caryk Zveřejněno 9. Duben 2011 Sdílet Zveřejněno 9. Duben 2011 Chtěl sem se optat čím natýráte dřevěné prvky na lodi,jedná se mi o zadní plošinu za lodí nad vodou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 10. Duben 2011 Sdílet Odesláno 10. Duben 2011 (upraveno) Jednou mi nekdo doporucil na Teak a vseobecne drevene veci repkovy olej, tak ho pouzivam a neni problem :) . Upraveno 10. Duben 2011 uživatelem tomas80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 10. Duben 2011 Sdílet Odesláno 10. Duben 2011 Já teak napouštím olejem od Yachticonu - mám se zlatavým pigmentem na je to celkem dobré. Kupoval jsem ho u imrama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caryk Odesláno 10. Duben 2011 Autor Sdílet Odesláno 10. Duben 2011 A jak poznám ze to je teak a nedí to třeba bukovya ten starej nátěr obrousim a potom už jenom ten olej nebo ještě něco navrch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charlie Odesláno 10. Duben 2011 Sdílet Odesláno 10. Duben 2011 No teak má specifickou strukturu dřeva. Já mám veškeré venkovní dřevo z teaku včetně kormidla, a předchozí majitel to natřel lakem a hrůza, takže jsem to musel vybrousit a teď to jen napouštím jednou za rok tím olejem. Jinak pokud je to teak, tak ten se nemusí udržovat vůbec, ale pak jakoby zešedne a je takovej zašlej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caryk Odesláno 10. Duben 2011 Autor Sdílet Odesláno 10. Duben 2011 Dik ja to asi pravě mam taky lakovaný tak se ptam když už to obrousim tak co na to zase lak a za chvili zase brousit a fort dokola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caryk Odesláno 10. Duben 2011 Autor Sdílet Odesláno 10. Duben 2011 No a kdyš jsme u nátěru tak čim natřít vnitřek lody/ teda laminát/ stačí nákej epoxid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 10. Duben 2011 Sdílet Odesláno 10. Duben 2011 Jednoznačně polyuretan.V hodně prodejnách barev ti ho namíchají dle vzorníku RAL. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caryk Odesláno 10. Duben 2011 Autor Sdílet Odesláno 10. Duben 2011 OK zejtra to potřu a pak se taky pochlubím fotkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 10. Duben 2011 Sdílet Odesláno 10. Duben 2011 zrovna dneska jsem natíral spodek mojí lodičky polyuretanem.Zespodu to moc dobře nejde.Barvy mám docela dost i na sobě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caryk Odesláno 10. Duben 2011 Autor Sdílet Odesláno 10. Duben 2011 zespoda venku nebo zespoda vevnitř a jakej odstin si tam dal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fishmaster Odesláno 11. Duben 2011 Sdílet Odesláno 11. Duben 2011 (upraveno) Zespoda venku.Byl to RAL 5030,myslím.Vnitřek mám v pohodě,takže není potřeba ho natírat.Oprava 5003. Upraveno 11. Duben 2011 uživatelem fishmaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se