viky_cz Odesláno 30. Březen 2013 Autor Sdílet Odesláno 30. Březen 2013 Doplnil jsem benzinky na Bataku. Ted jsou napsany 4. Nejhorsi je Straznice, tam je to daleko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 7. Duben 2013 Autor Sdílet Odesláno 7. Duben 2013 Doplnil jsem sjezdy na strednim Labi. Je to podle fotomapy, tak snad jsem to nezvoral.http://www.plavidla.cz/forum/iti_find.php?row=25&list=1&slip=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kocour Odesláno 8. Duben 2013 Sdílet Odesláno 8. Duben 2013 Viky psal jsem ti včera, dorazila zpráva? Něco jsem včera dával dohromady okolo Napajedel a Spytihněvi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 8. Duben 2013 Autor Sdílet Odesláno 8. Duben 2013 Ctu to jenom prilezitostne, uz jsem ti poslal odpoved. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 3. Květen 2013 Sdílet Odesláno 3. Květen 2013 Od května je otevřené občerstvení u přístavního můstku parníků pod Slapy - dolní převoz. Zatím jen So-Ne, o prázdninách prý pořád. Obsluha jsoiu vodáci, ne pinglové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 31. Červenec 2013 Autor Sdílet Odesláno 31. Červenec 2013 Jen tak pro poradek, doplnil jsem neco do Labe tesne pod Melnikem. Opet zjistuju, ze popis nekterych mist je zcela nedostatecny, chybi mosty, pristavy.... kdo najdete nekde chybu, prosim reportujte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 1. Září 2013 Autor Sdílet Odesláno 1. Září 2013 Z nedostatku lepsi zabavy jsem zacal vkladat..... DUNAJMam na pristich par let o zabavu postarano. Timto zvu Dunajske vlky ke spolupraci. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 6. Červenec 2014 Autor Sdílet Odesláno 6. Červenec 2014 Aby rec nestala (Lukas se asi sam nepochvali, tak to udelam ja): Lukas zacal prochazet záznamy a aktualizuje udaje. Například o komorách, kotvištích a tak dále.Sice ma ITI trvale nenulovou navstevnost, takze to evidentne někdo i pouziva, nicmene pro ty z vas, kteří tam dlouho nebyli, tak je asi dobry dat vedet, ze jsme udelali nejaky aktualizace.Mimochodem, kdyby se tu CIROU NAHODOU nasel někdo další, kdo je schopen v tom najit chybu, tak se zvete o co jde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrs Odesláno 7. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 7. Červenec 2014 Používali jsme ho teď na tom Laby. Díky moc za vaší práci! Měl bych jeden návrh na vylepšení :) Zda by nešla doplnit verze pro tisk. Tím myslím např. větší font a ikony pro nás slepce :) a podobně.Ještě jednou díky Petr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 7. Červenec 2014 Autor Sdílet Odesláno 7. Červenec 2014 Ahoj, reknu ti tajemstvi - ikony jsou tam schvalne ulozeny ve vetsim rozliseni, aby se daly zvetsit v prohlizeci a tiskly se v lepsi kvalite. Zvetsenim stranky na 150 nebo 200% dostanes vetsi pismo a slusny ikony. (A ja to mam bez práce) ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 7. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 7. Červenec 2014 Pokud si někdo chce hrát, dal jsem na Rajče kilometráž Labe v SRN na které jsem se kdysi taky trochu podílel. Tedy, vzhledem k jejímu stáří je to spíš DDR, ale v podstatě všechno platí. Města se nepřestěhovala, sport. přístavy zůstaly. Přibylo pár mostů a ubylo přívozů, a ty co zůstaly, ty jsou podtržené propiskou - letos korigováno. Navíc je tam pár mejch poznámek, pokud jim budete rozumět.Dal bych to sem, ale neumím. Nemá někdo snadnej návod ?http://davidlod.rajce.idnes.cz/kilometraz_Labe_SRN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 7. Červenec 2014 Autor Sdílet Odesláno 7. Červenec 2014 Ahoj, ta je krasne pouzita, tohle zpracovat do databaze je vyzva, která se neodmita! ;)Tak první stranku (po Dresden) tam jakoze vlozenou mame, takze zbejva jenom prekontrolovat. To co není podtrzeny (myslim teda hlavne privozy, kterých je tam dost) uz neplati?Koukam ze to je podle stary kilometraze, budem to muset prepocitat na novou, protože ITI tuhle neumi, nenavazovalo by to. Predpokladam ze soudruzi v NDR mají na rece jste porad starou kilometraz, jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 7. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 7. Červenec 2014 (upraveno) podtržený jsou jen funkční KYVADLOVé přívozy - nepodtržený už na řece nejsou ( ale neznamená to, že je třeba v létě některý nevrátí? kdysi to tak na léto bývalo a já plaval dolů v květnu). První kyvadlové přívozy na 9km, 22,7km, 26km, 43,55km PLATí!!!!!,i když nejsou podtržený. 