. Ty nepouzivane sjezdy jsou obcas plny bahna, tak at potom vytahnes vlek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se