Přejít na obsah
Plavidla.cz

Plavební ITInerář - testování na webu

viky_cz

Doporučené příspěvky

• 2 weeks later...
  • Odpovědi 229
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

Nejlepší přispěvatelé v tomto tématu

• 4 weeks later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...
  • 10 months later...

Aby rec nestala (Lukas se asi sam nepochvali, tak to udelam ja): Lukas zacal prochazet záznamy a aktualizuje udaje. Například o komorách, kotvištích a tak dále.

Sice ma ITI trvale nenulovou navstevnost, takze to evidentne někdo i pouziva, nicmene pro ty z vas, kteří tam dlouho nebyli, tak je asi dobry dat vedet, ze jsme udelali nejaky aktualizace.

Mimochodem, kdyby se tu CIROU NAHODOU nasel někdo další, kdo je schopen v tom najit chybu, tak se zvete o co jde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud si někdo chce hrát, dal jsem na Rajče kilometráž Labe v SRN na které jsem se kdysi taky trochu podílel. Tedy, vzhledem k jejímu stáří je to spíš DDR, ale v podstatě všechno platí. Města se nepřestěhovala, sport. přístavy zůstaly. Přibylo pár mostů a ubylo přívozů, a ty co zůstaly, ty jsou podtržené propiskou - letos korigováno. Navíc je tam pár mejch poznámek, pokud jim budete rozumět.

Dal bych to sem, ale neumím. Nemá někdo snadnej návod ?

http://davidlod.rajce.idnes.cz/kilometraz_Labe_SRN

Odkaz ke komentáři

Ahoj, ta je krasne pouzita, tohle zpracovat do databaze je vyzva, která se neodmita! ;)

Tak první stranku (po Dresden) tam jakoze vlozenou mame, takze zbejva jenom prekontrolovat. To co není podtrzeny (myslim teda hlavne privozy, kterých je tam dost) uz neplati?

Koukam ze to je podle stary kilometraze, budem to muset prepocitat na novou, protože ITI tuhle neumi, nenavazovalo by to. Predpokladam ze soudruzi v NDR mají na rece jste porad starou kilometraz, jo?

Odkaz ke komentáři

podtržený jsou jen funkční KYVADLOVé přívozy - nepodtržený už na řece nejsou ( ale neznamená to, že je třeba v létě některý nevrátí? kdysi to tak na léto bývalo a já plaval dolů v květnu).

První kyvadlové přívozy na 9km, 22,7km, 26km, 43,55km PLATí!!!!!,i když nejsou podtržený. 35,9 nevím z hlavy. Ostatní, VOLNě PLOVOUCí, jsem nijak zásadně nekontroloval.

Když je u kejváku připsáno že "lze kolem + vodočet", znamená to, že má kotvu vodícího lana v řece a ne na břehu, a že se tedy dá vzít druhou stranou - pouze pro odvážlivce jako jsem já a když je dost vody.

u kyvadlového přívozu je v kilometráži P nebo L - podle toho, kde parkuje a tedy kdy se dá obeplout.

Kilometráž mají původní - 0 km je u vesnice Schöna, konec v Severním moři - a nevypadá to, že by ji měnili. Nic nepřepočítávej, páč na břehu stojí stará a nikdo by se nechytil. Musíš si poradit jinak. ( to byl problém našeho RISu - dvě kilometráže na jednom Labi v čechách.)

teď ještě dávám do Rajčete komplet letošní fotky Labe od nás až na Rothensee (Magdeburg). Když je někde vyfocená kilometráž, tak se vztahuje k těsně předchozí nebo následující fotce +- 500m, většinou to jsou místa možného přistání, nebo něco zajímavýho.

Upraveno uživatelem david
Odkaz ke komentáři

Ahoj,tel. kontakty na komory by měly být aktuální. Projel jsem to komplet,akorát tam ještě nejsou nové odkazy na komory na Labi. Ty ještě dodělám,ale je na nich zatím stejně prd (stejně jako na Vltavě).

Jinak,jak psal viky_cz. Kdyby někdo něco našel špatně,tak to sem napište.

Ještě jsem dneska konečně zkouknul přístaviště v Dolních Zálezlech a dal jsem na ITI odkaz na fotku.

K přístavišti bych řekl,že přes nějaký výhrady,tak na naše podmínky,jen kdyby jich bylo víc :)

Odkaz ke komentáři

Ještě jsem dneska konečně zkouknul přístaviště v Dolních Zálezlech a dal jsem na ITI odkaz na fotku.

K přístavišti bych řekl,že přes nějaký výhrady,tak na naše podmínky,jen kdyby jich bylo víc :)

kdybys chtěl vidět jak se dělaj přístaviště u vesnice a čekací stání u komory pro sporťáky, doporučuju návštěvu Německa. Totéž doporučuju pracovníkům Povodí.

Odkaz ke komentáři

• 2 months later...

Dle prani Zdenka2013 jsem doplnil symbol Elektrina do kategorie Vybaveni, kdo by to hledal, je to zde tato nehezka ikonka:

http://www.plavidla.cz/forum/iti_img/power.gif

Vlozil jsem jednu do Mariny v Tynci n/L. Vyhlasuju soutěž na doplneni symbolu kde se da, zpusoby jsou 3:

1) vkládat na prislusny ricni km primo v Iti,

2) napsat sem, pokud o nejaky moznosti pripojeni na elektriku vite, pokud možno s ricnim km, at se to dobře vklada,

3) dat odkaz na zdroj informaci, kde jsou elektricke pripojky uvedene.

Dotazy?

Predem dekuji zucastnenym. ;)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...