jirkas Odesláno 8. Listopad 2019 Sdílet Odesláno 8. Listopad 2019 Někde jsem četl, že v Německu stačí mít u někoho přechodný bydliště. To už taky neplatí?U nás jsem pak viděl firmy, co ti za úplatu vyřídí registraci v Holandsku, nedivil bych se, kdyby to uměli i teď :) Rozhodle jsem se, že zdejší diskuzi opustím. Ještě jednou budu reagovat na výše citované nesmysly: V Německu není žádné "přechodný bydliště" nýbrž přihlášení se k pobytu. Není to složité ani časově náročné (pro občany EU). Asi tak po týdnu najdete v poštovní schránce například výzvu k zaplacení poplatku za rádio a televizi, všelijaké místní drobné poplatky, svoz odpadu a tak podobně. Zhruba za tři měsíce vyprší přechodné období pro vyřízení přesídlení a následuje dotaz finančného úřadu ohledně zaplacení silniční daně, v Německu trvale žijící usídlenec musí platit silniční daň i z vozidla přihlášeného například v ČR. Pro jejich finanční úřad je maličkost si podobné údaje zjistit a na případné nesrovnalosti důrazně upozornit. Na sledanou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak Odesláno 8. Listopad 2019 Sdílet Odesláno 8. Listopad 2019 Aha a já myslel, že se debatuje o možnosti registrace v Německu nebo Holandsku.Tak dík, sbohem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anachy Odesláno 9. Listopad 2019 Sdílet Odesláno 9. Listopad 2019 No tak informace jsou to užitečné, ale tak "trochu mimo mísu" :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viky_cz Odesláno 9. Listopad 2019 Sdílet Odesláno 9. Listopad 2019 Nahodou mne to docela zajimalo. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 11. Listopad 2019 Sdílet Odesláno 11. Listopad 2019 Umeji to, ale stal se z toho velmi lukrativni byznys, takze zatim odolavam. Hlavne uz to neni casove omezeny.http://www.yacht-register-holland.com Asi jsi chtěl Tome napsat - "časově neomezený" "Arabské emiráty" to si snad dělají srandu :) Jo mas recht, to jsem se uklepl :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas80 Odesláno 11. Listopad 2019 Sdílet Odesláno 11. Listopad 2019 300 E na 2 roky, pak co? Mít loď na moři, tak nic jinýho stejně asi nezbyde. Mas to tam napsany, pak platis zase, ale uz mas slevu :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se