tomycar Zveřejněno 27. Březen 2011 Sdílet Zveřejněno 27. Březen 2011 Můžete i zkušenosti, kdo ho měl, či má. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sunrider Odesláno 28. Březen 2011 Sdílet Odesláno 28. Březen 2011 (upraveno) Jestli ti pomůže mám orig. CD servisní manuály MERCURY - již ho nepotřebuji. Upřesňuji - je Mercury 1965 - 2005 repair manual, na obalu je sicve uveddené 2takt a 4 takt ale jsou to jenom dvoutakty, přes 1000 stran pdf asi 420mB nebo vyměním za manual Suzuki DF70 1998-2003.Každý dobrý skutek má být po zásluze potrestán... :-)) Já jsem koupil na ebay originál, použil, prodal ho dál člověku, který se tvářil, že ho zoufale potřebuje, a už je plné aukro kopiíí, holt čeeeskooo... Upraveno 27. Duben 2011 uživatelem sunrider Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomycar Odesláno 28. Březen 2011 Autor Sdílet Odesláno 28. Březen 2011 Díky, to by bylo super. Můžeš ho poslat na dobírku? Kolik za něj? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jahoďák Odesláno 28. Březen 2011 Sdílet Odesláno 28. Březen 2011 Ahoj, a servisní manuálek na VOLVO Penta staršího roku výroby? Netušíte někdo??? r.v. 63 - 66 AQ 110 +200 C noha.Mám Operators manual a i dokážu tyto sehnat, ale servisní (dílenskou) příručku ... v jaké koliv formě a jazyce.Děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samoliter Odesláno 4. Duben 2011 Sdílet Odesláno 4. Duben 2011 Tady si najdi, ale je to až od 1968: http://www.boatmotors.com/manuals.html . samoliter. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jahoďák Odesláno 4. Duben 2011 Sdílet Odesláno 4. Duben 2011 Díky , ale bohužel můj dědoušek tama enjni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se