35,9 nevím z hlavy. Ostatní, VOLNě PLOVOUCí, jsem nijak zásadně nekontroloval.Když je u kejváku připsáno že "lze kolem + vodočet", znamená to, že má kotvu vodícího lana v řece a ne na břehu, a že se tedy dá vzít druhou stranou - pouze pro odvážlivce jako jsem já a když je dost vody.u kyvadlového přívozu je v kilometráži P nebo L - podle toho, kde parkuje a tedy kdy se dá obeplout. Kilometráž mají původní - 0 km je u vesnice Schöna, konec v Severním moři - a nevypadá to, že by ji měnili. Nic nepřepočítávej, páč na břehu stojí stará a nikdo by se nechytil. Musíš si poradit jinak. ( to byl problém našeho RISu - dvě kilometráže na jednom Labi v čechách.)teď ještě dávám do Rajčete komplet letošní fotky Labe od nás až na Rothensee (Magdeburg). Když je někde vyfocená kilometráž, tak se vztahuje k těsně předchozí nebo následující fotce +- 500m, většinou to jsou místa možného přistání, nebo něco zajímavýho. Upraveno 7. Červenec 2014 uživatelem david Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 7. Červenec 2014 Autor Sdílet Odesláno 7. Červenec 2014 Dekuju za info.S tou kilometrazi zkusim něco udelat. Prepocitat to musim, aby mi to sedelo v DB, ale co budu skutecne zobrazovat, to se ještě uvidi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Odesláno 7. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 7. Červenec 2014 Ahoj,tel. kontakty na komory by měly být aktuální. Projel jsem to komplet,akorát tam ještě nejsou nové odkazy na komory na Labi. Ty ještě dodělám,ale je na nich zatím stejně prd (stejně jako na Vltavě).Jinak,jak psal viky_cz. Kdyby někdo něco našel špatně,tak to sem napište.Ještě jsem dneska konečně zkouknul přístaviště v Dolních Zálezlech a dal jsem na ITI odkaz na fotku.K přístavišti bych řekl,že přes nějaký výhrady,tak na naše podmínky,jen kdyby jich bylo víc :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 7. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 7. Červenec 2014 Ještě jsem dneska konečně zkouknul přístaviště v Dolních Zálezlech a dal jsem na ITI odkaz na fotku.K přístavišti bych řekl,že přes nějaký výhrady,tak na naše podmínky,jen kdyby jich bylo víc :)kdybys chtěl vidět jak se dělaj přístaviště u vesnice a čekací stání u komory pro sporťáky, doporučuju návštěvu Německa. Totéž doporučuju pracovníkům Povodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben142 Odesláno 14. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 14. Červenec 2014 Zdravím! V Kamýku nad Vltavou je nově vybudováno veřejné molo. Na pravém břehu, co dřív bylo přístaviště parníků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 14. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 14. Červenec 2014 Zdravím! V Kamýku nad Vltavou je nově vybudováno veřejné molo. Na pravém břehu, co dřív bylo přístaviště parníků.No konečně nějaká příznivá zpráva, hned se na něj v patek dojedu podívat. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben142 Odesláno 15. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 15. Červenec 2014 Před 14 ti dny jsem byl na Zrůbku. Pán, co tam vysíkal rákos u břehu tvrdil, že do týdne tam umístní molo pro restauraci. Snad se povedlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 15. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 15. Červenec 2014 Před 14 ti dny jsem byl na Zrůbku. Pán, co tam vysíkal rákos u břehu tvrdil, že do týdne tam umístní molo pro restauraci. Snad se povedlo.No to už nám Jarda (majitel) říká asi dva roky a stále zatím nic - bohužel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motas Odesláno 15. Červenec 2014 Sdílet Odesláno 15. Červenec 2014 Co se týká mola na Zrůbku,je vše na té nejlepší cestě,příští týden probíhá odvoz na zinkování poté se doladí podlaha a ukotvení,myslím že se brzy dočkáme.Tomas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 11. Říjen 2014 Autor Sdílet Odesláno 11. Říjen 2014 Dle prani Zdenka2013 jsem doplnil symbol Elektrina do kategorie Vybaveni, kdo by to hledal, je to zde tato nehezka ikonka:http://www.plavidla.cz/forum/iti_img/power.gifVlozil jsem jednu do Mariny v Tynci n/L. Vyhlasuju soutěž na doplneni symbolu kde se da, zpusoby jsou 3:1) vkládat na prislusny ricni km primo v Iti,2) napsat sem, pokud o nejaky moznosti pripojeni na elektriku vite, pokud možno s ricnim km, at se to dobře vklada,3) dat odkaz na zdroj informaci, kde jsou elektricke pripojky uvedene.Dotazy?Predem dekuji zucastnenym. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david Odesláno 11. Říjen 2014 Sdílet Odesláno 11. Říjen 2014 na elektriku mně nechali připojit U Trumpetky. Mají ji až na molu.Elektrika je taky na všech novejch přistávadlech, co udělalo řVC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 12. Říjen 2014 Autor Sdílet Odesláno 12. Říjen 2014 Když jsem chtěl dopsat tu elektriku, zjistil jsem, ze mi ve Vyhledavaci chybi docela podstatna věc, a to VYHLEDAVANI.Proto hrde predstavuji opet (... po roce a pul ...) NOVOU FUNKCI: http://www.plavidla.cz/forum/iti_srch.php?iti_srch=trumpet(... az se mi chveje hlas! ;) ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 13. Říjen 2014 Autor Sdílet Odesláno 13. Říjen 2014 Sandberk ma taky elektriku?Zdenek2013: Jeste mne napadlo.... Co kdybych elektricky pripoky vypisoval spolecne pri dotazu na moznosti tankovani? :DEdit: Je to divny.... vcera byl letosni rekord navstevnosti a nikdo si nestezuje ze neco nefunguje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se